Gönder gönder mutlu olurum.evet canım oda en yakın arkadaşlarımdan birisiya sürprizin habersizi makbuldur doğum gününden birkaç gün önce göndereceğim hemde hiç beklemez aklına gelmez bence öbür arkadaşım daha da beklemez zaten bu ne hediyesi der ay ben hediye yollamaya bayılırım ya sanada yollayım kız
Gönder gönder mutlu olurum.Hediye göndermediğin bir ben kalmıştım. Ama güzel fikir.Bende arkadaşıma böyle bir süpriz yapayım.
Çorbanın tarifini buldum.Pazartesi yapayım.
oti en azından sabit april valla siz listeye girene kadar ben giderim bence
bana herşey yakışır bikereHiiiiii! Hic yakistiramadim sana. Bana bak bu hafta ikimiz de cok dikkat ediyoruz ! Spor da yapıyoruz tamam miii
Sabitse sabit ayy hiç kıskanmadımoti en azından sabit april valla siz listeye girene kadar ben giderim bence
sevindim düzelmesineBugün regl oldum.İki gündür eşim ile gerginiz. Ben negatif ortamı sevmiyorum ve hemen etkileniyorum.Çünkü genellikle pozitif bir insanım.Neyse bugün bitti şükür.
canım çok iyi düşünmüşsün bana gelseydi eğer o hediyeler inan çok mutlu olurdumsaatte geç olmuş ama uykum yok yabu arada april arkadaşıma doğum günü hediyesi yollamak istiyorum bir porselen silkon kapaklı bardak aldım netten yanına da böyle sahlep nescafe çiolata çeşitleri alıp hediye yapayım diyorum not olarkta işte doğum gününü kutlayıp için ısınsın ki kalbinde hep sıcak kalsın beni hatırla kullandıkça yazıcam nasıl fikir ApriL_2007
birde ünideki ev arkadaşımın morali bozukmuş onada 2 li kahve fincan seti aldım 1 paket kahve ve yanında küçük şeker yada çikolata yollayacağım kargoyla ne düşünürsün sana böyle bir hediye gelse iş yerlerine yolluycam habersiz
öncesi sonrası foto isterimGünaydın kızlaaar
Muhteşem haftasonlariniz olsun inşallah.
Esim giderken uyandım. Cocuklar uyurken evde takılmak güzel oluyo ams yataktan çıkmadım henuz.
Cocuklarin mobilyalarını boyuyorum. Dogru boyayı bulunca güzel oldu gercekten. Yağmur var ama bakayım balkonda durum ne.
Bugün kaçmak yok herkesi burda istiyorum !
güzel menün canım sabit çıkmışsın ya üzülme haftaya gider duraksama olmuştur. Menülerin çok iyi çünkügünaydın
2 bardak su kalkkınca
08,30
2 yumurta
1 etimek
1 üçgen pey.
yarım domates 1 salatalık
1 kıvı 1 k.biber
1 fincan bitkı cayı
ara10,00 1 nescafe sade sutlu 1 ceviz
12,30
kuru yesıl fasulye haslama salatası yagsız
1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı
ara 16,00
1 armut tarcınlı+1 ceviz
18,00
5 kasık makarna +2 kase arabası (yoresel )
ara 21,00 2 mandalina
2 lt su
kendı capımda egzersiz:)
Canım selamselamlar canlaaarrr
Grsrz canım, dinlen birazOhhh bee
Sonunda girebildik!
Ama cok uykum var. Gece cocuklar uyutmadı. Şimdi biraz kestirmeyi deniycem. Görüşürüz hanımlar!
Tatlım site kapalıydı ondan giremedikilginç hafta sonu hiç ilerleme olmamıs kiiiii
aaa neden kapanmıs kı ben koye gıdınce hıc ugrayamamıstımTatlım site kapalıydı ondan giremedik
Güncelleme vardı sanırım...aaa neden kapanmıs kı ben koye gıdınce hıc ugrayamamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?