Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gönder gönder mutlu olurum.Hediye göndermediğin bir ben kalmıştım. Ama güzel fikir.Bende arkadaşıma böyle bir süpriz yapayım.
Çorbanın tarifini buldum.Pazartesi yapayım.

Günaydın kızlaaar

Muhteşem haftasonlariniz olsun inşallah.

Esim giderken uyandım. Cocuklar uyurken evde takılmak güzel oluyo ams yataktan çıkmadım henuz.

Cocuklarin mobilyalarını boyuyorum. Dogru boyayı bulunca güzel oldu gercekten. Yağmur var ama bakayım balkonda durum ne.

Bugün kaçmak yok herkesi burda istiyorum !

günaydın
2 bardak su kalkkınca
08,30
2 yumurta
1 etimek
1 üçgen pey.
yarım domates 1 salatalık
1 kıvı 1 k.biber
1 fincan bitkı cayı
ara10,00 1 nescafe sade sutlu 1 ceviz
12,30
kuru yesıl fasulye haslama salatası yagsız
1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı
ara 16,00
1 armut tarcınlı+1 ceviz
18,00
5 kasık makarna +2 kase arabası (yoresel )
ara 21,00 2 mandalina
2 lt su
kendı capımda egzersiz:)

Hiiiiii! Hic yakistiramadim sana. Bana bak bu hafta ikimiz de cok dikkat ediyoruz ! Spor da yapıyoruz tamam miii
bana herşey yakışır bikere edelim dimi ya? bugünden çok dikkat edeceğim söz

oti en azından sabit april valla siz listeye girene kadar ben giderim bence
Sabitse sabit ayy hiç kıskanmadım haftayada 1 kg alır gelir otiiii bu!
Bugün regl oldum.İki gündür eşim ile gerginiz. Ben negatif ortamı sevmiyorum ve hemen etkileniyorum.Çünkü genellikle pozitif bir insanım.Neyse bugün bitti şükür.
sevindim düzelmesine bende hiç sevmiyorum kavga gerginlik hep aynı gidelim mutlu mutlu isterim.

canım çok iyi düşünmüşsün bana gelseydi eğer o hediyeler inan çok mutlu olurdum not ise çok anlamlı okurken beni bile gulumsettin süper fikir çok iyi bir arkadaşsın hemen uygula derim

öncesi sonrası foto isterim

güzel menün canım sabit çıkmışsın ya üzülme haftaya gider duraksama olmuştur. Menülerin çok iyi çünkü

selam canlaaarrr..
haftasonu siteye erişim yoktu herhelde giremedim bir türlü..
nasılsınız ..

hafta sonu menumu yazmayım
karısık degıl ama gayet yerınde yedım kacırmadım
tek kaırdıgım dun fincan kek yedık 1 tane

olmassa her ogun yazalım yedıkleımızı sayfamız hıc ilerlemıyecek

kalkınca 1 bardak ceviz li suyumu içtim cevizleri yedım
08,00 kahvalltı 1 yumurta 2 y.k tulum peynırı 1 kivi 1 yeşilçay 1 etimek
şimdide 1 turk kahvesi içim

bu arada kardesımın yuruyus bandını bız aldık onlarda 3 ay once almıstı esı hevesle kullanmadılar odayıda cocuk lara yapınca bıze sattılar artık hergun 1 saat kesın yuruyecem :)eşim eger yaza kadar 38 beden olmazsan sana sorarım dıyo gercıı sımdı 42 beden gıyıyorum ama boy noksan olunca batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…