Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğlen 12,30
1 kase yogurt zencefilli zerdecallı 1 etımek 1 kase karabugday haslamasi
suyum daha 1lt bıle olmadı

Güle güle kullan canım benim çok iyi yapmışsın almakla çok yararı olacaktır. Ayyyy ne soracaksın deseydin

SELAM MİNNOŞLAR
saat 1 de oğlumun aile katılım etkinliğine gittim , yeni döndüm sayılır.. işler yoğun biraz .. diyet hiç iyi gitmiyoooooooooooooo

güle güle kullan canıum.. ben de haftasonu eşime kurduracaktım güya.. ikimiz e unuttuk. bu haftasonu unutmayacağım hiç değilse bahanelerim azalır

SELAM MİNNOŞLAR
saat 1 de oğlumun aile katılım etkinliğine gittim , yeni döndüm sayılır.. işler yoğun biraz .. diyet hiç iyi gitmiyoooooooooooooo
İspanyolcum duzeltebilsen şu durumları yine süper gitsen çok iyi olur senin açından sonra biliyorum çok üzülüyorsun...

valla bende mantar ıstıyorum ama esım sevmiyor dıye yapmıyorum ama kendıme yapacam artık ona ayrı bana ayrı hazırlıyorum

bende giremedim ya sitede bakım varmış galiba ay canımda sıkıldı ya valla tebrik ederim seni bu arada azmindeen

Selam kizlar. Ugrayamadim sabahtan beri. Oruçluyum bugün, geceden de uykusuzdum basım ağrıdı.

Ayyy şimdi aklıma geldi. Ne sahur yaptım ne sahur! Dur anlatayim. Cocuk hasta ona yat kalk midem kazındı. 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, kk beyaz peynir, 2 tk reçel ve ennn bombasiii fırından kucuk ekmek almıştım pofidik. Bir tam da onu bitirdim.

iftara ekmek yok sana

bende haftasonu buraya yazamadım ya sıkıntıdan patladım ya çekirdek yedim valla itiraf ediyroum neyse sonra evin içinde ayağım kaydı düştü birde üstüne dedim ne saçma bir haftasonu ya sıkıntıdan patladım desem yeri

gecmıs olsun cnm bıseyın yoktur inş. bende antep fıstıgı yemıstım aksam kocacıgımla turlarken 2 avuç falan fazlası var

Allah kabul etsin canım bende oruçluydum gece 1 dilim ekmek yemiştim şimdi yine 1 dilim yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…