- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evettt cnm yoktu. İyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?selam canlaaarrr..
haftasonu siteye erişim yoktu herhelde giremedim bir türlü..
nasılsınız ..
anladım :)Güncelleme vardı sanırım...
Güle güle kullan canım benimhafta sonu menumu yazmayım
karısık degıl ama gayet yerınde yedım kacırmadım
tek kaırdıgım dun fincan kek yedık 1 tane
olmassa her ogun yazalım yedıkleımızı sayfamız hıc ilerlemıyecek
kalkınca 1 bardak ceviz li suyumu içtim cevizleri yedım
08,00 kahvalltı 1 yumurta 2 y.k tulum peynırı 1 kivi 1 yeşilçay 1 etimek
şimdide 1 turk kahvesi içim
bu arada kardesımın yuruyus bandını bız aldık onlarda 3 ay once almıstı esı hevesle kullanmadılar odayıda cocuk lara yapınca bıze sattılar artık hergun 1 saat kesın yuruyecem :)eşim eger yaza kadar 38 beden olmazsan sana sorarım dıyo gercıı sımdı 42 beden gıyıyorum ama boy noksan olunca batıyor
güle güle kullan canıum.. ben de haftasonu eşime kurduracaktım güya.. ikimiz e unuttuk. bu haftasonu unutmayacağım hiç değilse bahanelerim azalırhafta sonu menumu yazmayım
karısık degıl ama gayet yerınde yedım kacırmadım
tek kaırdıgım dun fincan kek yedık 1 tane
olmassa her ogun yazalım yedıkleımızı sayfamız hıc ilerlemıyecek
kalkınca 1 bardak ceviz li suyumu içtim cevizleri yedım
08,00 kahvalltı 1 yumurta 2 y.k tulum peynırı 1 kivi 1 yeşilçay 1 etimek
şimdide 1 turk kahvesi içim
bu arada kardesımın yuruyus bandını bız aldık onlarda 3 ay once almıstı esı hevesle kullanmadılar odayıda cocuk lara yapınca bıze sattılar artık hergun 1 saat kesın yuruyecem :)eşim eger yaza kadar 38 beden olmazsan sana sorarım dıyo gercıı sımdı 42 beden gıyıyorum ama boy noksan olunca batıyor
İspanyolcum duzeltebilsen şu durumları yine süper gitsen çok iyi olur senin açından sonra biliyorum çok üzülüyorsun...SELAM MİNNOŞLAR
saat 1 de oğlumun aile katılım etkinliğine gittim , yeni döndüm sayılır.. işler yoğun biraz .. diyet hiç iyi gitmiyoooooooooooooo
işte aklı sıra göz dagı verıyorr .)Güle güle kullan canım benimçok iyi yapmışsın almakla çok yararı olacaktır. Ayyyy ne soracaksın deseydin
valla bende mantar ıstıyorum ama esım sevmiyor dıye yapmıyorum ama kendıme yapacam artık ona ayrı bana ayrı hazırlıyorumKızlar ben 2 gündür giremedim kadınlar kulubüne forum acılmadı bende kusura bakmayın ama diyete devam dün tam 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım halen agrıyor bugünde oruçluyum şimdi mantar pişiriyorum yanına yoğurt salatada ımmm misss
bende giremedim ya sitede bakım varmış galibaKızlar ben 2 gündür giremedim kadınlar kulubüne forum acılmadı bende kusura bakmayın ama diyete devam dün tam 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım halen agrıyor bugünde oruçluyum şimdi mantar pişiriyorum yanına yoğurt salatada ımmm misss
iftara ekmek yok sanaSelam kizlar. Ugrayamadim sabahtan beri. Oruçluyum bugün, geceden de uykusuzdum basım ağrıdı.
Ayyy şimdi aklıma geldi. Ne sahur yaptım ne sahur! Dur anlatayim. Cocuk hasta ona yat kalk midem kazındı. 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, kk beyaz peynir, 2 tk reçel ve ennn bombasiii fırından kucuk ekmek almıştım pofidik. Bir tam da onu bitirdim.
gecmıs olsun cnm bıseyın yoktur inş. bende antep fıstıgı yemıstım aksam kocacıgımla turlarken 2 avuç falan fazlası varbende haftasonu buraya yazamadım ya sıkıntıdan patladım ya çekirdek yedim valla itiraf ediyroumneyse sonra evin içinde ayağım kaydı düştü birde üstüne dedim ne saçma bir haftasonu ya sıkıntıdan patladım desem yeri
Benimde canım sıkıldı vallabende giremedim ya sitede bakım varmış galibaay canımda sıkıldı ya valla tebrik ederim seni bu arada azmindeen
Allah kabul etsin canım bende oruçluydum gece 1 dilim ekmek yemiştim şimdi yine 1 dilim yedimSelam kizlar. Ugrayamadim sabahtan beri. Oruçluyum bugün, geceden de uykusuzdum basım ağrıdı.
Ayyy şimdi aklıma geldi. Ne sahur yaptım ne sahur! Dur anlatayim. Cocuk hasta ona yat kalk midem kazındı. 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, kk beyaz peynir, 2 tk reçel ve ennn bombasiii fırından kucuk ekmek almıştım pofidik. Bir tam da onu bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?