Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ohhh afiyet olsun hani diyet?

bir yaramazlık daha da sende, desene kk tutuyor bizi

gecmıs olsun cnm bıseyın yoktur inş. bende antep fıstıgı yemıstım aksam kocacıgımla turlarken 2 avuç falan fazlası var
ohhhh yiyin gari:)))))

Sonunda açılmış site ya. İnternette tek baktığım gazete haricinde burasıymış ne kadar kısır kullanıyorum ya da ne kadar dolu dolu bi siteki başka yerlere gerek bırakmıyor Nasıl gitti kızlar yediniz içtiniz mi ben gibi ben şiştim davul gibi ama mazeretim var adetime 1 veya 2 gün kaldı eğer gecikme olmazsa ağrısı başladı şişkinlik zaten var. Bugün nispeten az yedim diyebilirim. Ama dün çoştum resmen kursta kahvaltı yaptık yedim içtim fena hamur işi saymadım.
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
4 yeşil zeytin

Öğle
1 kase yayla çorba
2 dilim pancar turşusu
1 kase yoğurt

Akşam
2 ıspanaklı tava böreği
1 avuç kabak çekirdeği
2 hurma şekeri

Su : 2,5 litre

Allah kabul etsin canım bende oruçluydum gece 1 dilim ekmek yemiştim şimdi yine 1 dilim yedim

Tabi sen makul olanı yapmışsın

Ohhh afiyet olsun hani diyet?

bir yaramazlık daha da sende, desene kk tutuyor bizi

ohhhh yiyin gari:)))))

O seyy o
Duygusal diyet bozumu!
Gece kiz oksur oksur yatakta tekmeledi. Kalktik hava verdik. Koydum yerine öbürü geldi ust bas cis. Onu değiştir yatir. Sora bı baktım ikisi yatakta + gorilim tabi. Bana yer kalmadı. Aksam da bise yememiştim gözüm karardı. Cayım eksikti ama

Bir geceye neler sığdırmışsın otiiiim bak bak kokoşlaştırma bozmayı, kötü örnek olma oticimmm...(duygusal diyet bozumuymuş:)))))))

Benimde reglime az kaldı ya valla siteye De giremedim depresyona girdim bende yedim valla baya yarın bir tartilayim da kendime ceza vereyim kesin kilo aldim ay bide ne oldu buraya giremiyorum ya bugün de Kızartma yıyim ne olacak ya dedim kızartıp patatesleri yedim sabah sonra yere tava devrildi sogumustu allahtan sonra yerleri sildim ama parke kaygan kalır ya yağdan ayağım kaydı ben sağ tarafında yerdeyim kolum acıyor hala sonra dedim sen misin Deadline Kızartma yiyen sana ceza tovbelyim artik

Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş! Kızartma cezası yerden çıkmış, amann dikkat et kendine nazar değdi belkide

Bir geceye neler sığdırmışsın otiiiim bak bak kokoşlaştırma bozmayı, kötü örnek olma oticimmm...(duygusal diyet bozumuymuş:)))))))

Ahah
Ne bileyim. Dedim teşhisi koyayım da bilimsel bahanem olsun
Tamam, güzel ornek olucam!

Aaah yerden çıkmayan o yag bünyeden nasil çıksın yavrucuguuumm

SELAM MİNNOŞLAR
saat 1 de oğlumun aile katılım etkinliğine gittim , yeni döndüm sayılır.. işler yoğun biraz .. diyet hiç iyi gitmiyoooooooooooooo
Haydi ispanyol,sahalarda bekleniyorsun.Nerde de patır patır giden yağlar?

Şu an aramızda birinci sırada yet alıyorsun canım.Bu hafta yine güzel sonuç alırsın kesin.

Allah kabul etsin canım.Maşallah ekmeği de götürmüşsün.

Geçmiş olsun.İyi bir şey olmadı.

Geçmiş olsun.Ciğerlere mi inmiş ki hava veriyorsun.Benim küçük oğlumunda öksürüğü kesilmiyor.Ballı,limon iyiymiş onuda içmedi.Bugün bitki çayının içine koyacağım.Bakalım nasıl olacak?Bu arada eşin kıymetini bilsin maşallah çok neşelisin.
İtiraflar ,itiraflar.Yavaş yavaş söylüyorsun değil mi? Kıyamam ya iyş kolun kırılmadı.Allah korusun .Oku kendini nazar olmasın?

Bende hafta sonunu yazmıyorım.Bugün eşim ile yeni başlangıç yaptık.Beş kilo almış.Haydi tekrar beraber başlayalım dedi.Bugün yulaflı yoğurtlu kahvaltı ve vicdan çorbası ile günü tamamlayalım diyoruz.Araya da bir meyva koyarız.

Beraber yapilan diyet süper olur destek lazım iyi olmuş...

günaydın kızlar
aksamı 15 tane kadar hamsı ve salata yogurtla kapadım
sonra bı avuç çıg aycekırdegı ydım 1 bardak cay
kahvaltı 08,30
1 etimek
2 kivi küçük
1 k. biber
1 buçuk yumurta
2 y. kasık tulum peynır
1 yesilçay
ara:10,45 lipton tarcınlı nanelı cay cok begendım tadını bu arada
bırazdanda kahve ıcerım

Çok iyi gidiyorsun Olacak olacak

Sabah 8.30
Sütlü neskahve

Öğle 11.30
3 mandalina kaşık yoğurt
1 kiwi
1 ceviz
Tarçın
Zencefil
Yarım dilim ekmek
1 parmak kalınlığında peynir
2 çay

Bakalım bu sefer neler olacak?

Merhaba canım.Sen nasılsın? Bebek düşünüyordun bir ara değil mi?
İyiyim sen nasılsın? Hala düşünüyorum canım bakalım dra gittim kilo ver dedi olur dedi düzensiz adet var bende tahlillerimde bişey çıkmadı

öğlen 12,30
bi kase karabugday haşlama ve karnıbahar haslama bi kase yogurt baharatlı

ara 13,30 lipton tarcınlı nanelı cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…