- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ohhh afiyet olsun hani diyet?Selam kizlar. Ugrayamadim sabahtan beri. Oruçluyum bugün, geceden de uykusuzdum basım ağrıdı.
Ayyy şimdi aklıma geldi. Ne sahur yaptım ne sahur! Dur anlatayim. Cocuk hasta ona yat kalk midem kazındı. 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, kk beyaz peynir, 2 tk reçel ve ennn bombasiii fırından kucuk ekmek almıştım pofidik. Bir tam da onu bitirdim.
bir yaramazlık daha da sende, desene kk tutuyor bizibende haftasonu buraya yazamadım ya sıkıntıdan patladım ya çekirdek yedim valla itiraf ediyroumneyse sonra evin içinde ayağım kaydı düştü birde üstüne dedim ne saçma bir haftasonu ya sıkıntıdan patladım desem yeri
ohhhh yiyin gari:)))))gecmıs olsun cnm bıseyın yoktur inş. bende antep fıstıgı yemıstım aksam kocacıgımla turlarken 2 avuç falan fazlası var
Allah kabul etsin canım bende oruçluydum gece 1 dilim ekmek yemiştim şimdi yine 1 dilim yedim
Ohhh afiyet olsun hani diyet?
bir yaramazlık daha da sende, desene kk tutuyor bizi
ohhhh yiyin gari:)))))
Bir geceye neler sığdırmışsın otiiiimTabi sen makul olanı yapmışsın
O seyy o
Duygusal diyet bozumu!
Gece kiz oksur oksur yatakta tekmeledi. Kalktik hava verdik. Koydum yerine öbürü geldi ust bas cis. Onu değiştir yatir. Sora bı baktım ikisi yatakta + gorilim tabi. Bana yer kalmadı. Aksam da bise yememiştim gözüm karardı. Cayım eksikti ama
Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş! Kızartma cezası yerden çıkmış, amann dikkat et kendine nazar değdi belkideBenimde reglime az kaldı ya valla siteye De giremedim depresyona girdimbende yedim valla baya yarın bir tartilayim da kendime ceza vereyim kesin kilo aldim ay bide ne oldu buraya giremiyorum ya bugün de Kızartma yıyim ne olacak ya dedim kızartıp patatesleri yedim sabah sonra yere tava devrildi sogumustu allahtan sonra yerleri sildim ama parke kaygan kalır ya yağdan ayağım kaydı ben sağ tarafında yerdeyim kolum acıyor hala sonra dedim sen misin Deadline Kızartma yiyen sana ceza tovbelyim artik
Bir geceye neler sığdırmışsın otiiiimbak bak kokoşlaştırma bozmayı, kötü örnek olma oticimmm...(duygusal diyet bozumuymuş:)))))))
Benimde reglime az kaldı ya valla siteye De giremedim depresyona girdimbende yedim valla baya yarın bir tartilayim da kendime ceza vereyim kesin kilo aldim ay bide ne oldu buraya giremiyorum ya bugün de Kızartma yıyim ne olacak ya dedim kızartıp patatesleri yedim sabah sonra yere tava devrildi sogumustu allahtan sonra yerleri sildim ama parke kaygan kalır ya yağdan ayağım kaydı ben sağ tarafında yerdeyim kolum acıyor hala sonra dedim sen misin Deadline Kızartma yiyen sana ceza tovbelyim artik
Haydi ispanyol,sahalarda bekleniyorsun.Nerde de patır patır giden yağlar?SELAM MİNNOŞLAR
saat 1 de oğlumun aile katılım etkinliğine gittim , yeni döndüm sayılır.. işler yoğun biraz .. diyet hiç iyi gitmiyoooooooooooooo
Şu an aramızda birinci sırada yet alıyorsun canım.Bu hafta yine güzel sonuç alırsın kesin.Kızlar ben 2 gündür giremedim kadınlar kulubüne forum acılmadı bende kusura bakmayın ama diyete devam dün tam 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım halen agrıyor bugünde oruçluyum şimdi mantar pişiriyorum yanına yoğurt salatada ımmm misss
Allah kabul etsin canım.Maşallah ekmeği de götürmüşsün.Selam kizlar. Ugrayamadim sabahtan beri. Oruçluyum bugün, geceden de uykusuzdum basım ağrıdı.
Ayyy şimdi aklıma geldi. Ne sahur yaptım ne sahur! Dur anlatayim. Cocuk hasta ona yat kalk midem kazındı. 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, kk beyaz peynir, 2 tk reçel ve ennn bombasiii fırından kucuk ekmek almıştım pofidik. Bir tam da onu bitirdim.
Geçmiş olsun.İyi bir şey olmadı.bende haftasonu buraya yazamadım ya sıkıntıdan patladım ya çekirdek yedim valla itiraf ediyroumneyse sonra evin içinde ayağım kaydı düştü birde üstüne dedim ne saçma bir haftasonu ya sıkıntıdan patladım desem yeri
Geçmiş olsun.Ciğerlere mi inmiş ki hava veriyorsun.Benim küçük oğlumunda öksürüğü kesilmiyor.Ballı,limon iyiymiş onuda içmedi.Bugün bitki çayının içine koyacağım.Bakalım nasıl olacak?Bu arada eşin kıymetini bilsin maşallah çok neşelisin.Tabi sen makul olanı yapmışsın
O seyy o
Duygusal diyet bozumu!
Gece kiz oksur oksur yatakta tekmeledi. Kalktik hava verdik. Koydum yerine öbürü geldi ust bas cis. Onu değiştir yatir. Sora bı baktım ikisi yatakta + gorilim tabi. Bana yer kalmadı. Aksam da bise yememiştim gözüm karardı. Cayım eksikti ama
İtiraflar ,itiraflar.Yavaş yavaş söylüyorsun değil mi? Kıyamam ya iyş kolun kırılmadı.Allah korusun .Oku kendini nazar olmasın?Benimde reglime az kaldı ya valla siteye De giremedim depresyona girdimbende yedim valla baya yarın bir tartilayim da kendime ceza vereyim kesin kilo aldim ay bide ne oldu buraya giremiyorum ya bugün de Kızartma yıyim ne olacak ya dedim kızartıp patatesleri yedim sabah sonra yere tava devrildi sogumustu allahtan sonra yerleri sildim ama parke kaygan kalır ya yağdan ayağım kaydı ben sağ tarafında yerdeyim kolum acıyor hala sonra dedim sen misin Deadline Kızartma yiyen sana ceza tovbelyim artik
Beraber yapilan diyet süper olurBende hafta sonunu yazmıyorım.Bugün eşim ile yeni başlangıç yaptık.Beş kilo almış.Haydi tekrar beraber başlayalım dedi.Bugün yulaflı yoğurtlu kahvaltı ve vicdan çorbası ile günü tamamlayalım diyoruz.Araya da bir meyva koyarız.
Çok iyi gidiyorsun Olacak olacakgünaydın kızlar
aksamı 15 tane kadar hamsı ve salata yogurtla kapadım
sonra bı avuç çıg aycekırdegı ydım 1 bardak cay
kahvaltı 08,30
1 etimek
2 kivi küçük
1 k. biber
1 buçuk yumurta
2 y. kasık tulum peynır
1 yesilçay
ara:10,45 lipton tarcınlı nanelı cay cok begendım tadını bu arada
bırazdanda kahve ıcerım
Bakalım bu sefer neler olacak?Beraber yapilan diyet süper olurdestek lazım iyi olmuş...
Merhaba canım.Sen nasılsın? Bebek düşünüyordun bir ara değil mi?Günaydın güzeller
İyiyim sen nasılsın? Hala düşünüyorum canım bakalım dra gittim kilo ver dedi olur dedi düzensiz adet var bende tahlillerimde bişey çıkmadıBakalım bu sefer neler olacak?
Merhaba canım.Sen nasılsın? Bebek düşünüyordun bir ara değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?