Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba arkadaşlar yine oruçluydum
Sahurda 2 dilim ekmek peynir ve domates yedim 3 bardakta su
Az önce iftarımıda yaptım 1 kepçe mercimek çorbası 2 adet küçük etli dolma ve 1 dilim.kepek ekmeği yoğurt turp yedim.
Şimdi suya devam 3 bardak içtim bile 35 dk yürüyüş yaptım 7 de bi meyve yerim muşmulayı çok severim 5 6 tane yerim haftasonuna kadar oruca devam diyetimde böyle harika gidiyor

bencede baya iyi gidiyorsun bu hafta listeye giriyorsun sanıırm 2 hafta deneme süren doldu

bencede baya iyi gidiyorsun bu hafta listeye giriyorsun sanıırm 2 hafta deneme süren doldu
Hadi inş çok sevindim daha sıkı geliyorum bu cmt pzr oruçlu olmayacagım gecen pzr yaptığım gibi 2 gün üst üste 10 km yürücem haftaiçide 2 3 km yürüyorum eriyorum yavaş yavaş

Bugün çok börek yedim kızlar ya Geçen hafta kan tahlili yaptırmıştım kalsiyum d vitamini çok düşük geldi takviye alıyorum bir de b12 takviyesi tabi iştah ister istemez açıldı. Neyseki bugün adet oldum.

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir , domates salatalık

Öğle
1 dilim peynirli börek
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1/2 dilim tiramisu

Akşam
2 gözleme kendim yaptım
2 dilim peynir
4 zeytin

Hoşbuldum .20 yasındayım calışmıyorum ev hanımıyım boyum1.65 bir bucuk aylık bir kızım var
hoşgeld,n canım allah bağışlasın bol bol su iç emziriyorsundur sütün azalmasın sağlıklı beslen zaten bu ilk aylar hızlı kilo veririsn emzirdiğin için dikkat edersen

Hedefimi yazmadım simdilik hamile kaldıgım kilo 74 daha sonra 65 altı
ilk hedefini 74 belirleyelim o zaman oraya gelince hedefini çekeriz aşağıya 2 hafta deneme süremiz oluyor cuma günü asıl listeye girmek için her perşembeden cuma 14.00 e kadar kilo bildirim süremiz var kalkınca tartılıp buraya yazacaksın kaç kilo olduğunu o hafta hergünde akşam o gün ne yediğini yazacaksın kurallar bunlar birde mesela gelemeyeceğin zaman haber ver misafirim var falan diye bu kadar kurallarımız

Benimkiler alerjik bronsit. 2 hafta arayla hep hasta olurlar. Makine vazgeçilmez parçamız. Bazen cok bunalıyorum ama dermansiz dert degil neticede, nankörlük etmemek lazım.

Bu arada iltifatın cok hoşuma gitti
Mutlu oldum Sagol. Ama esim pek oyle düşünmüyor sanırım eheh. Bu aralar Cocuklarin mobilyalarını boyuyorum. Gelmiş diyo ki istersen diğer odaları da boya, istediğini yap, evi batirmana izin veriyorum, bana bulasmiyosun ya boyle cok rahatım.

Masallah sana kiz! Vallahi bravo. Sen sık sık yaz buraya, motive et bizi.

Slm kızlar aranıza katılabilirmiyim 85 kiloyum 1.5 ay once dogum yaptım daha once 14 kilo vermiştim ama hamilelikle geri aldım hamileligimde 30 kilo aldım 20 gitti 10 kaldı

Hosgeldin canım. Hayırlı olsun bebegin. Amalı babali büyüsün inşallah. Ben de 82leri gormuştum emzirirken. Kendini sıkmadan, sağlıklı beslenerek kolayca vereceksin inşallah

Slm kızlar aranıza katılabilirmiyim 85 kiloyum 1.5 ay once dogum yaptım daha once 14 kilo vermiştim ama hamilelikle geri aldım hamileligimde 30 kilo aldım 20 gitti 10 kaldı
Ooo maşallah ne güzel 20 kilonuz gitmiş ben hamileliğimde 16 kilo aldım 4 kilo doğdu oğlum 1 gram bile gitmedi benden şaşırınca bu duruma dra gittim meğer ben hipotiroid olmuşum şimdi tiroidim normalde nodüllerim var ilaç kullanıyorum 20 gündür bu arada doğum yapalı 27 ay oldu artık canıma taketti bu kilolar

Kusura bakmayın kizlar, uğrayamadim bugün yogun gecti. Gerçi bu hafta her gunüm dolu. Planlı yiyemedim kaç gundur. Öğünlerim şaştı bayağı. Yarından itibaren toparlamaya çalışayım.

Kombimiz bozuldu yaa. Cocuklar da hasta. Bakalım Nasil geçecek bu gece

ya kombide tam zamanında bozulmuş ya tam havalar soğumuşken toparlaoti kız kopmayalım bende bu aralar dengeszim gerçi sanada diyorum da

ya kombide tam zamanında bozulmuş ya tam havalar soğumuşken toparlaoti kız kopmayalım bende bu aralar dengeszim gerçi sanada diyorum da

Sorma yaa
Sabah banyo yapmamız gerekti Esim sabahin 5inde yağmurda kalmış kedi gibi geldi banyodan: 'kombi bozulmuuus' . cok acıdım ona 'hala üşüyorum' diyo hahah

Neyse Allah'tan klima var onu actık. Çift kişilik yatağı da salona yere attık. Ma aile salondayiz bu gece.

adama goril moril dedin oti al cezasını çekmiş adamcağız ne güzel topluca salaonda yatacaksınız bak bence güzel bie anı biz küçükken evimiz sobalıydı ya kışın bir odada yatardık hep beraber çok eğlenirdim ben aklıma o geldi

Ahah dogru diyosun. Adamın karma'si kötü ben napim. Ben yüne teknolojiyi kullandım kettle metil hallettim isimi :)

Valla cocuklar su an -oksurmekten nefes alamasalar da- cok mutlular. Aah o sobanın Sıcağı ne güzeldir

Tamm tesekkurler elimden geldigi kadar uyacm inşallah

Hoşbuldum sagolun allah razı olsun. İnşallah zayıflarım bir an önce esim kilolu olmamı istemiyor tabi saglık acısındanda onemli
Gecmiş olsun benim gitti baya sükür ama karacigerim cok yaglanmış inşallah gecer 1 ay sonra tekrar baktıracam azalma olmassa doktora gorunecem

Bugunki listem
Sabah
Bes zeytin bir kirbit kutusu peynir bir tatlı kasıgı pekmez bi dilim ekmek sekersiz cay
Ara
İki yemek kaşıgı yogurt
Ogle
Bir kase yogurt corbası birtanekucuk boy haşlanmiş patates kucuk birtane dolma biber yagsız marul salatası bir dilim ekmek
Ara
10 fındık
Akşam special k krker bir paket cay

3 litre su yuruyuş bandında15 dk yuruyuş kızım agladı yarıda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…