Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

demek yine bozdun hiç şaşırdık mı? tabiki şaşırmadık

Tatlım saatleri de yazarsan tam olur menün gayet iyi başarılı...

+18 otiiii tabi ya ohhhh hayırlı işler

Kendimi tanıtım biraz. 24 yaşındayım Antepliyim. İk uzmanıyım. Şu anda bedenimden nefret ediyorum ve yeniden aynalarla barışmak istiyorum. Şu anda uyguladığım bir diyet listem yok. Diyetisyene 2 yıl önce gitmiştim fakat bende pek işe yaramadı.geçen ay karatay yapmış ve 5 kilo vermiştim. Maalesef geri aldım. Bnm sorunum çbk sıkılmam ve çok fazla güzel yemeklerin arasında kalmam. Sizlerle yeniden azmimi kazanmak istiyorum. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.

hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın boyun kilon hedef kilon yaşın falan evlimisin neden kilo aldın falan tanıyalım seni her perşembe den cuma 14 ekadar kilo bildirimi yapıyoruz her akşamda menü veriyorz buraya kurallarımız bunlar 2 hafta deneme süresi var birde asıl listeye geçmek için cuma günleri listemiz oluyor zamanla anlatırız bişey takılırsa aklına ApriL_2007 yada bana sorabilirisn

bende tam kendini tanıtırmısın diyordum hoş geldin o zaman şu an kilon tam kaç canım

Hoşbuldum bekarım. Antepli bir aileye sahip olmam başlıca kilo almam sebebim kurallarınıza uymaya gayret edicem umarım hep beraber hedeflere ulaşırız.

Hoşbuldum bekarım. Antepli bir aileye sahip olmam başlıca kilo almam sebebim kurallarınıza uymaya gayret edicem umarım hep beraber hedeflere ulaşırız.

Hemen kalktım tartıldım ve tok karnına 80.6 yalnız çok şaşırdım geçen hafta 82 yi görmüştüm
çok katı kurallarımız yok canım zaten maksat motive olmak ve birbirimize destek olmak menülerini paylaştıkça görürüz tavsiyeleirmizolur birde dikkat ettiysen sonradan gelen çabuk gitmiştir cuma günü aç karnına tartıl yaz buraya tamam mı seni de listeye alayım cuma günleri listemiz var kaç kim kaç kilo vermiş yazıyoruz en önemli kural o bildirimleri aksatma özellikle

hanımlar regl oldummmm benim iddia da güme gitti napim sonraki haftalara artık bayağı da hırslanmıştım

arkadaşım su ve spor varmı

Hemen kalktım tartıldım ve tok karnına 80.6 yalnız çok şaşırdım geçen hafta 82 yi görmüştüm
oh ne güzel bekarmışsın da çok kolay yaparsın yap hergün yürüyüş antepte her yer park ne güzel mis gibi accık dikkat ettin mi kısa sürede verirsin

selamlar kızlaaarrr
mrb cnm

öğlen 12,30
bi kase karabugday haşlama ve karnıbahar haslama bi kase yogurt baharatlı

ara 13,30 lipton tarcınlı nanelı cay
bunların devamı yok muı

allah kabul etsin gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…