Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın arkadaslar hoşgeldiniz
aksam 19,00 1 kase tavuklu sulu patates 1 domates tursusu yedm
21,00 meyve tabagı yaptım ayva armut elma kıvı 2 ser dılım yemısımdır
2lt su 15 yuruyus bandını kurduk dneme yaptım aslında ömerberk uyusaydı 1 saat yapacaktımda neyse bugunden sonra ınş.

dünkü mnm
kahvaltı 3 kşk tahıllı gevrek 1 bardak ligt süt tarçın 2 cev,z
ara şeyyyyyyy 1 bisküvü kakolu regl nin suçuuu
öğle haşlanmış karnıbahar yoğrt salata
ara 1 yaş hurma
akşm 1 köfte patates karnıbahar
ara 1 portakal
su 2.5 lt spor regl sancısından yapamadım

arkadaşım su ve spor varmı

oh ne güzel bekarmışsın da çok kolay yaparsın yap hergün yürüyüş antepte her yer park ne güzel mis gibi accık dikkat ettin mi kısa sürede verirsin
Hergun 3 litre su 1 saat yuruyuş var ama dun yapamadım kızım agladı durmadı

Hergun 3 litre su 1 saat yuruyuş var ama dun yapamadım kızım agladı durmadı
güzel kardeşim tekrar söylüyorum zaten çok kilon kalmamış emzirdikçe çok kısa sürede verirsin nolur aşırı diyetlerle bebeğinin hakkınika girme sonra pişman olursun.hamur işini kesip tatlılara dikkat etsen yeter. evde spor yapmak istersen leslie yi tavsiye edrim bende çok işe yaradı çok iyi sıkılaştırdı.dün aynı boyda ve kiloda olduğum bi arkadaşımı gördüm.kendimi onunla kıysladım kesinlikle ben daha iyiyim

canım yaa süper gidiyorsun maaşallah.. seni görünce motive oluyorum valla
Slm kızlar aranıza katılabilirmiyim 85 kiloyum 1.5 ay once dogum yaptım daha once 14 kilo vermiştim ama hamilelikle geri aldım hamileligimde 30 kilo aldım 20 gitti 10 kaldı
hoşgeldin canımm.. öncelike Allah bağışlasın kuzunu mutlulukla sağlıkla büyüt..
ne güzel çoğu gitmiş kiloların.. bence çok erken diyet için.. 4. aya kadar beklemeyi öneriyor diyetisyen ve doktorlar.. ben de senin gibi 2.5 aylıkken bir başladım arada çok sıkıldım bozdum vs.. keşke bekleseymişim 6 aya kadar diyorum şimdi..
biraz dikkat edip hamurişi şekerden uzak dursan zaten gider kilolar , ağır diyet yapma olur mu
kız bu ne börekler tiramisu bi de üstüne 2 tane gözleme.. benim sapıttığım zamanlardaki listeme benzemiş
Benimkiler alerjik bronsit. 2 hafta arayla hep hasta olurlar. Makine vazgeçilmez parçamız. Bazen cok bunalıyorum ama dermansiz dert degil neticede, nankörlük etmemek lazım.
h
ay canım yaa.. onlara da zor sana da .. ama dediğin doğru , allah çaresiz dert vermesin
yaramaz otiii yaramaz otiii.. ısıtamadın mı yeniden goriliniii
akşam dışında iyi.. ama akşam çok az yemişsin, kraker yerine ekmek ve peynir bile yesen daha iyidir bebiş ve senin için..kalori çok az bence artır biraz kalorini aralara meyve ekle mutlaka, emziriyorsun değil mi ona göre yorum yapıyorum da.. eğer emzirmiyorsan yorumlarım değişebilir.
hoşgeldin canımmm.. antep ve diyet .. aman allaahımmm.. kolaylıklar dilerimmm
Hemen kalktım tartıldım ve tok karnına 80.6 yalnız çok şaşırdım geçen hafta 82 yi görmüştüm
sabah en az 1-2 kilo daha eksik çıkarsın
harikasın bebğim ben de başlıycam inşallah haftasonu
bence çok iyi, bir tane biskividen bişeycik olmaz insülin bile salgılatmaz ..benim diyetisyenim ara öğünlerden birine 3 adet bisküvi (diyet veya burçak veya yulaflı omak kaydıyla) veriyor

ben de artık yazayım listemi
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir, 1/3 muz
10:00 1 avuç leblebi
12:30 4 köfte 1 kaşık bulgur pilavı, 150 gr yoğurt, yarım kase yayla çorbası
15:30 3 kuru kayısı, 5-6 badem, sütlü nescafe
1730: 150 gr yoğurt
19:30 1.5 kase mantar çorbası, 1 minik yağsız krep, 1 dilim peynir
su 2.5 lt
spor yoooookk

Menün güzel ispanyol sadece sporla taçlandırmalısın

bencede menu süper

Arkadaşlar 3 dort gundur diyet yapıyorum ama sütüm baya azaldı 3 4 ay serlilere ekmege felan dikkat edecem ama diyet yapamayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…