devamı sayfa ılerlemıyor dıye her ogun yazdım:) bugunden sonra dunkunu yazacammrb cnm
bunların devamı yok muı
allah kabul etsin gayet iyi
Hergun 3 litre su 1 saat yuruyuş var ama dun yapamadım kızım agladı durmadıarkadaşım su ve spor varmı
oh ne güzel bekarmışsın da çok kolay yaparsın yap hergün yürüyüş antepte her yer park ne güzel mis gibi accık dikkat ettin mi kısa sürede verirsin
güzel kardeşim tekrar söylüyorum zaten çok kilon kalmamış emzirdikçe çok kısa sürede verirsin nolur aşırı diyetlerle bebeğinin hakkınika girme sonra pişman olursun.hamur işini kesip tatlılara dikkat etsen yeter. evde spor yapmak istersen leslie yi tavsiye edrim bende çok işe yaradı çok iyi sıkılaştırdı.dün aynı boyda ve kiloda olduğum bi arkadaşımı gördüm.kendimi onunla kıysladım kesinlikle ben daha iyiyimHergun 3 litre su 1 saat yuruyuş var ama dun yapamadım kızım agladı durmadı
Hergun 3 litre su 1 saat yuruyuş var ama dun yapamadım kızım agladı durmadı
bi ara bende heveslenmıstım vazgectım sonra :)merkla beklıyorum benkızlar sabun yapıyorum arada hobi olarak bu hafta kokulu sabunlu buket denicem fotosunu atarım size
bekliyoruz at canımkızlar sabun yapıyorum arada hobi olarak bu hafta kokulu sabunlu buket denicem fotosunu atarım size
canım yaa süper gidiyorsun maaşallah.. seni görünce motive oluyorum vallaMerhaba arkadaşlar yine oruçluydum
Sahurda 2 dilim ekmek peynir ve domates yedim 3 bardakta su
Az önce iftarımıda yaptım 1 kepçe mercimek çorbası 2 adet küçük etli dolma ve 1 dilim.kepek ekmeği yoğurt turp yedim.
Şimdi suya devam 3 bardak içtim bile 35 dk yürüyüş yaptım 7 de bi meyve yerim muşmulayı çok severim 5 6 tane yerim haftasonuna kadar oruca devam diyetimde böyle harika gidiyor
hoşgeldin canımm.. öncelike Allah bağışlasın kuzunu mutlulukla sağlıkla büyüt..Slm kızlar aranıza katılabilirmiyim 85 kiloyum 1.5 ay once dogum yaptım daha once 14 kilo vermiştim ama hamilelikle geri aldım hamileligimde 30 kilo aldım 20 gitti 10 kaldı
kız bu ne börekler tiramisu bi de üstüne 2 tane gözleme.. benim sapıttığım zamanlardaki listeme benzemişBugün çok börek yedim kızlar yaGeçen hafta kan tahlili yaptırmıştım kalsiyum d vitamini çok düşük geldi takviye alıyorum bir de b12 takviyesi tabi iştah ister istemez açıldı. Neyseki bugün adet oldum.
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir , domates salatalık
Öğle
1 dilim peynirli börek
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1/2 dilim tiramisu
Akşam
2 gözleme kendim yaptım
2 dilim peynir
4 zeytin
ay canım yaa.. onlara da zor sana da .. ama dediğin doğru , allah çaresiz dert vermesinBenimkiler alerjik bronsit. 2 hafta arayla hep hasta olurlar. Makine vazgeçilmez parçamız. Bazen cok bunalıyorum ama dermansiz dert degil neticede, nankörlük etmemek lazım.
h
yaramaz otiii yaramaz otiii.. ısıtamadın mı yeniden goriliniiiSorma yaa
Sabah banyo yapmamız gerektiEsim sabahin 5inde yağmurda kalmış kedi gibi geldi banyodan: 'kombi bozulmuuus' . cok acıdım ona 'hala üşüyorum' diyo hahah
Neyse Allah'tan klima var onu actık. Çift kişilik yatağı da salona yere attık. Ma aile salondayiz bu gece.
akşam dışında iyi.. ama akşam çok az yemişsin, kraker yerine ekmek ve peynir bile yesen daha iyidir bebiş ve senin için..kalori çok az bence artır biraz kalorini aralara meyve ekle mutlaka, emziriyorsun değil mi ona göre yorum yapıyorum da.. eğer emzirmiyorsan yorumlarım değişebilir.Bugunki listem
Sabah
Bes zeytin bir kirbit kutusu peynir bir tatlı kasıgı pekmez bi dilim ekmek sekersiz cay
Ara
İki yemek kaşıgı yogurt
Ogle
Bir kase yogurt corbası birtanekucuk boy haşlanmiş patates kucuk birtane dolma biber yagsız marul salatası bir dilim ekmek
Ara
10 fındık
Akşam special k krker bir paket cay
hoşgeldin canımmm.. antep ve diyet .. aman allaahımmm.. kolaylıklar dilerimmmKendimi tanıtım biraz. 24 yaşındayım Antepliyim. İk uzmanıyım. Şu anda bedenimden nefret ediyorum ve yeniden aynalarla barışmak istiyorum. Şu anda uyguladığım bir diyet listem yok. Diyetisyene 2 yıl önce gitmiştim fakat bende pek işe yaramadı.geçen ay karatay yapmış ve 5 kilo vermiştim. Maalesef geri aldım. Bnm sorunum çbk sıkılmam ve çok fazla güzel yemeklerin arasında kalmam. Sizlerle yeniden azmimi kazanmak istiyorum. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
sabah en az 1-2 kilo daha eksik çıkarsınHemen kalktım tartıldım ve tok karnına 80.6 yalnız çok şaşırdım geçen hafta 82 yi görmüştüm
harikasın bebğim ben de başlıycam inşallah haftasonugünaydın arkadaslar hoşgeldiniz
aksam 19,00 1 kase tavuklu sulu patates 1 domates tursusu yedm
21,00 meyve tabagı yaptım ayva armut elma kıvı 2 ser dılım yemısımdır
2lt su 15 yuruyus bandını kurduk dneme yaptım aslında ömerberk uyusaydı 1 saat yapacaktımda neyse bugunden sonra ınş.
bence çok iyi, bir tane biskividen bişeycik olmaz insülin bile salgılatmaz ..benim diyetisyenim ara öğünlerden birine 3 adet bisküvi (diyet veya burçak veya yulaflı omak kaydıyla) veriyordünkü mnm
kahvaltı 3 kşk tahıllı gevrek 1 bardak ligt süt tarçın 2 cev,z
ara şeyyyyyyy 1 bisküvü kakolu regl nin suçuuu
öğle haşlanmış karnıbahar yoğrt salata
ara 1 yaş hurma
akşm 1 köfte patates karnıbahar
ara 1 portakal
su 2.5 lt spor regl sancısından yapamadım
Menün güzel ispanyolben de artık yazayım listemi
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir, 1/3 muz
10:00 1 avuç leblebi
12:30 4 köfte 1 kaşık bulgur pilavı, 150 gr yoğurt, yarım kase yayla çorbası
15:30 3 kuru kayısı, 5-6 badem, sütlü nescafe
1730: 150 gr yoğurt
19:30 1.5 kase mantar çorbası, 1 minik yağsız krep, 1 dilim peynir
su 2.5 lt
spor yoooookk
bencede menu süperben de artık yazayım listemi
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir, 1/3 muz
10:00 1 avuç leblebi
12:30 4 köfte 1 kaşık bulgur pilavı, 150 gr yoğurt, yarım kase yayla çorbası
15:30 3 kuru kayısı, 5-6 badem, sütlü nescafe
1730: 150 gr yoğurt
19:30 1.5 kase mantar çorbası, 1 minik yağsız krep, 1 dilim peynir
su 2.5 lt
spor yoooookk
cnm eger azalıyorsa once bebegın yapma sadece tatlı ve hamur işinden kacınArkadaşlar 3 dort gundur diyet yapıyorum ama sütüm baya azaldı 3 4 ay serlilere ekmege felan dikkat edecem ama diyet yapamayacam
Tatlım önce sağlık tabi sen yine takıl burda ama sıkı diyet yapmaArkadaşlar 3 dort gundur diyet yapıyorum ama sütüm baya azaldı 3 4 ay serlilere ekmege felan dikkat edecem ama diyet yapamayacam
Sürekli girmesemde kim ne kadar kilo vermiş kim ne yapmış bakarımTatlım önce sağlık tabi sen yine takıl burda ama sıkı diyet yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?