- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tabiki canım her zaman beklerizSürekli girmesemde kim ne kadar kilo vermiş kim ne yapmış bakarım
Hem oruç tutuyorsun, hemde yediklerin gayet iyi.Mornar diye bir arkadaş vardı.Senin gibi iradeli ve istikrarlıydı.Güzel kilo verdi.Sende resmen onu gördüm.Kutlarım canım.Herkese merhaba hemen menüme geceyim :) sahurda 1 yumurta 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 adet zeytin yeşillik 3 bardak çay
iftarda da 2 küçük dolma yoğurt salata 1 kepçede mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum sonrada meyve yerim gün suyla biter
Sen diyet yapma zaten.Özellikle bol salata yemelisin,sütü artırıyor.Bol su iç.Ekmek ve tatlıya dikkat edersen kilolar kolay gider üzülme.Arkadaşlar 3 dort gundur diyet yapıyorum ama sütüm baya azaldı 3 4 ay serlilere ekmege felan dikkat edecem ama diyet yapamayacam
aminnn saolasın kuzum...ApriL_2007 Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Bilmiyorum ki haberde vermedi İnşaAllah iyidir.
April hamile mi cok sevindim rabbim sa sihjat versinApriL_2007 Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Spor biraz daja fazla olaymis iyiymisÖğle 14.30
Yarım kaşarlı krep
Yarım dilim tahıllı ekmek
Domates,salatalık
Ara 17.30
2 kaşık süzme yoğurt
Yarım muz
Az kiwi,az incir
2 ceviz
Tarçın,zencefil
Akşam 19.30
2 kepçe vicdan çorbası
4-5 kaşık yoğurtlu pancar
Ara 22.00
1 çay bardağı süt
2 küçük bisküvi
2 litre su,yeşil çay,rezene
Spor 10 dakika farklı hareketler
AyyyApril hamile mi cok sevindim rabbim sa sihjat versin
Merhaba canım.Günaydın beybiler
Olsun inşallah dua ettim canım.April hamile mi cok sevindim rabbim sa sihjat versin
Menün çok güzel,harikasın.günaydın kızçeler
kalkınca 1 bardak cevız suyyu +cevızlerı
80,30
2 yumurta 1 k.biber 1 kivi 1 y.k peynır 1 etımek 1 bıtkı cayı
12,30 kadar bıtkı cayı kahve
12,30
dereotlu omlet 3 yumurtadan 1 etımek
17,30 kadar bıtkı cayı +1 elma
18,30
7 tane nugget +1 kase yogurt
20,00 1 k. kase antep fıstıgı ve cay 15 tane kadar da çıkolata kaplı kuru uzum
2,5 km yurudum + egz. haraketleri yaptım gun ıcınde
3 lt su çaylar dısında
son olarak tartıldm ama yarın tekrar tartılacam bugun 74,2 geldım yarın sade 74 olurum belkı :)
Olsun canım o kadardan bir şey olmaz.İki bardak su için,sporu da artırdın mı yediğin kadayıfı eritirsin.kızlar kacamak yaptım 1 kibrıt kutusu kadar kadayıf tatlı yedım
Hoş geldin canım.Sen nasılsın?Bebişin nasıl?Kızlar merhabaa
Nasılsınız ? Epeydir giremedim. İşlerin yogunlugu.. Nasıl gidiyor ?
Özledim sizi
Olsun canım o kadardan bir şey olmaz.İki bardak su için,sporu da artırdın mı yediğin kadayıfı eritirsin.
Hoş geldin canım.Sen nasılsın?Bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?