- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuzum hoşgeldiniyiyim canım sen nasılsın ? bebiş de iyidir inşallah epeydir görmedikmide bulantılarım hala gecmedi ara ara ben buradayım diyor sagolsun
Burdayım canım geldim Dr gittim kolum şişti azıcık bişey yokmuş ama kan toplanmış orda bir hafta ağır dedi krem verdi ya sırtı falanda ağrıyor nasıl dustuysemdeadline nerdesin canım? Çok merak ettim.
canım yarın listeye almaz seni tamam mı bu arada çok iyi gidiyorsun; )Dğn sahurda peynir salatalık 4 adet zeytin 2 dilim ekmek ve yarım nar yedim 3 bardakta su içtim
Bugün 7 km yürüdüm
Birazdan iftar yapacagım haşlama tavuk budu ayran yeşillik ve 1 dilim tam bugday ekmeği yiyip kendimi suya vericem :)
sonrada bi meyve yerim diyetim güzelce biter yarın yine oruç ve de tartılma
Balimm çok özledim seni ben nasılsın bakalimiyiyim canım sen nasılsın ? bebiş de iyidir inşallah epeydir görmedikmide bulantılarım hala gecmedi ara ara ben buradayım diyor sagolsun
April ben yarin Teyzem gideceğim sonuç listelerini yaparım yapamazsam haber veririm yine de ama listeyi paylaşım alanına tasiyamayabilirim ya yolda olursam sen tasirmisin; ) birde papatya yarın listeye giriyor haberin olsunKuzum hoşgeldinözlettin kendini. Cinsiyet belli olmadı mı hala? Çok meraklardayım
Tamam canım ben taşırımBurdayım canım geldim Dr gittim kolum şişti azıcık bişey yokmuş ama kan toplanmış orda bir hafta ağır dedi krem verdi ya sırtı falanda ağrıyor nasıl dustuysem
canım yarın listeye almaz seni tamam mı bu arada çok iyi gidiyorsun; )
Balimm çok özledim seni ben nasılsın bakalim
April ben yarin Teyzem gideceğim sonuç listelerini yaparım yapamazsam haber veririm yine de ama listeyi paylaşım alanına tasiyamayabilirim ya yolda olursam sen tasirmisin; ) birde papatya yarın listeye giriyor haberin olsun
Kuzum hoşgeldinözlettin kendini. Cinsiyet belli olmadı mı hala? Çok meraklardayım
Burdayım canım geldim Dr gittim kolum şişti azıcık bişey yokmuş ama kan toplanmış orda bir hafta ağır dedi krem verdi ya sırtı falanda ağrıyor nasıl dustuysem
Balimm çok özledim seni ben nasılsın bakalim
evde düştüm ya dagatesi sorma hiçkafamı bir türlü işlerden kaldıramadım aprilim ya. epey oldu giremedim. cinsiyet yüksek ihtimal erkek. ama tekrar gidemedik. önümüzdeki hafta gidecegim inşallah. kesin gözükür artık
hayırdır canım gecmiş olsun ? düştün mü? bende seni özledim. kaca düştünben hala listeden cıktıgım kilodan zayıfım
Kuzum işler güçler işte. Bazen hiç vakit kalmıyor haklıyızkafamı bir türlü işlerden kaldıramadım aprilim ya. epey oldu giremedim. cinsiyet yüksek ihtimal erkek. ama tekrar gidemedik. önümüzdeki hafta gidecegim inşallah. kesin gözükür artık
hayırdır canım gecmiş olsun ? düştün mü? bende seni özledim. kaca düştünben hala listeden cıktıgım kilodan zayıfım
Oooo havalı şey senikızlar pro oldum ya ben kızardı adım falan çok heyecanlı yazım bile değişmiş yuppi
yemek yarışmasında 3. oldum hediyeOooo havalı şey senigüle güle kullan tatlım. Ama bende istiyorum yaa nasıl yaptın
Burdayım şu anlık
Vayyy tebrikler! Süper olmuş ayy ben buraya zor yetisiyorum anlamam ben yarışmadan falan zaten benim hayat bir yarışyemek yarışmasında 3. oldum hediyebak busefer yine katıldım kategori diyet yemekleri gel sende katıl
evde düştüm ya dagatesi sorma hiçkolum morardı şişti sağ tarafım mor mor yer yer 61.7 kiloyum emin ama yavaş adımlarla ilerliyorum sen doğum yapana kadar anca hedefe gelirim diyorum
Gecmis olsun canim. Ay ben hala kofteyi yapamadim biliyor musun :)) bu prolujta benim de payim var oy verdim bol bol
ApriL_2007 evet oglus olacak insallah. Saglikla dogsaydi. Kilo konusunda dikkat etmeye calisiyorum ama bazen pek mumkun olmuyor. Insallah cok almam
Yapamadim ya cok yogun geciyor gunler. Eve kendimi zor atiyorum dur haftaya yemek listesine alayim da yapayim bariay ya yapamadın mı kız valla doğurunca yaparsın artık bu gidişle
kocaman oldu zaten baksana
evet yeni düştüm ya geçmezse giderim morluklar var ama dizim ve dirseğim morardı birde kan toplanmış öyle sert çarptım ki yereYapamadim ya cok yogun geciyor gunler. Eve kendimi zor atiyorum dur haftaya yemek listesine alayim da yapayim bari
spora devam mi dead. Bu arada evde nasil dustun kuzu ya. Dikkat et Allah korusun. Agrisi gecmezse baska doktora git. Beni 1 sene gecer gecer diye diye geri gonderdiler sonra ameliyat olmadan gecmeze dondu :))
ikiside kötü ama
Şiiiişşt çaktırmaikiside kötü ama
Şiiiişşt çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?