Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline nerdesin canım? Çok merak ettim.
Burdayım canım geldim Dr gittim kolum şişti azıcık bişey yokmuş ama kan toplanmış orda bir hafta ağır dedi krem verdi ya sırtı falanda ağrıyor nasıl dustuysem

canım yarın listeye almaz seni tamam mı bu arada çok iyi gidiyorsun; )

iyiyim canım sen nasılsın ? bebiş de iyidir inşallah epeydir görmedik mide bulantılarım hala gecmedi ara ara ben buradayım diyor sagolsun
Balimm çok özledim seni ben nasılsın bakalim
Kuzum hoşgeldin özlettin kendini. Cinsiyet belli olmadı mı hala? Çok meraklardayım
April ben yarin Teyzem gideceğim sonuç listelerini yaparım yapamazsam haber veririm yine de ama listeyi paylaşım alanına tasiyamayabilirim ya yolda olursam sen tasirmisin; ) birde papatya yarın listeye giriyor haberin olsun

Tamam canım ben taşırım ilgilenirim...

Kuzum hoşgeldin özlettin kendini. Cinsiyet belli olmadı mı hala? Çok meraklardayım

kafamı bir türlü işlerden kaldıramadım aprilim ya. epey oldu giremedim. cinsiyet yüksek ihtimal erkek. ama tekrar gidemedik. önümüzdeki hafta gidecegim inşallah. kesin gözükür artık

hayırdır canım gecmiş olsun ? düştün mü? bende seni özledim. kaca düştün ben hala listeden cıktıgım kilodan zayıfım

evde düştüm ya dagatesi sorma hiç kolum morardı şişti sağ tarafım mor mor yer yer 61.7 kiloyum emin ama yavaş adımlarla ilerliyorum sen doğum yapana kadar anca hedefe gelirim diyorum

Kuzum işler güçler işte. Bazen hiç vakit kalmıyor haklıyız paşa geliyor heeee hayırlısı
Hala zayıfsın hee süper örneksin!

evde düştüm ya dagatesi sorma hiç kolum morardı şişti sağ tarafım mor mor yer yer 61.7 kiloyum emin ama yavaş adımlarla ilerliyorum sen doğum yapana kadar anca hedefe gelirim diyorum

Gecmis olsun canim. Ay ben hala kofteyi yapamadim biliyor musun :)) bu prolujta benim de payim var oy verdim bol bol

ApriL_2007 evet oglus olacak insallah. Saglikla dogsaydi. Kilo konusunda dikkat etmeye calisiyorum ama bazen pek mumkun olmuyor. Insallah cok almam

ay ya yapamadın mı kız valla doğurunca yaparsın artık bu gidişle
kocaman oldu zaten baksana

ay ya yapamadın mı kız valla doğurunca yaparsın artık bu gidişle
kocaman oldu zaten baksana
Yapamadim ya cok yogun geciyor gunler. Eve kendimi zor atiyorum dur haftaya yemek listesine alayim da yapayim bari

spora devam mi dead. Bu arada evde nasil dustun kuzu ya. Dikkat et Allah korusun. Agrisi gecmezse baska doktora git. Beni 1 sene gecer gecer diye diye geri gonderdiler sonra ameliyat olmadan gecmeze dondu :))

evet yeni düştüm ya geçmezse giderim morluklar var ama dizim ve dirseğim morardı birde kan toplanmış öyle sert çarptım ki yere yağlı tava yere devrildi ama silsende hani kaygan kalır ya bir süre biraz parkede birden ayağım kaydı işte sağ tarafıma doğru düştüm dizimde mor dizimin üstüne falan oturamıyorum ama sırtım falanda ağrıyor sağ taraf kaburgalarım fena düştüm kafamı çarpmadığıma ve biyerimi kırmadığıma dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…