evet yeni düştüm ya geçmezse giderim morluklar var ama dizim ve dirseğim morardı birde kan toplanmış öyle sert çarptım ki yereyağlı tava yere devrildi ama silsende hani kaygan kalır ya bir süre biraz parkede birden ayağım kaydı işte sağ tarafıma doğru düştüm dizimde mor dizimin üstüne falan oturamıyorum ama sırtım falanda ağrıyor sağ taraf kaburgalarım fena düştüm kafamı çarpmadığıma ve biyerimi kırmadığıma dua ediyorum
evet dagatesi buraya geldiğimden beri her ay birşey oluyor ya nazar değdiğini düşünüyor annemCanim ya cok cok gecmis olsun. Verilmis sadakan varmis
evet ben ne zamandır çikolata yemiyordum dagatesi önceden bir paket yerdim düşün geçenlerde arkadaş çikolatalı bisküviler var ya ondan verdi ay yiyemedim kız içim baydı birtanesi ble dedim ki insan nelere alışmıyor vay bedeadline ApriL_2007 biz diyette degiliz saglikli besleniyoruz o yuzden istediklerimizi yiyebiliyoruz kotu hisler de olmuyo
evet ben ne zamandır çikolata yemiyordum dagatesi önceden bir paket yerdim düşün geçenlerde arkadaş çikolatalı bisküviler var ya ondan verdi ay yiyemedim kız içim baydı birtanesi ble dedim ki insan nelere alışmıyor vay beartık yesemde mesela çok küçük porsyndan fazlasınıda yiyemiyorum bence bu güzel bişey
evet sürekli dua okuyorum artık zaten biri bişey diyorya mesela bana bişeyi beğeniyor falan ertesi gün bişey oluyor bu aralar birde birsürü insanla muhattap oluyorum mesela herkesin nazarı değiyor olabilirBoyle olunca verilen kilo da kolay kolay geri alinmiyor canim. Bu arada bazar degiyor olabilirdikkat et kendine
Gunaydiiiin hayirliu cumalaar.Tünaydın kızlar hayırlı cumalar
Harikasın ama hiç kaçamak yapmadın.Sporda yapıyorsun.Listede 79.u mı yazalım?Yine basarmisim kizlar cooook mutluyum allahim 79.6 a seviniyorum ama 87 den iniyorum ya tartildim az once tam 79.6 geldim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?