79 yazabilirsiniz çünkü iftara yakın tartılınca tam 79 olurumHarikasın ama hiç kaçamak yapmadın.Sporda yapıyorsun.Listede 79.u mı yazalım?
Süper vermişsin79 yazabilirsiniz çünkü iftara yakın tartılınca tam 79 olurum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar selam ksuura bakmayın giremedim hiç çok kötüyüm.. regl oldum ve çok feci kanamam ve ağrım var, grip de oldum aynı zamanda ..bugün tartılamadım ama çarşamba günü sabittim onu yazdım
çok geçmiş olsun arkadaşımkızlar selam ksuura bakmayın giremedim hiç çok kötüyüm.. regl oldum ve çok feci kanamam ve ağrım var, grip de oldum aynı zamanda ..bugün tartılamadım ama çarşamba günü sabittim onu yazdım
Teşekkür ederimSüper vermişsinharikasın
ApriL_2007 Sabiti bende April eklermisin gelemezsem yoldayım şimdi 18.00 gibi gelirim ama gelmezsem diye yazdım yine de
Teşekkür ederiz canım cokKaptanim listeyi tasimak icin yardim gerekirse soylemeniz yeterli. Hallederiz:)
Kuzum geldimTeşekkür ederiz canım cokbiraz yoğunum da April de yoğun herhalde bir sıkıntımız olursa geliriz canım bugün yetiştim galiba
Çok tŞk, bitanesinizKaptanim listeyi tasimak icin yardim gerekirse soylemeniz yeterli. Hallederiz:)
Kuzum geldimsen halletmissin bile, ellerine sağlık
Ay evet yaptım ben hemde kızlar çok iyi kilo vermiş bence bizde şimdilik nazar boncuğu olalım inşallah haftaya hep beraber vermeye devam
Ay evet yaptım ben hemde kızlar çok iyi kilo vermiş bence bizde şimdilik nazar boncuğu olalım inşallah haftaya hep beraber vermeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?