Bende uyuz bir ruh halindedeyim bakalım ya haftaya napıyım fikrim yok spor yapamıyorum bilehepsini tek tek tebrik ederim süperler ben yine sabitim lafın yeri gelmişken haftayada bu kilolar gidecek ama okadar uyuz bir ruh hali içerisindeyim
hepsini tek tek tebrik ederim süperler ben yine sabitim lafın yeri gelmişken haftayada bu kilolar gidecek ama okadar uyuz bir ruh hali içerisindeyim
Ah kuzum düz 70april sen ne zaman döneceksin. yani kac kilo fazlan var simdilik ?
Neden yapamıyorsun canın mı istemiyor?Bende uyuz bir ruh halindedeyim bakalım ya haftaya napıyım fikrim yok spor yapamıyorum bile
Ah kuzum düz 70olmam lazım
Bende uyuz bir ruh halindedeyim bakalım ya haftaya napıyım fikrim yok spor yapamıyorum bile
Yoksa düştüm ya tüm kaslarim ağrıyor ya yapamiyorumNeden yapamıyorsun canın mı istemiyor?
Kız dur ne temizliğiheheh sorma ben de hiç bişey yapasım yok, aslında kendimi tutmasım bir temizliğe girişecegim ama onu da yapmamak lazım
Kuzum bu aralar motivasyon yerlerde ama tabiki halletmem lazım.pek kalmamıs sen 10 günde halledersin onu aprilim
Bir hafta dinlen yine yaparsın kuzumYoksa düştüm ya tüm kaslarim ağrıyor ya yapamiyorum
Kız dur ne temizliği
Sonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu haftaBir hafta dinlen yine yaparsın kuzum
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorumSonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu haftaay pptya87 de bireysel dereceyi kılpayı kaçırdı ama neyse artık başka zamanlara kismet
Ellerine sağlık kuzum çok teşekkürlerSonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu haftaay pptya87 de bireysel dereceyi kılpayı kaçırdı ama neyse artık başka zamanlara kismet
Dimi yaaa onların sayesinde oldu harikayızKilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum
Evet ama inşallah doğru siralamisimdir beynim sulandiEllerine sağlık kuzum çok teşekkürlersüper ya ne güzel bir haber ehhh nihayet desene
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum
Teşekkür ederiz hepsine darısı bizim basimizaDimi yaaa onların sayesinde oldu harikayız
Tamam canım bakacağımEvet ama inşallah doğru siralamisimdir beynim sulandibir baksana aprilim sende sonuç listelerine takım derecesine
Tamam tatlım sen süpersin enerjine hep hayranımBu seferki yemek yarışması diyet yemekleri kızlar katilmak isterseniz kaçırmayınben yine katıldım bekleriz sizi de yukaridaki yarışmalar kısmında gelebilirsiniz
Ay Sağol aprilim ya şu enerjimi kilo vermeye de harcayabilsem ya mezun olsam da sadece korumak için takılsam burdaTamam canım bakacağımhızlıca bakmıştım doğruydu ama
Tamam tatlım sen süpersin enerjine hep hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?