Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

3 gun misafir ağırladık kizlar. Bu süreçte Regl olunca amanın hic anlatmayayim!

Sabah 1kg fazla geldim. Ama takımı tabi özellikle papatyayı tebrik ediyorum

Sonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu hafta ay pptya87 de bireysel dereceyi kılpayı kaçırdı ama neyse artık başka zamanlara kismet
Bizi üçüncülüğe taşıyan pptya87 kilo verişine hayran oldum canım.Svmrt ve sevilay80 sizi de kutluyorum.Otimoti ve April yazık size.Haydi haftaya destek kuvvet lazım.

Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum
Bende seni tebrik ederim.

Demiştim seni geçeceğim

Pışııık!

Hahaaaa göbekli otiiii küçülteceğine büyüt sonra, yer ara

O da dogru canım yaaa

Ben haftaya 500 gram daha verip 56 kg görmeyi hedefliyorum.Haydi bana kolay gelsin.

Haydi bakalım inşallahh!

Ben de eski motivasyonumu aramamaya karar verdim su an. O motivasyonu bulmak zor Kararlı olucam iste. Dikkat edicem bugün soz!

Bı de ne diycem; göze geldim bence. Görümcemin gorumcesi sok oldu beni görünce. O günden sonra kilo veremedim gecen yıl da yine aynısı olmuştu. Yalan söyleyin veremiyorum diyin!

Nazarlardasin kuşum doğru kem göz çok

Merhaba arkadaslar. Bende bu gruba davet edildim.

Kendimi tanitayim. 29 yaşında 155 boyunda ve dün tartildım 62.1 kg idim. İlk hamilelik planlıyorum ve bu yüzden makul bir kiloya düşmem gerektiğini düsünüyorum. Asıl hedefim ama 50kg. Son iki ayda 3 kilo aldim. Sizlerin yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. En azından yılbaşına kadar 55kg olmak istiyordum.

Dün yediklerimi aktarayım daha yardımcı olur belki

Sabah saat 11 kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta, zeytinyağında kekikli domates salatalık ve zeytin. Avuç içi kadar peynir. 3 dilim tahilli ekmek.

Arada
detox çayı
2 adet Meyveli yogurt

Aksam 17.00
Balık, 3 patates, haşlanmış baharatlı sebze,yoğurtlu sos

Arada
1 detox çayı

Aksam tekrar acıkınca bir tane turp yedim. Bir tane beyaz yogurt
Sadece 3 bardak su ictim. Spor yapmadim.

Son düzenleme:
Umarım hepberaber güzel vakit geçiririz ve hedef kilolarınızdan ulaşırız :)

Bugün sabah tartildım kilom 61.6 artık dün ki kilomu referans mi alırsınız bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza, başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?

Umarım hepberaber güzel vakit geçiririz ve hedef kilolarınızdan ulaşırız :)

Bugün sabah tartildım kilom 61.6 artık dün ki kilomu referans mi alırsınız bilmiyorum.
Bugünü baz alırız canım zaten iki hafta deneme süren var, sonra uyum sağlanabiliyorsa listeye alacağız tabiki sende istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…