Otursun otursun kız takımda yer var nasılsa simdilikAciliiiiiiin
Ben geldiiiiim
Dur göbüşüm de şuraya otursunnn
Otursun otursun kız takımda yer var nasılsa simdilikaman ya April le ikiniz gelene kadar bak yıllar gececek
Demiştim3 gun misafir ağırladık kizlar. Bu süreçte Regl olunca amanın hic anlatmayayim!
Sabah 1kg fazla geldim. Ama takımı tabi özellikle papatyayı tebrik ediyorum
HahaaaaGocca yürekli didlaynimm benim o April totosuna da yer acar da benim gobusu hor görürrr
Bizi üçüncülüğe taşıyan pptya87 kilo verişine hayran oldum canım.Svmrt ve sevilay80 sizi de kutluyorum.Otimoti ve April yazık size.Haydi haftaya destek kuvvet lazım.Sonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu haftaay pptya87 de bireysel dereceyi kılpayı kaçırdı ama neyse artık başka zamanlara kismet
Bende seni tebrik ederim.Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum
Demiştimseni geçeceğim
Hahaaaagöbekli otiiii küçülteceğine büyüt sonra, yer ara
Ben haftaya 500 gram daha verip 56 kg görmeyi hedefliyorum.Haydi bana kolay gelsin.
Nazarlardasin kuşumPışııık!
O da dogru canım yaaa
Haydi bakalım inşallahh!
Ben de eski motivasyonumu aramamaya karar verdim su an. O motivasyonu bulmak zor Kararlı olucam iste. Dikkat edicem bugün soz!
Bı de ne diycem; göze geldim bence. Görümcemin gorumcesi sok oldu beni görünce. O günden sonra kilo veremedim gecen yıl da yine aynısı olmuştu. Yalan söyleyin veremiyorum diyin!
Cnm kolay gelsinGünaydın kızlar ben bugün çalışıyorum yawhiç mutlu değilim
Yok cnm benim gobus seninkini doverAciliiiiiiin
Ben geldiiiiim
Dur göbüşüm de şuraya otursunnn
Teşekkür ederim sanada canım napion bakim nasılsın?Cnm kolay gelsin
Hoşgeldin aramıza, başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?Merhaba arkadaslar. Bende bu gruba davet edildim.
Kendimi tanitayim. 29 yaşında 155 boyunda ve dün tartildım 62.1 kg idim. İlk hamilelik planlıyorum ve bu yüzden makul bir kiloya düşmem gerektiğini düsünüyorum. Asıl hedefim ama 50kg. Son iki ayda 3 kilo aldim. Sizlerin yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. En azından yılbaşına kadar 55kg olmak istiyordum.
Dün yediklerimi aktarayım daha yardımcı olur belki
Sabah saat 11 kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta, zeytinyağında kekikli domates salatalık ve zeytin. Avuç içi kadar peynir. 3 dilim tahilli ekmek.
Arada
detox çayı
2 adet Meyveli yogurt
Aksam 17.00
Balık, 3 patates, haşlanmış baharatlı sebze,yoğurtlu sos
Arada
1 detox çayı
Aksam tekrar acıkınca bir tane turp yedim. Bir tane beyaz yogurt
Sadece 3 bardak su ictim. Spor yapmadim.
Bugünü baz alırız canım zaten iki hafta deneme süren var, sonra uyum sağlanabiliyorsa listeye alacağız tabiki sende istersenUmarım hepberaber güzel vakit geçiririz ve hedef kilolarınızdan ulaşırız :)
Bugün sabah tartildım kilom 61.6 artık dün ki kilomu referans mi alırsınız bilmiyorum.
Katılmıştım ama ama katılmakla ayrılmam bir olmustu.pek anlayamamistim cünkü.Hoşgeldin aramıza, başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
Bugünü baz alırız canım zaten iki hafta deneme süren var, sonra uyum sağlanabiliyorsa listeye alacağız tabiki sende istersen
Menün çok iyi akşam ki patatesler hariç, spor mutlaka olmalıPeki tsk ederim :)
Ama beslenmek nasıl sizce? Yani burdaki arkadaşlar ne yapiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?