Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menün çok iyi akşam ki patatesler hariç, spor mutlaka olmalı

Karatay beslenmesine geçmek istiyorum ancak karbonhidrat bağımlısıyım resmen. Ekmeği meyveli yoğurt patatesi tüketmemeliydim aslinda. Ama malum döneme yaklaştığımız için sanırım böyle karbonhidrat cekiyo canim. Suyu daha fazla içmem gerektiğinin farkindayim. Ama yapamıyorum ya. İradeye hakim olamiyorum. Spor olarak 10.000 adım minimum yürümem gerektigini de biliyorum. Bakalım yılbaşına kadar karnım incelsin ve bi 55 kg falan olayım diyorum.

Zamanla olacaktır canım herşey sen yeter ki iste

Slm kızlar bugün oruçlu değilim haftasonu tatili :)
sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak şekersiz çay
Peynir 1 adet zeytin kıvırcık
Ara öğün ufak bi muz
Tam 10 km yürüdüm 2 saat eve geldim.öğle yemeğimi yedim
1 Kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
4 Kaşık z.yaglı taze fasulye
Ara öğün avuc içim kadar kabuklu fıstık yemeyi düşünüyorum eşim çok almış gelmiş çünkü göz hakkımı alıyım :)
akşamda 1 kase mercimek çorbası salata 4 kaşık nohut ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Bence hakettin canim

Bireysel derecede haftaya haftanın birincisi benim verdikçe veresim var
Ayy hızlıca hedef yol alıyorsun desene

Arkadaşlar kilo vermek için neler yapiyorsunuz? Biraz bahsedebilirmisiniz?
Oncelikle beslenmenin düzenli olmasi önemli kahvaltı kesinlikle atlaMamak lazım en az 2 lt su Yeşilçay icebilirsin fast food yok herseyden yiyorum ama porsiyonlarimi ayarlıyorum pilav makarna çok az onları yesem ekmek yok ekmek olarak tam buğday kullanıyorum çoğu zaman birde mümkün olduğunca düzenli spor genel olarak bunlar

Menülerini gördükçe seni yönlendiririm, sen hergün yaz eksiğini fazlanı gösteririz yardımcı oluruz

Peki tsk ederim :)

Bugün yediklerimi gelirsek

Saat 11 gibi kahvaltı
Haşlanmış sebze bir küçük kaşe
1 kaşe yogurt

Ara bir parça beyaz çikolata

Aksam saat 17.00
İki tabak haşlanmış sebze, yanında küçük iki yk patates ezmesi.

Şu iki bardak ictim. Akşama doğru bir bardak detox çayı da icerim.

Oku kendini oku.Kıyamam ne güzel gidiyordun.Topla kendini en başa dönme tekrar.

Hoş geldin aramıza.Boyumuz aynı.Kilk verip hamile kalmayı iyi düşünmüşsün.Hamilelikten sonra aldıpın kilolarıda daha çabuk verirsin.İstediğin kiloya gelip,bebiş haberini alırız inşallah.

Sen bu gidişle haftaya bireyselde de birinci olursun canım.

deadline yarışmaya baktım.Oylama nasıl yapıyoruz?Senin tarifi beğendim ama tavuklu tarifte çok güzelmiş.İkisinden de yapmak istiyorum.

Sabah 10.30
Kaşarlı tost
Sütlü neskahve

Öğlen 14.30
Yarım simit
K.k.peynir
Domates
Salatalık
3 çay

Ara 17.00
2 tane kurabiye
Sütlü neskahve

Akşam 20.00
4 küçük köfte
4 kaşık fasulye piyaz
2 kaşık yoğurt
4-5 tane parmak patates

Ara 21.00
Türk kahvesi

50 dakika spor salonunda çalışma
2 litre su,1 fincan yeşil çay,rezene

Menün güzel kilona göre gayet iyi. Sadece su az! Şöyle bir şey yap her saat başı iki bardak su iç, 10 bardağı tamamla yeterli canım.

Güzel canım menün süper; )

deadline yarışmaya baktım.Oylama nasıl yapıyoruz?Senin tarifi beğendim ama tavuklu tarifte çok güzelmiş.İkisinden de yapmak istiyorum.
Oylamaya daha var canım anket açılıyor yukarda ama şimdi değil şu an katılabiliyorsunuz sende katılabilirsin bence maksat eğlence olsun kız 25 aralıkta oylama başlıyor bir hafta sürüyor bu tarihe kadar da yarışmaya katılım var o bölüme konu açıp yazıyorsun

Ahh zamanım olsa katılacagim ama ben yaa! Heveslendiriyorsun oyyy

April Naber geçen hafta nota almıştık ya bu hafta silindi April çok güzel demi inşallah birdaha yüzdesi aşağı dusmez
Çok iyiyim annemdeyim; ) sen nasılsın kuzum? Evvet farkındayım süper oldu çok sevindim bu dönem iyi gideceğiz hissediyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…