Menün çok iyi akşam ki patatesler hariç, spor mutlaka olmalı
Zamanla olacaktır canım herşey sen yeter ki isteKaratay beslenmesine geçmek istiyorum ancak karbonhidrat bağımlısıyım resmen. Ekmeği meyveli yoğurt patatesi tüketmemeliydim aslinda. Ama malum döneme yaklaştığımız için sanırım böyle karbonhidrat cekiyo canim. Suyu daha fazla içmem gerektiğinin farkindayim. Ama yapamıyorum ya. İradeye hakim olamiyorum. Spor olarak 10.000 adım minimum yürümem gerektigini de biliyorum. Bakalım yılbaşına kadar karnım incelsin ve bi 55 kg falan olayım diyorum.
Bireysel derecede haftaya haftanın birincisi benim verdikçe veresim varSonuç listelerini hazırladım 3. Olduk bu haftaay pptya87 de bireysel dereceyi kılpayı kaçırdı ama neyse artık başka zamanlara kismet
Bence hakettin canimSlm kızlar bugün oruçlu değilim haftasonu tatili :)
sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak şekersiz çay
Peynir 1 adet zeytin kıvırcık
Ara öğün ufak bi muz
Tam 10 km yürüdüm 2 saat eve geldim.öğle yemeğimi yedim
1 Kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
4 Kaşık z.yaglı taze fasulye
Ara öğün avuc içim kadar kabuklu fıstık yemeyi düşünüyorum eşim çok almış gelmiş çünkü göz hakkımı alıyım :)
akşamda 1 kase mercimek çorbası salata 4 kaşık nohut ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ayy hızlıca hedef yol alıyorsun deseneBireysel derecede haftaya haftanın birincisi benim verdikçe veresim var
Oncelikle beslenmenin düzenli olmasi önemli kahvaltı kesinlikle atlaMamak lazım en az 2 lt su Yeşilçay icebilirsin fast food yok herseyden yiyorum ama porsiyonlarimi ayarlıyorum pilav makarna çok az onları yesem ekmek yok ekmek olarak tam buğday kullanıyorum çoğu zaman birde mümkün olduğunca düzenli spor genel olarak bunlarArkadaşlar kilo vermek için neler yapiyorsunuz? Biraz bahsedebilirmisiniz?
Menülerini gördükçe seni yönlendiririm, sen hergün yaz eksiğini fazlanı gösteririz yardımcı oluruzArkadaşlar kilo vermek için neler yapiyorsunuz? Biraz bahsedebilirmisiniz?
Menülerini gördükçe seni yönlendiririm, sen hergün yaz eksiğini fazlanı gösteririz yardımcı oluruz
Ne olsun kizAa aaa aaa aaaahh yanmisiimm beeeen
Aaaa aaa aa aaahhh sismisiiim beeen
Oku kendini oku.Kıyamam ne güzel gidiyordun.Topla kendini en başa dönme tekrar.Pışııık!
O da dogru canım yaaa
Haydi bakalım inşallahh!
Ben de eski motivasyonumu aramamaya karar verdim su an. O motivasyonu bulmak zor Kararlı olucam iste. Dikkat edicem bugün soz!
Bı de ne diycem; göze geldim bence. Görümcemin gorumcesi sok oldu beni görünce. O günden sonra kilo veremedim gecen yıl da yine aynısı olmuştu. Yalan söyleyin veremiyorum diyin!
Hoş geldin aramıza.Merhaba arkadaslar. Bende bu gruba davet edildim.
Kendimi tanitayim. 29 yaşında 155 boyunda ve dün tartildım 62.1 kg idim. İlk hamilelik planlıyorum ve bu yüzden makul bir kiloya düşmem gerektiğini düsünüyorum. Asıl hedefim ama 50kg. Son iki ayda 3 kilo aldim. Sizlerin yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. En azından yılbaşına kadar 55kg olmak istiyordum.
Dün yediklerimi aktarayım daha yardımcı olur belki
Sabah saat 11 kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta, zeytinyağında kekikli domates salatalık ve zeytin. Avuç içi kadar peynir. 3 dilim tahilli ekmek.
Arada
detox çayı
2 adet Meyveli yogurt
Aksam 17.00
Balık, 3 patates, haşlanmış baharatlı sebze,yoğurtlu sos
Arada
1 detox çayı
Aksam tekrar acıkınca bir tane turp yedim. Bir tane beyaz yogurt
Sadece 3 bardak su ictim. Spor yapmadim.
Sen bu gidişle haftaya bireyselde de birinci olursun canım.Slm kızlar bugün oruçlu değilim haftasonu tatili :)
sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak şekersiz çay
Peynir 1 adet zeytin kıvırcık
Ara öğün ufak bi muz
Tam 10 km yürüdüm 2 saat eve geldim.öğle yemeğimi yedim
1 Kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
4 Kaşık z.yaglı taze fasulye
Ara öğün avuc içim kadar kabuklu fıstık yemeyi düşünüyorum eşim çok almış gelmiş çünkü göz hakkımı alıyım :)
akşamda 1 kase mercimek çorbası salata 4 kaşık nohut ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Menün güzel kilona göre gayet iyi. Sadece su az! Şöyle bir şey yap her saat başı iki bardak su iç, 10 bardağı tamamla yeterli canım.Peki tsk ederim :)
Bugün yediklerimi gelirsek
Saat 11 gibi kahvaltı
Haşlanmış sebze bir küçük kaşe
1 kaşe yogurt
Ara bir parça beyaz çikolata
Aksam saat 17.00
İki tabak haşlanmış sebze, yanında küçük iki yk patates ezmesi.
Şu iki bardak ictim. Akşama doğru bir bardak detox çayı da icerim.
Güzel canım menün süper; )Sabah 10.30
Kaşarlı tost
Sütlü neskahve
Öğlen 14.30
Yarım simit
K.k.peynir
Domates
Salatalık
3 çay
Ara 17.00
2 tane kurabiye
Sütlü neskahve
Akşam 20.00
4 küçük köfte
4 kaşık fasulye piyaz
2 kaşık yoğurt
4-5 tane parmak patates
Ara 21.00
Türk kahvesi
50 dakika spor salonunda çalışma
2 litre su,1 fincan yeşil çay,rezene
Oylamaya daha var canım anket açılıyor yukarda ama şimdi değil şu an katılabiliyorsunuz sende katılabilirsin bencedeadline yarışmaya baktım.Oylama nasıl yapıyoruz?Senin tarifi beğendim ama tavuklu tarifte çok güzelmiş.İkisinden de yapmak istiyorum.
Ne oldi? Yaramaz! He hee yine mi yedin?Aa aaa aaa aaaahh yanmisiimm beeeen
Aaaa aaa aa aaahhh sismisiiim beeen
April NaberNe oldi? Yaramaz! He hee yine mi yedin?
Ahh zamanım olsa katılacagim ama ben yaa! Heveslendiriyorsun oyyyOylamaya daha var canım anket açılıyor yukarda ama şimdi değil şu an katılabiliyorsunuz sende katılabilirsin bencemaksat eğlence olsun kız 25 aralıkta oylama başlıyor bir hafta sürüyor bu tarihe kadar da yarışmaya katılım var o bölüme konu açıp yazıyorsun
Çok iyiyim annemdeyim; ) sen nasılsın kuzum? Evvet farkındayım süper oldu çok sevindim bu dönem iyi gideceğiz hissediyorum. ..April Nabergeçen hafta nota almıştık ya bu hafta silindi April çok güzel demi inşallah birdaha yüzdesi aşağı dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?