Ya April bence yaparsın ya valla bak diyet yemekleri işte kaçırma bir kez katil ne olur yaparsın yaparsinAhh zamanım olsa katılacagim ama ben yaa! Heveslendiriyorsun oyyy
Bende mezun olcam banane ya yeterÇok iyiyim annemdeyim; ) sen nasılsın kuzum? Evvet farkındayım süper oldu çok sevindim bu dönem iyi gideceğiz hissediyorum. ..
kuzum vakit bulursam ilginecegimYa April bence yaparsın ya valla bak diyet yemekleri işte kaçırma bir kez katil ne olur yaparsın yaparsin
İnşaallahBende mezun olcam banane ya yeter
Tamam bekliyorum senikuzum vakit bulursam ilginecegimheyecanlı
Insallahİnşaallahcok isterim mutlu olacaksın daha çok inan
İyide kendime ait diyet tarifim yok ki.Oylamaya daha var canım anket açılıyor yukarda ama şimdi değil şu an katılabiliyorsunuz sende katılabilirsin bencemaksat eğlence olsun kız 25 aralıkta oylama başlıyor bir hafta sürüyor bu tarihe kadar da yarışmaya katılım var o bölüme konu açıp yazıyorsun
Ben de bu sabaha boyle uyandim yeter artik son 3 kilo diyodum kendime 6 li rakamlari gormk istiyorumBende mezun olcam banane ya yeter
Gunaydin kaptanim cisssssz bi gun olsun insGünaydın mutlu pazarlar
Aa aaa aaa aaaahh yanmisiimm beeeen
Aaaa aaa aa aaahhh sismisiiim beeen
tatlım ben farkındayım çok kişi yazmıyor zaten bir disiplin şart, en kısa zamanda el atacağım bu konuyaKizlar kac gundur menulerimi yazmayi unutuyorum sizlere yorrum yazayim sonra da menumu deyip unutuyorum siz de hic uyarmiyosunz
Bugün kahvaltıdan sonra eşimle beraber eve girisecegiz yapabildiğimiz kadar yaptıktan sonra alışverişe çıkacağız, akşam eve gelince söz 1 saat yürüyeceğim kızlar ve pazar günü çok az su içen ben 2 lt su içeceğim benim bugünlük plan bu evet kızlar bekliyoruz sizlerde yazın...Hadi kizlar sizde kendinize evdeki durumunuza gore bugun bi hedef koyun.bir de bunu deneyelim
Oooo cok guzel en guzeli bu yogunlugun icinde kendimiz bedenimiz icin biseyler yapmis olmktatlım ben farkındayım çok kişi yazmıyor zaten bir disiplin şart, en kısa zamanda el atacağım bu konuya
Bugün kahvaltıdan sonra eşimle beraber eve girisecegiz yapabildiğimiz kadar yaptıktan sonra alışverişe çıkacağız, akşam eve gelince söz 1 saat yürüyeceğim kızlar ve pazar günü çok az su içen ben 2 lt su içeceğim benim bugünlük plan bu evet kızlar bekliyoruz sizlerde yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?