Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyide kendime ait diyet tarifim yok ki.

Kizlar kac gundur menulerimi yazmayi unutuyorum sizlere yorrum yazayim sonra da menumu deyip unutuyorum siz de hic uyarmiyosunz

Kizlar gelin bugun kendime sadece bugunluk kisa hedef koyalim ben baslayayim
Kisa girdigimizden beri suyum 2.5 lt yi gecemedi bugun hedefim 3 lt
Cooooook isim var evtemzligi kizimn odevleri biyandan bebek utu cabasi ama kendime inaniyorum bugun 45 dk leslie yapabilirim
Son olarak bugun bana sebze gunu olsun yagsz haslnmis sebze yicem

Hadi kizlar sizde kendinize evdeki durumunuza gore bugun bi hedef koyun.bir de bunu deneyelim

Kizlar kac gundur menulerimi yazmayi unutuyorum sizlere yorrum yazayim sonra da menumu deyip unutuyorum siz de hic uyarmiyosunz
tatlım ben farkındayım çok kişi yazmıyor zaten bir disiplin şart, en kısa zamanda el atacağım bu konuya

Hadi kizlar sizde kendinize evdeki durumunuza gore bugun bi hedef koyun.bir de bunu deneyelim
Bugün kahvaltıdan sonra eşimle beraber eve girisecegiz yapabildiğimiz kadar yaptıktan sonra alışverişe çıkacağız, akşam eve gelince söz 1 saat yürüyeceğim kızlar ve pazar günü çok az su içen ben 2 lt su içeceğim benim bugünlük plan bu evet kızlar bekliyoruz sizlerde yazın...

Oooo cok guzel en guzeli bu yogunlugun icinde kendimiz bedenimiz icin biseyler yapmis olmk

Ben daha 1 odayi bitirebildim suan yine bebegimi salliyorum.yavrum hasta burnu tikali sık sk uyaniyo benim isler de yarim yarim gidiyo iste.evi toplamasi cok zamanimi aldi.dun de kalabalik bayan coluk cocuk misafirlerim vardi.ev alt ust olmustu

Günaydın
Kahvaltıda 1 bardak şekersiz çay 1,5 dilim tam buğday ekmeği 1 küçük dilim kaşar 3 dilim sucuk biraz peynir salatalık yedim
Ara öğün tek şekerli türk kahvesi
Öğlende yoğurtlu kereviz 1 kepçe mercimek çorbası içip yine 10 km yürümeye gidicem devamını akşam yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…