Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben daha 1 odayi bitirebildim suan yine bebegimi salliyorum.yavrum hasta burnu tikali sık sk uyaniyo benim isler de yarim yarim gidiyo iste.evi toplamasi cok zamanimi aldi.dun de kalabalik bayan coluk cocuk misafirlerim vardi.ev alt ust olmustu
Evet çocuk olunca tabiki zor yavaş ilerler işler, yaparsın artık fırsat buldukça kolay gelsin canım

Evet gelelim bugün yediklerime.malum dönem yaklaştığı için bu aralar kaçamaklar oluyor. Buna nasıl engel olabilirim? Gittikçe kilo almaktan korkar oldum.

Saat 11 gibi
Haşlanmış sebze bir kase

Ara
1 avuç cips

AKSAM

Bir tabak yogurt çorbası
Salata küçük yarım dilim ekmek

Şuanda ne kadar su içtiğimi yazacaktım ama farkettim ki sanırım hiç şu içmedim

Yarım saatte yürüyüş yaptım 5000 adim. 10.000 e gelemiyorum haftasonlari. Çok hantallastim ya.

Yediklerin iyi cnm korkma dene elinden geleni yap bakalım neler olacak. Yeme isteğin çok geldiğinde meyve ye su iç gidecektir

Herkese iyi akşamlaarr 7. takımdan sevgiler

deadline ahh öyle bir söyledin ki valla üye veresim geldi nerdeyse
Çok dertliyim valla bir ara kardes takımdan rica etmiştim yani 4 ten işte bir ara gogo üye çağırmışti onceden yinw bir ara izine cikmisti uyeler hep ben yakalayamiyorum diye herkes kendi takımına çağırsin dediler kaldık valla erigim de dedi üye vercem size diye yazık bize

Evet sanirim problemim şu içmemek bakalım deneyeceğim :) yıl sonuna kadar 5 kilo gitse ödemelerle birlikte çok güzel olucak :)
Bende şu içmeyi unutuyorum ya bu arada hoşgeldin canım aksamlari menu yazıp perşembe aksami kilo bildirebilirsin bu arada yazmışsın ya çünkü cuma 14 e kadar kilo bildirme saati geç kalmamis olursun inşallah gider 5 kilo yılsonu na kadar

Hosbuldum :)
Söylediğin iyi oldu tskler. Cuma sabahları bildiririm o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…