bende 7 li rakamların sonlarını görmek istiyorumBen de bu sabaha boyle uyandim yeter artik son 3 kilo diyodum kendime 6 li rakamlari gormk istiyorum
Evet çocuk olunca tabiki zor yavaş ilerler işler, yaparsın artık fırsat buldukça kolay gelsin canımBen daha 1 odayi bitirebildim suan yine bebegimi salliyorum.yavrum hasta burnu tikali sık sk uyaniyo benim isler de yarim yarim gidiyo iste.evi toplamasi cok zamanimi aldi.dun de kalabalik bayan coluk cocuk misafirlerim vardi.ev alt ust olmustu
Göreceksin herşey senin elinde o da olacak bi bakmışsın gitmişbende 7 li rakamların sonlarını görmek istiyorum
Yavaş yürümüyorum arada tempom düşüyor ama 2 saat sürüyor10 km normal yürüyormusunuz? Tempolu mu yoksa normal mi? Ne kadar sürüyor?
Çok iyi menüAkşam yemeğim pişiyor kıymalı bamya yanına ayran salata ve 1 dilim ekmek alacagım sonrası malum hep su
Yediklerin iyi cnm korkma dene elinden geleni yap bakalım neler olacak. Yeme isteğin çok geldiğinde meyve ye su iç gidecektirEvet gelelim bugün yediklerime.malum dönem yaklaştığı için bu aralar kaçamaklar oluyor. Buna nasıl engel olabilirim? Gittikçe kilo almaktan korkar oldum.
Saat 11 gibi
Haşlanmış sebze bir kase
Ara
1 avuç cips
AKSAM
Bir tabak yogurt çorbası
Salata küçük yarım dilim ekmek
Şuanda ne kadar su içtiğimi yazacaktım ama farkettim ki sanırım hiç şu içmedim
Yarım saatte yürüyüş yaptım 5000 adim. 10.000 e gelemiyorum haftasonlari. Çok hantallastim ya.
Çok dertliyim valla bir ara kardes takımdan rica etmiştim yani 4 ten işte bir ara gogo üye çağırmışti onceden yinw bir ara izine cikmisti uyeler hep ben yakalayamiyorum diye herkes kendi takımına çağırsin dediler kaldık vallaHerkese iyi akşamlaarr 7. takımdan sevgiler
deadline ahh öyle bir söyledin ki valla üye veresim geldi nerdeyse
Evet sanirim problemim şu içmemek bakalım deneyeceğim :) yıl sonuna kadar 5 kilo gitse ödemelerle birlikte çok güzel olucak :)Yediklerin iyi cnm korkma dene elinden geleni yap bakalım neler olacak. Yeme isteğin çok geldiğinde meyve ye su iç gidecektir
Bende şu içmeyi unutuyorum yaEvet sanirim problemim şu içmemek bakalım deneyeceğim :) yıl sonuna kadar 5 kilo gitse ödemelerle birlikte çok güzel olucak :)
Birazdan yatacağım kayiplardasın otiiiiKiiiiz özledim sizi yatmsdiniz dimiii
Gecmisi okumadan yakalayayım sizi dedim
Arkadaşlar kilo vermek için neler yapiyorsunuz? Biraz bahsedebilirmisiniz?
Ne olsun kiz
Ne oldi? Yaramaz! He hee yine mi yedin?
Bende şu içmeyi unutuyorum yabu arada hoşgeldin canım aksamlari menu yazıp perşembe aksami kilo bildirebilirsin bu arada yazmışsın ya çünkü cuma 14 e kadar kilo bildirme saati geç kalmamis olursun inşallah gider 5 kilo yılsonu na kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?