Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Deme böyle deme yaaa bir dokundum bin ah işittim

Teşekkür ederim. klavyem sorunlu arada eksikler olabilir kusura bakmayın.
öncelikle kendimden bahsedeyim yeniden :

öncelikle herkese iyigeceler. uzun zaman önce tartımın kırılmasıyla kendimi boşa almıştım kafam rahattı. çünkü gerçekleri gösterecek tartım yoktu. Taki bu akşama kadar. Eşim elinde tartıyla geldi bu akşam çıktım hemen. Bi baktım 79.1 ömrümde hiç bu kadar kilolu olmadım ben. Hamileyken bile 78 kiloyla doğuma girdim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Daha önce 20 gün kadar dukan yapıp 68 kg gördüm. Ama sonrası bıraktım. 32 aylık bir oğlum var. Doğumdan sonra yapıştı kaldı kilolarım. Lütfen bana yardım edin. Eve yürüyüş bandım da var ama ben çok disipliniz bir insanım. Beni hizaya getirecek ekip arkadaşları arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Ayrıca kilo alma şeklim göbek sırt ve göğüs

Kullanıcı Adı :sel
İsim (İsteğe Bağlı ):Meral
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :1.65
Kilonuz:79.1
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlığım için ve görüntüm için

Kendini çok iyi ifade etmişsin sen istersen herşey olur yeter ki disiplinli geçir zamanlarını yediklerine dikkat ve spor olmazsa olmazın olsun
Hergün menünü yaz fikir veririz, destek oluruz şimdi saat geç oldu malum yarın iş var erken kalkacağım yine grsrz canım aklına takılanları daima sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…