Onu bilmem de, vermemek icin beni takip et
Hain oti dayağı hakettin amaOnu bilmem de, vermemek icin beni takip et
Neler oldu neler
Elmalı kurabiyeLER!
İyi aslında isteyince çok iyi verir bakma sen ama bu aralar sallantıda inşallah toparlanacak umut ediyorumYok benim niyetim kilo vermek :) inşallah basaririz
Hep heeee sende otiyi motive edersen ne çok seviniriz canım süper olur:))))Yok benim niyetim kilo vermek :) inşallah basaririz
Tam dayaklık ben onu geçeceğim havaları havada kaldı:))) bana çalışıyor otimm benim ya...Hain oti dayağı hakettin amaevet kötü orneksin şimdi uyumaya gitmesem başka uzun konuşma yapardım neyse gidiyorum ben
Onu bilmem de, vermemek icin beni takip et
Neler oldu neler
Elmalı kurabiyeLER!
Birbirimizi Motive ederiz artik. Grubumuz bunun için var. Haftalık ödülleri toplamaliyiz. Salmayalım lütfenHep heeee sende otiyi motive edersen ne çok seviniriz canım süper olur:))))
Deme böyle deme yaaaÇok dertliyim valla bir ara kardes takımdan rica etmiştim yani 4 ten işte bir ara gogo üye çağırmışti onceden yinw bir ara izine cikmisti uyeler hep ben yakalayamiyorum diye herkes kendi takımına çağırsin dediler kaldık vallaerigim de dedi üye vercem size diye yazık bize
Kesinlikle!Birbirimizi Motive ederiz artik. Grubumuz bunun için var. Haftalık ödülleri toplamaliyiz. Salmayalım lütfen
Tam dayaklık ben onu geçeceğim havaları havada kaldı:))) bana çalışıyor otimm benim ya...
Oyle hemen sevinme!
Bu aralar evde cok isim var. Bı yerleşeyim spor da neymiş peeeh
Bak bu da hala komikSon gülen iyi güler askisi
Bak bu da hala komikhadi hadi yat da leptin kaçmasın :)))))
Hehee:)))) İyi geceler tatlı rüyalar görLeptin kovalasın seni he mi?
Öperim
Merhaba hoşgeldin aramıza:) merhaba
Kendini çok iyi ifade etmişsinTeşekkür ederim. klavyem sorunlu arada eksikler olabilir kusura bakmayın.
öncelikle kendimden bahsedeyim yeniden :
öncelikle herkese iyigeceler. uzun zaman önce tartımın kırılmasıyla kendimi boşa almıştım kafam rahattı. çünkü gerçekleri gösterecek tartım yoktu. Taki bu akşama kadar. Eşim elinde tartıyla geldi bu akşam çıktım hemen. Bi baktım 79.1ömrümde hiç bu kadar kilolu olmadım ben. Hamileyken bile 78 kiloyla doğuma girdim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Daha önce 20 gün kadar dukan yapıp 68 kg gördüm. Ama sonrası bıraktım. 32 aylık bir oğlum var. Doğumdan sonra yapıştı kaldı kilolarım. Lütfen bana yardım edin. Eve yürüyüş bandım da var ama ben çok disipliniz bir insanım. Beni hizaya getirecek ekip arkadaşları arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Ayrıca kilo alma şeklim göbek sırt ve göğüs
Kullanıcı Adı :sel
İsim (İsteğe Bağlı ):Meral
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :1.65
Kilonuz:79.1
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlığım için ve görüntüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?