- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyi geceler grsrzteşekkürler iyi geceler ozaman yarın görüşmek üzere :)
Oldumu şimdiGunaydin kizlar dunin raporunu vereyim 3 lt su hedefim tama m ama leslie yi yapamadim islerim 20 45 tea bitirdim tam spora baslicm cocuklari uyuttum bu kez esim hadi gel film izleyelim dedi labirant adli bi film izledik.spor da gume gitti napim artk
Evet ne yazık ki çok kötü bir dönem geçirdik üzgünümMerhaba 1. takımcım,
424-442 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-43940708
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Tabikigünaydın.
bende güne bir bardak elma sirkeli suyla başladım.
kahvaltıda 6 zeytin, küçücük peynir, 1 haşlanmış yumurta, iki kaşık yoğurt,
bir dilim ekmek, 1 taze soğan, bi kaç dal tere, bi kaç dal roka,
1 kupa yeşil çay
bu hafta spordan izinli sayılmak istiyorum, çünkü sınav haftam
çalışmıyorum şuan evet zaten oğlumda büyüsün biraz.Tabikine okuyorsun canım sanırım çalışmıyorsun? (Sabah çok iyi gitmişsin)
Hem leziz, hem sağlıklıbu arada 2 manalina yedim. 2 barak sade, 2 bardak limonlu toplamda 4 bardak su içtim.
Öğle yemeğimi henüz yemedim, bir dilim ekmekle sarımsaklı yoğurtlu ıspanak haşlaması yiyeceğim, bizim buralarda borana derler
evet tavsiye ederim, iş yerinede götürebilirsin sarımsaksız tabiHem leziz, hem sağlıklıafiyet olsun.
İyi gitmişsin süper, kolamı tabiki ıyyyy içmeyelim güzeller çok gereksiz bi şey.merhaba kızlar
hafta sonu kayınvalıdeler geldı
diyet gume gıttı sanmayınnn
mangal yaptık ama ekmeksız ve kolasız yedım gercı kolayı artık hıc ıstemıyorum skerlı gelıyor içim desemde bı yudum zor gecıyor spor yapamadım bı tek bıde yesılcay ve suyu tuketemedım
işyerinde şükür ki sebze yemeklerimiz var , ama hsonu için güzel tarif. İçerim tabiii su korksun benden! Amacım da o 3ltyi bulmakevet tavsiye ederim, iş yerinede götürebilirsin sarımsaksız tabi
bide bol sebzeli mercimek çorbası 1 kase, yazmayı unutmuşum
İçersin daha erken saat akşama kadar içersin 1.5 lt daha
Çorba iç tabiki zaten niyetlisin bir dilim de ekmek yiyebilirsin canım. Tatlı yok ya oda iyiiMerhaba arkadaşlar dün gece yine niyetlendim bu 12.orucum.kaldı 18 :)
sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir kıvırcık haşlanmış yumurta 3 adet zeytin ve sekersız çay
3 Bardakta su
Tam 3 saat temizlik yaptım spordan sayılırmı bilmiyorum ama cam sil süpür evi sil toz al topla yoruldum
Iftardada dünden kalan kıymalı bamya var yanına yoğurt salata düşünüyorum
Canım arpa şehriye çorbası çekiyor 1 kepçe çorba içsem ekmek yemesem diyorum kararsız kaldım
Aramıza hoş geldin.Teşekkür ederim. klavyem sorunlu arada eksikler olabilir kusura bakmayın.
öncelikle kendimden bahsedeyim yeniden :
öncelikle herkese iyigeceler. uzun zaman önce tartımın kırılmasıyla kendimi boşa almıştım kafam rahattı. çünkü gerçekleri gösterecek tartım yoktu. Taki bu akşama kadar. Eşim elinde tartıyla geldi bu akşam çıktım hemen. Bi baktım 79.1ömrümde hiç bu kadar kilolu olmadım ben. Hamileyken bile 78 kiloyla doğuma girdim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Daha önce 20 gün kadar dukan yapıp 68 kg gördüm. Ama sonrası bıraktım. 32 aylık bir oğlum var. Doğumdan sonra yapıştı kaldı kilolarım. Lütfen bana yardım edin. Eve yürüyüş bandım da var ama ben çok disipliniz bir insanım. Beni hizaya getirecek ekip arkadaşları arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Ayrıca kilo alma şeklim göbek sırt ve göğüs
Kullanıcı Adı :sel
İsim (İsteğe Bağlı ):Meral
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :1.65
Kilonuz:79.1
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlığım için ve görüntüm için
Sen yine iyi atlatmışsın.Ben biraz cozuttum.Bugün normale döndüm şükür.merhaba kızlar
hafta sonu kayınvalıdeler geldı
diyet gume gıttı sanmayınnn
mangal yaptık ama ekmeksız ve kolasız yedım gercı kolayı artık hıc ıstemıyorum skerlı gelıyor içim desemde bı yudum zor gecıyor spor yapamadım bı tek bıde yesılcay ve suyu tuketemedım
Allah kabul etsin.Ne mutlu sana.İrade konusunda çok iyisin, bu gidişle ilk mezun sen olacaksın sanırım.Merhaba arkadaşlar dün gece yine niyetlendim bu 12.orucum.kaldı 18 :)
sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir kıvırcık haşlanmış yumurta 3 adet zeytin ve sekersız çay
3 Bardakta su
Tam 3 saat temizlik yaptım spordan sayılırmı bilmiyorum ama cam sil süpür evi sil toz al topla yoruldum
Iftardada dünden kalan kıymalı bamya var yanına yoğurt salata düşünüyorum
Canım arpa şehriye çorbası çekiyor 1 kepçe çorba içsem ekmek yemesem diyorum kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?