Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin kizlar dunin raporunu vereyim 3 lt su hedefim tama m ama leslie yi yapamadim islerim 20 45 tea bitirdim tam spora baslicm cocuklari uyuttum bu kez esim hadi gel film izleyelim dedi labirant adli bi film izledik.spor da gume gitti napim artk

Oldumu şimdi verilen sözler tutulacak

günaydın.
bende güne bir bardak elma sirkeli suyla başladım.
kahvaltıda 6 zeytin, küçücük peynir, 1 haşlanmış yumurta, iki kaşık yoğurt,
bir dilim ekmek, 1 taze soğan, bi kaç dal tere, bi kaç dal roka,
1 kupa yeşil çay

bu hafta spordan izinli sayılmak istiyorum, çünkü sınav haftam

Dünkü menüm
Sabah 11
Bir yumurta
Bir kk peynir
Bir biber
3 zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Öğle 16
6 kaşık makarna
1 ayran
Akşam 19
Bir kase çorba
Salata
1 kase cacık

Bol ev temizliği
1 saat yürüyüş
2 lt su

Tabiki ne okuyorsun canım sanırım çalışmıyorsun? (Sabah çok iyi gitmişsin)

Reactions: sel
Tabiki ne okuyorsun canım sanırım çalışmıyorsun? (Sabah çok iyi gitmişsin)
çalışmıyorum şuan evet zaten oğlumda büyüsün biraz.
Açık öğretimden lojistik okuyorum. Aynı zamanda ehliyet sınavıma var nasıl olacak bilmiyorum.

ben zaten roka tere marul taze soğan çok tüketirim sabahları da. Çok zorlamayacak beni sabah kahvaltıları

bu arada 2 manalina yedim. 2 barak sade, 2 bardak limonlu toplamda 4 bardak su içtim.

Öğle yemeğimi henüz yemedim, bir dilim ekmekle sarımsaklı yoğurtlu ıspanak haşlaması yiyeceğim, bizim buralarda borana derler

bu arada 2 manalina yedim. 2 barak sade, 2 bardak limonlu toplamda 4 bardak su içtim.

Öğle yemeğimi henüz yemedim, bir dilim ekmekle sarımsaklı yoğurtlu ıspanak haşlaması yiyeceğim, bizim buralarda borana derler
Hem leziz, hem sağlıklı afiyet olsun.

merhaba kızlar
hafta sonu kayınvalıdeler geldı
diyet gume gıttı sanmayınnn
mangal yaptık ama ekmeksız ve kolasız yedım gercı kolayı artık hıc ıstemıyorum skerlı gelıyor içim desemde bı yudum zor gecıyor spor yapamadım bı tek bıde yesılcay ve suyu tuketemedım

Hem leziz, hem sağlıklı afiyet olsun.
evet tavsiye ederim, iş yerinede götürebilirsin sarımsaksız tabi

bide bol sebzeli mercimek çorbası 1 kase, yazmayı unutmuşum

İçersin daha erken saat akşama kadar içersin 1.5 lt daha

İyi gitmişsin süper, kolamı tabiki ıyyyy içmeyelim güzeller çok gereksiz bi şey.

evet tavsiye ederim, iş yerinede götürebilirsin sarımsaksız tabi

bide bol sebzeli mercimek çorbası 1 kase, yazmayı unutmuşum

İçersin daha erken saat akşama kadar içersin 1.5 lt daha
işyerinde şükür ki sebze yemeklerimiz var , ama hsonu için güzel tarif. İçerim tabiii su korksun benden! Amacım da o 3ltyi bulmak

Merhaba arkadaşlar dün gece yine niyetlendim bu 12.orucum.kaldı 18 :)
sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir kıvırcık haşlanmış yumurta 3 adet zeytin ve sekersız çay
3 Bardakta su
Tam 3 saat temizlik yaptım spordan sayılırmı bilmiyorum ama cam sil süpür evi sil toz al topla yoruldum
Iftardada dünden kalan kıymalı bamya var yanına yoğurt salata düşünüyorum
Canım arpa şehriye çorbası çekiyor 1 kepçe çorba içsem ekmek yemesem diyorum kararsız kaldım

Çorba iç tabiki zaten niyetlisin bir dilim de ekmek yiyebilirsin canım. Tatlı yok ya oda iyii

Aramıza hoş geldin.Bebeğini sağlıkla büyüt canım.Yola çıktın artık ,inşallah devamı gelir.Güzel kilo veren arkadaşlarımız var.İlk haftalar iyi kilo verirsin.Bu da kilo verme isteğini artırır.

Sen yine iyi atlatmışsın.Ben biraz cozuttum.Bugün normale döndüm şükür.

Allah kabul etsin.Ne mutlu sana.İrade konusunda çok iyisin, bu gidişle ilk mezun sen olacaksın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…