Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün
Sabah 10.00
2 kurabiye
1 bardak şekersiz sütlü kahve

Öğle 15.00
2 ince dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
K.kutusu kadar peynir
3 çay

Akşam 19.30
4 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Salata

Bugün koşu bandında yürümeye başladım
3 km yürüyüş.
2 litre su
Akşamda yeşil çay,rezene içerim.

Selam kizlar

Menüleri okuyunca aciktim valla
Bugun gorumcelerim vardı kahvaltıda. Ekstra olarak 2 sigara böreği yedim. Ekmek yemedim.

Cocuklarin odasını taşımama yardım ettiler. Öğlende onlar kete filan pişirirken ben bı kase mercimek çorbamı ictim. 14:30 civarı
1 kase yogurt
1 kucuk tabak kuru fasulye
2 kasik pirincli tepsi güveci
1.5 da kete yedim.

Şimdiki menümü dusunuyorumm

Dunku mnm
Kahvlti 2 dilim cvdr domates.1.5 k.k peynir 4 yesil zeytin
Ara 2 ceviz
Ogle kavrulmus pancr uzerinde sarimsakli yogurt kucuk 1 tabk
Ara 1 cy brd tarcinli sut
1 hurma
Aksm yarim avuc ici firinda kofte
Kozlenmis yarim patlicn
Sarimsak yogurtlu keteviz salatasi
Aksm 1 cy brd tarcinli sut
Spor anck ev isleri yapabildim 3 lt su

Bugunku mnm
Kahvlti 1.5 k.k peynir 1 domates 4 yesil zeytin.1 dilim cvdr
Ara 2 yulafli biskuvi
Ogle 4 ksk yogurtlu kereviz.2 yumurtali omlet.1 dilim cvdr
Ara yarim armut.1 kucuk hurma
Aksam 1 koz patlicn yine kerviz salatasi roka tere 1 dilim cvdr
Ara acikirsam 1 cy brd tarcinli sut icerim
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Yatana kadsr su 3 lt olur

Yesil cy rezene spor cok guzel suyu biraz daha arttirsak daha guzel olck

Cnm su nerde spor yok anladigim kadaroyla

Deme böyle deme yaaa bir dokundum bin ah işittim
öyle oldu ya neyse yıkılmadik ayaktayiz halen

Hoşgeldin canım ke dini süper anlatmıştır inşallah ulaşırdin istediğin kiloya bizi.le en kisa surede; )

bu arada 2 manalina yedim. 2 barak sade, 2 bardak limonlu toplamda 4 bardak su içtim.

Öğle yemeğimi henüz yemedim, bir dilim ekmekle sarımsaklı yoğurtlu ıspanak haşlaması yiyeceğim, bizim buralarda borana derler
çok güzel bişeye benziyor güzel olur

Çok güzel olmuş bence dun
Otii listeyegirebilecekmusin çok merak ediyorum ya
Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Çok iyi gidiyorsun canım bence
Menü de süper; )

Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)

Masallah sana. Kıçını kaşı arada, göze gelme

Borçlarını da tutuyorsun ne güzel. Ben daha 5 gun tutabildim. Reglim bitsin beraber tutarız inşallah.

Tatlıyı diyet ödmeli degil de oruc ödülü olarak kabul edicem ben. Ha bana sorarsan hic bulaşma derim. Bağımlılık gibi, tadını hafirlayinca yeniden Can'ın istiyor. Sen kendini daha iyi bilirsin tabi

Bence menu çok iyi

Cnm su nerde spor yok anladigim kadaroyla

Daha menüm bitmedi şekercim. Ama spor olmayacak buyuk ihtimalle. Evde yerleşme islerim var yorucu oluyor. Sma basliycak inşallah

A aaa!
Üstüme iyilik saglik!
Ben kesin gircem ama aprildan umudum yok

Daha menüm bitmedi şekercim. Ama spor olmayacak buyuk ihtimalle. Evde yerleşme islerim var yorucu oluyor. Sma basliycak inşallah

A aaa!
Üstüme iyilik saglik!
Ben kesin gircem ama aprildan umudum yok
Yinede mi gülme vakti gelmiş eeee güleyim bari

April nasılsın canım? Çok geç yatmışsın sabah nasıl erken uyanıyorsun?Maşallah sana.
İyiyim kuzum sen? Bünye yıllardır çalıştığı için dayanıyor ozelliklede pazar gecesi erken yatamam gıcıklık geliyor üstüme tabi sonra sabah zor kalkıyorum oda ayrıama geçiyor ayılıyorum mecburrr...

yürüyüş kaç dakika? Menü güzelde biraz doyurucu olmuş karbonhidrat alımına dikkat

Yok cnm ben pzt yi seviyorum hafta sonlarini sevmiyorum.zaten bizelli niye vermislerki yine calisiyom yine
Dimi ya hep meşguliyet hep bir iş

Kızlar Çarşamba günü netleşir gibi ama sanırım ben 46 kiloya düştüm bugün tartıda 46.7 gördüm yıllar sonra Geçen hafta filan hep 49 civarıydım adet öncesi hep şişkinlik oluyor şu an adetimin 3. günü ve sanırım 46 kilo hedefime ulaştım eğer değişmezse işte. Mezun olmak için listeye gireceğim son vuruşu yapacağım

Öncelikle teşekkür ederim.
Inş birlikte tutarız diyetle kış günü oruç güzel gidiyor :)
ocagın 3 ü tam 2 aylık olacak diyetim 28 gün olarak hesaplıyorum orucumda ocak 6 7 gibi bitecek inş 2 ay sonra küçük bi sütlü tatlıyı hakederim diye düşünüyorum heee tabi yine bi şartım var şimdi 79 kiloyum ben en az 4 kilo verirsem ama 2 3 kilo verirsem tatlı yok 75 i görmeli artık bu bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…