Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)Çorba iç tabiki zaten niyetlisin bir dilim de ekmek yiyebilirsin canım. Tatlı yok ya oda iyii
Yok cnm ben pzt yi seviyorum hafta sonlarini sevmiyorum.zaten bizelli niye vermislerki yine calisiyom yineGünaydın kızlar sendromda neymişdicemde olmuyor gününüz güzel geçsin
Yesil cy rezene spor cok guzel suyu biraz daha arttirsak daha guzel olckBugün
Sabah 10.00
2 kurabiye
1 bardak şekersiz sütlü kahve
Öğle 15.00
2 ince dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
K.kutusu kadar peynir
3 çay
Akşam 19.30
4 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Salata
Bugün koşu bandında yürümeye başladım
3 km yürüyüş.
2 litre su
Akşamda yeşil çay,rezene içerim.
Cnm menunun tamamini gorebilsem iyi olckKızlar ben iftarda 1 kase arpa şehriye çorbası 4 kaşık kıymalı bamya ve yoğurt yedim canım salata istemedi üst üste hergün yiyince sıktı suyumu içmeye devam küçük birde muz yerim 1 saat sonra işte bitti
Tebrik ederim 1 ayda 8 kilo vermk harika bi basariBugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Cnm su nerde spor yok anladigim kadaroylaSelam kizlar
Menüleri okuyunca aciktim valla
Bugun gorumcelerim vardı kahvaltıda. Ekstra olarak 2 sigara böreği yedim. Ekmek yemedim.
Cocuklarin odasını taşımama yardım ettiler. Öğlende onlar kete filan pişirirken ben bı kase mercimek çorbamı ictim. 14:30 civarı
1 kase yogurt
1 kucuk tabak kuru fasulye
2 kasik pirincli tepsi güveci
1.5 da kete yedim.
Şimdiki menümü dusunuyorumm
Deme böyle deme yaaabir dokundum bin ah işittim
Hoşgeldin canım ke dini süper anlatmıştır inşallah ulaşırdin istediğin kiloya bizi.le en kisa surede; )Teşekkür ederim. klavyem sorunlu arada eksikler olabilir kusura bakmayın.
öncelikle kendimden bahsedeyim yeniden :
öncelikle herkese iyigeceler. uzun zaman önce tartımın kırılmasıyla kendimi boşa almıştım kafam rahattı. çünkü gerçekleri gösterecek tartım yoktu. Taki bu akşama kadar. Eşim elinde tartıyla geldi bu akşam çıktım hemen. Bi baktım 79.1ömrümde hiç bu kadar kilolu olmadım ben. Hamileyken bile 78 kiloyla doğuma girdim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Daha önce 20 gün kadar dukan yapıp 68 kg gördüm. Ama sonrası bıraktım. 32 aylık bir oğlum var. Doğumdan sonra yapıştı kaldı kilolarım. Lütfen bana yardım edin. Eve yürüyüş bandım da var ama ben çok disipliniz bir insanım. Beni hizaya getirecek ekip arkadaşları arıyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Ayrıca kilo alma şeklim göbek sırt ve göğüs
Kullanıcı Adı :sel
İsim (İsteğe Bağlı ):Meral
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :1.65
Kilonuz:79.1
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlığım için ve görüntüm için
çok güzel bişeye benziyor güzel olurbu arada 2 manalina yedim. 2 barak sade, 2 bardak limonlu toplamda 4 bardak su içtim.
Öğle yemeğimi henüz yemedim, bir dilim ekmekle sarımsaklı yoğurtlu ıspanak haşlaması yiyeceğim, bizim buralarda borana derler
Çok güzel olmuş bence dunMerhaba arkadaşlar dün gece yine niyetlendim bu 12.orucum.kaldı 18 :)
sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir kıvırcık haşlanmış yumurta 3 adet zeytin ve sekersız çay
3 Bardakta su
Tam 3 saat temizlik yaptım spordan sayılırmı bilmiyorum ama cam sil süpür evi sil toz al topla yoruldum
Iftardada dünden kalan kıymalı bamya var yanına yoğurt salata düşünüyorum
Canım arpa şehriye çorbası çekiyor 1 kepçe çorba içsem ekmek yemesem diyorum kararsız kaldım
Otii listeyegirebilecekmusin çok merak ediyorum yaSelam kizlar
Menüleri okuyunca aciktim valla
Bugun gorumcelerim vardı kahvaltıda. Ekstra olarak 2 sigara böreği yedim. Ekmek yemedim.
Cocuklarin odasını taşımama yardım ettiler. Öğlende onlar kete filan pişirirken ben bı kase mercimek çorbamı ictim. 14:30 civarı
1 kase yogurt
1 kucuk tabak kuru fasulye
2 kasik pirincli tepsi güveci
1.5 da kete yedim.
Şimdiki menümü dusunuyorumm
Çok iyi gidiyorsun canım benceBugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Menü de süper; )Kızlar ben iftarda 1 kase arpa şehriye çorbası 4 kaşık kıymalı bamya ve yoğurt yedim canım salata istemedi üst üste hergün yiyince sıktı suyumu içmeye devam küçük birde muz yerim 1 saat sonra işte bitti
Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Bence menu çok iyiBugunku mnm
Kahvlti 1.5 k.k peynir 1 domates 4 yesil zeytin.1 dilim cvdr
Ara 2 yulafli biskuvi
Ogle 4 ksk yogurtlu kereviz.2 yumurtali omlet.1 dilim cvdr
Ara yarim armut.1 kucuk hurma
Aksam 1 koz patlicn yine kerviz salatasi roka tere 1 dilim cvdr
Ara acikirsam 1 cy brd tarcinli sut icerim
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Yatana kadsr su 3 lt olur
Cnm su nerde spor yok anladigim kadaroyla
öyle oldu ya neyse yıkılmadik ayaktayiz halen
Hoşgeldin canım ke dini süper anlatmıştır inşallah ulaşırdin istediğin kiloya bizi.le en kisa surede; )
çok güzel bişeye benziyor güzel olur
Çok güzel olmuş bence dun
Otii listeyegirebilecekmusin çok merak ediyorum ya
Çok iyi gidiyorsun canım bence
Menü de süper; )
Yinede mi gülme vakti gelmişDaha menüm bitmedi şekercim. Ama spor olmayacak buyuk ihtimalle. Evde yerleşme islerim var yorucu oluyor. Sma basliycak inşallah
A aaa!
Üstüme iyilik saglik!
Ben kesin gircem ama aprildan umudum yok
İyiyim kuzum sen? Bünye yıllardır çalıştığı için dayanıyor ozelliklede pazar gecesi erken yatamam gıcıklık geliyor üstümeApril nasılsın canım? Çok geç yatmışsın sabah nasıl erken uyanıyorsun?Maşallah sana.
yürüyüş kaç dakika? Menü güzelde biraz doyurucu olmuşBugün
Sabah 10.00
2 kurabiye
1 bardak şekersiz sütlü kahve
Öğle 15.00
2 ince dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
K.kutusu kadar peynir
3 çay
Akşam 19.30
4 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Salata
Bugün koşu bandında yürümeye başladım
3 km yürüyüş.
2 litre su
Akşamda yeşil çay,rezene içerim.
Dimi yaYok cnm ben pzt yi seviyorum hafta sonlarini sevmiyorum.zaten bizelli niye vermislerki yine calisiyom yine
Öncelikle teşekkür ederim.Masallah sana. Kıçını kaşı arada, göze gelme
Borçlarını da tutuyorsun ne güzel. Ben daha 5 gun tutabildim. Reglim bitsin beraber tutarız inşallah.
Tatlıyı diyet ödmeli degil de oruc ödülü olarak kabul edicem ben. Ha bana sorarsan hic bulaşma derim. Bağımlılık gibi, tadını hafirlayinca yeniden Can'ın istiyor. Sen kendini daha iyi bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?