Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cnm menunun tamamini gorebilsem iyi olck
Sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta kıvırcık biraz peynir 3 adet zeytin şekersiz çay ve 3 bardak su
Iftarda 4 kaşıl kıymalı bamya 1 kepçe arpa şehriye çorbası 1 kase yoğurt yedim
Az öncede küçük bi muz yedim
Gece 3 bardak su içmiştim toplam 10 bardak içiyorum son 3 bardak suyum kaldı 3 saatte temizlik yaptım.

Bu ne kadar güzel bir haber aman nazar değmesin. Tabi tabi mutlaka gel listeye gir mezun edelim seni ayyyy çok heyecanlı bekliyorum kuzum sabırsızlıkla...
senin gibi azimli arkadaşları görünce inan çok mutlu oluyorum

Bende şimdi eve geldim market alışveriş derken ancak menemen ve kuskus yapacağım tabi o eşime sizler neler yapıyorsunuz bakim

iyi akşamlar ben en son öğle yemeğimi yazmışım. Sonrasında bir elma yedim akşam yemekte az mantı ve yine borana vardı. Mantının açıklamasını hemen yapayım. Dün akşam diyet mevzusu ortada yokken pişirmiştim. bu güne de kaldı atamam da mecbur azar azar yedik. Bu arada eşim de diyette benimle.
bir de nefsime yenik düşüp 2 kurabiye yedim ama küçük ebatlarda tırtıl kurabiye diyorlar ya ondan.
yine 1 kupa yeşil çayı mı içtim, bir tane de trabzon hurması yedim.

2.5 lt suyum bitti çoktan. Yatmadan önce limonlu pul biberli yoğurdumu da yiyip yatıcam inşallah.

Düşündüm yedim ve ekliyorum:

17:30
1 kase salata
1 tabak yağsız mercimek çorbası
4 kasik pilav+ 4 kasik kuru fasulye

20:00
Sutlu turk kahvesi (sekersiz)
15 -20 fındık
1 hurma

Su 1.5 - 2 arası olda gerek
Spor yok

Ya oti delisin sen ya güldürdü beni

İnşallah canım ya valla süper haber tabi

Olur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyi

1 kase salata

15 -20 fındık
1 hurma

Spor yok
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(

Bı kamyon adam dökerim buraya! Atmayın didlaynimi!
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kez
Neden ki acaba? Telden giriyorsan yapıyor bazen öyle bende diyorum bizim kız nerelerde pro oldu yüzümüze bakmıyor artık dedim
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dedi ay nasıl düştuysem ben ya yada ben mi çok anonim acaba bilemedim

kaç kilodan indiniz acaba 46 kg ya. Bende nişanlandığımda 49 kiloydum hasretim o günlere ama imkansız geliyor bana. 55-56 olsam yetecek bana

Allah kabul etsin orucunuzu, darısı bana inşallah

1 kase salata

15 -20 fındık
1 hurma

Spor yok
Ah o pilavlaro pilavlar
Geçmiş olsun size de,soğukta daha çok sızlar

İlk günlere nazaran iyi gidiyorsun, eşinle beraber yapmaniz çok avantaj sağlayacaktır sana.

Sorma ya bugün çok usudum zaten birde hersey üstüste gelir ya bazen o durumdayim

Ağzın bal yesin senin

Hee bal ye, listeye gireme!
Saka tabi kusuuum beraber yiyek balları

Aa buyuk dusmussun desene
Tekrar gecmis olsun beybi

Pilavdan vazgeçememek degil de; cocuk yemeyince o tabakta kalan pilav ye beninde beni diyor. Ekseriyetle olay boyle gelişiyor

Sana hosgeldin diyemedim sanırım. Gec olsun güç olmasın;
Hosgeldin arkadasım!

Anladım olay hep aynı gelişiyor doğal olarak o zaman evet azcık sert toslamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…