Teşekkür ederimTebrik ederim 1 ayda 8 kilo vermk harika bi basari
Sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta kıvırcık biraz peynir 3 adet zeytin şekersiz çay ve 3 bardak suCnm menunun tamamini gorebilsem iyi olck
Bu ne kadar güzel bir haberKızlar Çarşamba günü netleşir gibi ama sanırım ben 46 kiloya düştüm bugün tartıda 46.7 gördüm yıllar sonraGeçen hafta filan hep 49 civarıydım adet öncesi hep şişkinlik oluyor şu an adetimin 3. günü ve sanırım 46 kilo hedefime ulaştım eğer değişmezse işte. Mezun olmak için listeye gireceğim son vuruşu yapacağım
senin gibi azimli arkadaşları görünce inan çok mutlu oluyorumÖncelikle teşekkür ederim.
Inş birlikte tutarız diyetle kış günü oruç güzel gidiyor :)
ocagın 3 ü tam 2 aylık olacak diyetim 28 gün olarak hesaplıyorum orucumda ocak 6 7 gibi bitecek inş 2 ay sonra küçük bi sütlü tatlıyı hakederim diye düşünüyorum heee tabi yine bi şartım var şimdi 79 kiloyum ben en az 4 kilo verirsem ama 2 3 kilo verirsem tatlı yok 75 i görmeli artık bu bünye
Selam kizlar
Menüleri okuyunca aciktim valla
Bugun gorumcelerim vardı kahvaltıda. Ekstra olarak 2 sigara böreği yedim. Ekmek yemedim.
Cocuklarin odasını taşımama yardım ettiler. Öğlende onlar kete filan pişirirken ben bı kase mercimek çorbamı ictim. 14:30 civarı
1 kase yogurt
1 kucuk tabak kuru fasulye
2 kasik pirincli tepsi güveci
1.5 da kete yedim.
Şimdiki menümü dusunuyorumm
Ya oti delisin sen yaMasallah sana. Kıçını kaşı arada, göze gelme
Borçlarını da tutuyorsun ne güzel. Ben daha 5 gun tutabildim. Reglim bitsin beraber tutarız inşallah.
Tatlıyı diyet ödmeli degil de oruc ödülü olarak kabul edicem ben. Ha bana sorarsan hic bulaşma derim. Bağımlılık gibi, tadını hafirlayinca yeniden Can'ın istiyor. Sen kendini daha iyi bilirsin tabi
İnşallah canım ya valla süper haber tabiKızlar Çarşamba günü netleşir gibi ama sanırım ben 46 kiloya düştüm bugün tartıda 46.7 gördüm yıllar sonraGeçen hafta filan hep 49 civarıydım adet öncesi hep şişkinlik oluyor şu an adetimin 3. günü ve sanırım 46 kilo hedefime ulaştım eğer değişmezse işte. Mezun olmak için listeye gireceğim son vuruşu yapacağım
Ay beni atıp duruyor site ya öf saatlerde burdayım ama yokum yorum yaptirmiyor
Neden ki acaba? Telden giriyorsan yapıyor bazen öyle bende diyorum bizim kız nerelerdeAy beni atıp duruyor site ya öf saatlerde burdayım ama yokum yorum yaptirmiyor
Ağzın bal yesin seninBı kamyon adam dökerim buraya! Atmayın didlaynimi!
Olur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyiiyi akşamlar ben en son öğle yemeğimi yazmışım. Sonrasında bir elma yedim akşam yemekte az mantı ve yine borana vardı. Mantının açıklamasını hemen yapayım. Dün akşam diyet mevzusu ortada yokken pişirmiştim. bu güne de kaldı atamam da mecbur azar azar yedik. Bu arada eşim de diyette benimle.
bir de nefsime yenik düşüp 2 kurabiye yedim ama küçük ebatlarda tırtıl kurabiye diyorlar ya ondan.
yine 1 kupa yeşil çayı mı içtim, bir tane de trabzon hurması yedim.
2.5 lt suyum bitti çoktan. Yatmadan önce limonlu pul biberli yoğurdumu da yiyip yatıcam inşallah.
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(Düşündüm yedim ve ekliyorum:
17:30
1 kase salata
1 tabak yağsız mercimek çorbası
4 kasik pilav+ 4 kasik kuru fasulye
20:00
Sutlu turk kahvesi (sekersiz)
15 -20 fındık
1 hurma
Su 1.5 - 2 arası olda gerek
Spor yok
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kezBı kamyon adam dökerim buraya! Atmayın didlaynimi!
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dediNeden ki acaba? Telden giriyorsan yapıyor bazen öyle bende diyorum bizim kız nerelerdepro oldu yüzümüze bakmıyor artık dedim
kaç kilodan indiniz acaba 46 kg ya. Bende nişanlandığımda 49 kiloydum hasretim o günlere ama imkansız geliyor bana. 55-56 olsam yetecek banaKızlar Çarşamba günü netleşir gibi ama sanırım ben 46 kiloya düştüm bugün tartıda 46.7 gördüm yıllar sonraGeçen hafta filan hep 49 civarıydım adet öncesi hep şişkinlik oluyor şu an adetimin 3. günü ve sanırım 46 kilo hedefime ulaştım eğer değişmezse işte. Mezun olmak için listeye gireceğim son vuruşu yapacağım
Allah kabul etsin orucunuzu, darısı bana inşallahÖncelikle teşekkür ederim.
Inş birlikte tutarız diyetle kış günü oruç güzel gidiyor :)
ocagın 3 ü tam 2 aylık olacak diyetim 28 gün olarak hesaplıyorum orucumda ocak 6 7 gibi bitecek inş 2 ay sonra küçük bi sütlü tatlıyı hakederim diye düşünüyorum heee tabi yine bi şartım var şimdi 79 kiloyum ben en az 4 kilo verirsem ama 2 3 kilo verirsem tatlı yok 75 i görmeli artık bu bünye
Ah o pilavlaro pilavlarDüşündüm yedim ve ekliyorum:
17:30
1 kase salata
1 tabak yağsız mercimek çorbası
4 kasik pilav+ 4 kasik kuru fasulye
20:00
Sutlu turk kahvesi (sekersiz)
15 -20 fındık
1 hurma
Su 1.5 - 2 arası olda gerek
Spor yok
Geçmiş olsun size de,soğukta daha çok sızlarOlur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyi
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kez
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dediay nasıl düştuysem ben ya yada ben mi çok anonim acaba bilemedim
İlk günlere nazaran iyi gidiyorsun, eşinle beraber yapmaniz çok avantaj sağlayacaktır sana.iyi akşamlar ben en son öğle yemeğimi yazmışım. Sonrasında bir elma yedim akşam yemekte az mantı ve yine borana vardı. Mantının açıklamasını hemen yapayım. Dün akşam diyet mevzusu ortada yokken pişirmiştim. bu güne de kaldı atamam da mecbur azar azar yedik. Bu arada eşim de diyette benimle.
bir de nefsime yenik düşüp 2 kurabiye yedim ama küçük ebatlarda tırtıl kurabiye diyorlar ya ondan.
yine 1 kupa yeşil çayı mı içtim, bir tane de trabzon hurması yedim.
2.5 lt suyum bitti çoktan. Yatmadan önce limonlu pul biberli yoğurdumu da yiyip yatıcam inşallah.
Sorma ya bugün çok usudum zaten birde hersey üstüste gelir ya bazen o durumdayimkaç kilodan indiniz acaba 46 kg ya. Bende nişanlandığımda 49 kiloydum hasretim o günlere ama imkansız geliyor bana. 55-56 olsam yetecek bana
Allah kabul etsin orucunuzu, darısı bana inşallah
Ah o pilavlaro pilavlar
Geçmiş olsun size de,soğukta daha çok sızlar
Ağzın bal yesin senin
Olur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyi
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kez
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dediay nasıl düştuysem ben ya yada ben mi çok anonim acaba bilemedim
kaç kilodan indiniz acaba 46 kg ya. Bende nişanlandığımda 49 kiloydum hasretim o günlere ama imkansız geliyor bana. 55-56 olsam yetecek bana
Allah kabul etsin orucunuzu, darısı bana inşallah
Ah o pilavlaro pilavlar
Geçmiş olsun size de,soğukta daha çok sızlar
Anladım olay hep aynı gelişiyor doğal olarak o zamanHee bal ye, listeye gireme!
Saka tabi kusuuum beraber yiyek balları
Aa buyuk dusmussun desene
Tekrar gecmis olsun beybi
Pilavdan vazgeçememek degil de; cocuk yemeyince o tabakta kalan pilav ye beninde beni diyor. Ekseriyetle olay boyle gelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?