İyi geceler otimm bende yatari. BirazdanBen yatıyorum kuşlar, uykum geldi
Yarın gunes sidin icin doğsun inşallahhh
Ben yatıyorum kuşlar, uykum geldi
Yarın gunes sidin icin doğsun inşallahhh
Leptinin kollarına teslim olmaya bende gidiyorumİyi geceler otimm bende yatari. Birazdanamin senin içinde insallah
Maşallah güzel yemişsin.Afiyet olsun.Selam kizlar
Menüleri okuyunca aciktim valla
Bugun gorumcelerim vardı kahvaltıda. Ekstra olarak 2 sigara böreği yedim. Ekmek yemedim.
Cocuklarin odasını taşımama yardım ettiler. Öğlende onlar kete filan pişirirken ben bı kase mercimek çorbamı ictim. 14:30 civarı
1 kase yogurt
1 kucuk tabak kuru fasulye
2 kasik pirincli tepsi güveci
1.5 da kete yedim.
Şimdiki menümü dusunuyorumm
Çok iyi lilo verdim.Ama sporunu da yapıyorsun, yemene de dikkat ediyorsun.O kadarda kendini zorlama ama dayanırsan da helal olsun derim.Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Ölçülerini aldın mı? Baya incelmişsindir.Görenlerde fark ediyordur.İnsan mutlu oluyor değil mi?Kızlar ben iftarda 1 kase arpa şehriye çorbası 4 kaşık kıymalı bamya ve yoğurt yedim canım salata istemedi üst üste hergün yiyince sıktı suyumu içmeye devam küçük birde muz yerim 1 saat sonra işte bitti
Ben artık 3 litre su içemiyorum.Su içtiğim gibi tuvalete gidiyorum.Neyse bugünden itibaren artırıyorum.Dunku mnm
Kahvlti 2 dilim cvdr domates.1.5 k.k peynir 4 yesil zeytin
Ara 2 ceviz
Ogle kavrulmus pancr uzerinde sarimsakli yogurt kucuk 1 tabk
Ara 1 cy brd tarcinli sut
1 hurma
Aksm yarim avuc ici firinda kofte
Kozlenmis yarim patlicn
Sarimsak yogurtlu keteviz salatasi
Aksm 1 cy brd tarcinli sut
Spor anck ev isleri yapabildim 3 lt su
Akşamları ne güzel hafif geçiriyorsun.Kilo vermeni hızlandıracak inşallah.Bugunku mnm
Kahvlti 1.5 k.k peynir 1 domates 4 yesil zeytin.1 dilim cvdr
Ara 2 yulafli biskuvi
Ogle 4 ksk yogurtlu kereviz.2 yumurtali omlet.1 dilim cvdr
Ara yarim armut.1 kucuk hurma
Aksam 1 koz patlicn yine kerviz salatasi roka tere 1 dilim cvdr
Ara acikirsam 1 cy brd tarcinli sut icerim
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Yatana kadsr su 3 lt olur
Çok sevindim sonunda istediğin kilodasın.Hadi darısı başıma inşallah.Kızlar Çarşamba günü netleşir gibi ama sanırım ben 46 kiloya düştüm bugün tartıda 46.7 gördüm yıllar sonraGeçen hafta filan hep 49 civarıydım adet öncesi hep şişkinlik oluyor şu an adetimin 3. günü ve sanırım 46 kilo hedefime ulaştım eğer değişmezse işte. Mezun olmak için listeye gireceğim son vuruşu yapacağım
Otimoti hadi ama ya bu menülerle liste sana uzak görünüyor.Aprille ikiniz gelin listemiz şenlensin.Düşündüm yedim ve ekliyorum:
17:30
1 kase salata
1 tabak yağsız mercimek çorbası
4 kasik pilav+ 4 kasik kuru fasulye
20:00
Sutlu turk kahvesi (sekersiz)
15 -20 fındık
1 hurma
Su 1.5 - 2 arası olda gerek
Spor yok
Sana çok üzüldüm. Ah be kardeşim nasıl düşmüşsün.Allah korumuş yine söylüyorum.Çikolata falan bir şeyler dağıt bence.Olur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyi
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kez
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dediay nasıl düştuysem ben ya yada ben mi çok anonim acaba bilemedim
günaydıngünaydın
tahin yeme canım yağ deposu ogünaydınn
sabah cevizli su cevizleri
08,30 2 yumurta 1 etimek 1 kivi kırmızı biber 1 y.k peynır 1 mandalina
09,00 1 cay bard.şekersiz dibek kahve
10,00 2 mandalina
11,00 1 yesıl cay
12,30 1 tabak brokolı haslama 3 kasık yogurt
13,00 -17,00 kadar kahve bıtkı cayı yesılcay 1 ayva yedım
19,00 kahvaltı tarzı yaptık 4 kasık kadar patates kızartma degıl peynır tahın cay normal bı sekılde el kadarda yufka ekmek yedım
21,00 1 avuc kadar fıstık
3 lt su spor olmadı 9 kadar balık la ugrastım
temızledım canm hamsı almıs 2 kılo hafta ıkı kez yapıyoz 3 kısı 1 kg yıyoz oglan acayıp sevıyortahin yeme canım yağ deposu ogerisi güzel. Balıkla ne yaptın?
mumkun bende de cok oluyor hergun tartılma huyum vardı sımdı kaldırdım da kurtuldumkızlar bişey sormak istiyorum. şimdi ben pazar akşamı tartıldım 79.1 çıktım.
bide bu sabah tartıldım 76.2 bu mümkün mü?
şaşırdım açıkcası ben dukan yaptım zamanında ondada en fazla 2 kg giderdi günde. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim.mumkun bende de cok oluyor hergun tartılma huyum vardı sımdı kaldırdım da kurtuldum
hoşgeldin demişsiniz bana hoşbuldumGünaydın canlaaaar
4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim
kocan sevınsınnn :)Günaydın canlaaaar
4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim
şaşırdım açıkcası ben dukan yaptım zamanında ondada en fazla 2 kg giderdi günde. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim.
kocan sevınsınnn :)
inşallah öyle olur. bozmam umarım. çok zor olacağını düşünmüştüm ama dün benim için kolay geçti. Asıl bu akşam ne yapıcam bakalım.ızgara balığa davetliyiz ve ben ekmeksiz balık yiyemem nasıl olacakEnteresaaan
Umarım kalıcı bir gidistir. Ama tavsiyem cuma tartılarını baz al. Gunluk inişler güzel de ola ki yarın çıkarsa kafanı takip moral bozma
Dukanin sonra bir zararı oldumu sende? Bende düşünüyorum da tavsiye edermisin?şaşırdım açıkcası ben dukan yaptım zamanında ondada en fazla 2 kg giderdi günde. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim.
Sen hep güzelsin canım benimGünaydın canlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?