Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah güzel yemişsin.Afiyet olsun.

Bugüm tam 1 ay oldu diyet yapalı 87 79 8 kilo verdim ama halen tatlıyı yasaklıyorum kendime son orucumu açtığım gün sütlü bi tatlıyı ödül vereceğim kendime :)
Çok iyi lilo verdim.Ama sporunu da yapıyorsun, yemene de dikkat ediyorsun.O kadarda kendini zorlama ama dayanırsan da helal olsun derim.

Ölçülerini aldın mı? Baya incelmişsindir.Görenlerde fark ediyordur.İnsan mutlu oluyor değil mi?

Ben artık 3 litre su içemiyorum.Su içtiğim gibi tuvalete gidiyorum.Neyse bugünden itibaren artırıyorum.

Akşamları ne güzel hafif geçiriyorsun.Kilo vermeni hızlandıracak inşallah.

Çok sevindim sonunda istediğin kilodasın.Hadi darısı başıma inşallah.

Düşündüm yedim ve ekliyorum:

17:30
1 kase salata
1 tabak yağsız mercimek çorbası
4 kasik pilav+ 4 kasik kuru fasulye

20:00
Sutlu turk kahvesi (sekersiz)
15 -20 fındık
1 hurma

Su 1.5 - 2 arası olda gerek
Spor yok
Otimoti hadi ama ya bu menülerle liste sana uzak görünüyor.Aprille ikiniz gelin listemiz şenlensin.

Sana çok üzüldüm. Ah be kardeşim nasıl düşmüşsün.Allah korumuş yine söylüyorum.Çikolata falan bir şeyler dağıt bence.

günaydınn
sabah cevizli su cevizleri
08,30 2 yumurta 1 etimek 1 kivi kırmızı biber 1 y.k peynır 1 mandalina
09,00 1 cay bard.şekersiz dibek kahve
10,00 2 mandalina
11,00 1 yesıl cay
12,30 1 tabak brokolı haslama 3 kasık yogurt
13,00 -17,00 kadar kahve bıtkı cayı yesılcay 1 ayva yedım
19,00 kahvaltı tarzı yaptık 4 kasık kadar patates kızartma degıl peynır tahın cay normal bı sekılde el kadarda yufka ekmek yedım
21,00 1 avuc kadar fıstık
3 lt su spor olmadı 9 kadar balık la ugrastım

tahin yeme canım yağ deposu o gerisi güzel. Balıkla ne yaptın?

Kahvaltımız bitmişken hemen rapor edeyim, dere başlayınca çok bakamıyorum çünkü.

Sabah kalkınca elma sirkeli ılık su 1 bardak.

sonra 1 tane kurabiye
6 zeytin kibrit kutusu kadar peynir.
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
bir avuç ceviz
1 kupa yeşil çay
roka, tere, yeşil soğan.

kızlar bişey sormak istiyorum. şimdi ben pazar akşamı tartıldım 79.1 çıktım.

bide bu sabah tartıldım 76.2 bu mümkün mü?

Günaydın canlaaaar

4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim

şaşırdım açıkcası ben dukan yaptım zamanında ondada en fazla 2 kg giderdi günde. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim.

Enteresaaan
Umarım kalıcı bir gidistir. Ama tavsiyem cuma tartılarını baz al. Gunluk inişler güzel de ola ki yarın çıkarsa kafanı takip moral bozma

Reactions: sel
Enteresaaan
Umarım kalıcı bir gidistir. Ama tavsiyem cuma tartılarını baz al. Gunluk inişler güzel de ola ki yarın çıkarsa kafanı takip moral bozma
inşallah öyle olur. bozmam umarım. çok zor olacağını düşünmüştüm ama dün benim için kolay geçti. Asıl bu akşam ne yapıcam bakalım.ızgara balığa davetliyiz ve ben ekmeksiz balık yiyemem nasıl olacak

şaşırdım açıkcası ben dukan yaptım zamanında ondada en fazla 2 kg giderdi günde. Bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim.
Dukanin sonra bir zararı oldumu sende? Bende düşünüyorum da tavsiye edermisin?
Günaydın canlaaaar

4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim
Sen hep güzelsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…