Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dukanin sonra bir zararı oldumu sende? Bende düşünüyorum da tavsiye edermisin?
Sen hep güzelsin canım benim
bi zararı olmadı, ama tek tip beslenmek zor, tavuktan etten tiksinir oluyorsun bi zaman sonra. ama hızlı sonuç veriyor.
Mesela yulaf kepeği kullanmak zorundasın dukanda. ama en normaldede kullanıyorum, yoğurda karıştırıp yiyorsun ve inanılmaz tok tutuyor.
Birde zaman zaman halsizlik hissedebiliyorsun.

Anladım canım aslında tüm diyetlerde oluşabilecek sorunsallar bunlar.Bakalım kitabını okuyorum:)))

Tatlım bak şimdi bir yola başladın, ne de güzel giderken o ekmeği yeme! Salata ve balık ye bol sohbet et su iç o duygunu bastır. Herşey sonra süper olacak

Günaydın kızlar nabersiniz?
Günaydın canım

Günaydın.

Günaydın.

Günaydın canlaaaar

4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim
Güzelleş,bir de fön ohhh maşallah.Ama uğramamazlık olmaz,sen bizim neşemizsin.

Bir dilim ekmek yiyebilirsin.Tam tahıl olanından.

selamlar canlaar..
kusura bakmayın girmeedim. dün kaza yaptım, kavşaktan çıkmak üzereyken bir araç hızlıgeliyordu çarptı bana.. öok korktum.. çok şükür bana bişeye olmadı karşı sürücüye de .. maddi hasar var .. ama korkusu yetti bana.. tutanaktı çekiciydi derken soğukta bekledim ve çoook üşüdüm.. hiç ısınamadım dün, bugün de grip olmuşum.. affınıa sığınıyorum b, ben bşraz daha böyle uzaktan takılıcam.kilo bildirimi yaparım ama ... siiz çok öpüyorum..

canlarım çok seviyorum sisiii.. merak edilmek de güzel bir duyguuu.. biraz daha toparlayayım dönücemm

Gecmis olsun canım. Verilmiş sadakan varmış.

Seni grubun pozitifi olarak tanıdım. Son donemde yogun olduğunu biliyorum ama sanki nesen de yok. Onu merak ediyorum asil. İyisin dımı?

canlarım çok seviyorum sisiii.. merak edilmek de güzel bir duyguuu.. biraz daha toparlayayım dönücemm
Çokkk geçmiş olsun kuzum, neyse ki mala gelmiş hallolur herşey demekki bak bişeyler olmuş hissettik yoksa sen buralarda olurdun. Korkarsın tabi Rabbim korusun seni bidaha kaza bela olmasın İnşaAllah
Ayrıca da çok geçmiş olsun bol c vitamini al, dinlen yoksa geçmez idare ederiz tatlım sen meraklanma keyfine bak...

Merhaba arkadaslar dün siteyi açamadım bugün bildirimini yapayim.

Sabah yarım dilim kuruvasan

Aksam
Bir küçük kaşe bamya. Bir parmak ekmek.
İki kaşe yogurt.

1 saat yürüyüş

Şu iki bardak ancak. Soğuklar şu içmek cinayet gibi :)

Ayyy menün bu mu? Çok az değilmi?

Dünkü menüm
Sabah 07
Yarım simit
Bir çay

Ara 10
İki galeta

Öğle 12
İzmir köfte üç adet bir adet patates
İki dilim ekmek

Ara 15
Bir elma
Bir kase yogurt

Aksam 19
Dört kaşık menemen
Bir kase pul biberli yoğurt

3 lt su
30 dk yürüdüm koşu bandında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…