bi zararı olmadı, ama tek tip beslenmek zor, tavuktan etten tiksinir oluyorsun bi zaman sonra. ama hızlı sonuç veriyor.Dukanin sonra bir zararı oldumu sende? Bende düşünüyorum da tavsiye edermisin?
Sen hep güzelsin canım benim
Anladım canım aslında tüm diyetlerde oluşabilecek sorunsallar bunlar.Bakalım kitabını okuyorum:)))bi zararı olmadı, ama tek tip beslenmek zor, tavuktan etten tiksinir oluyorsun bi zaman sonra. ama hızlı sonuç veriyor.
Mesela yulaf kepeği kullanmak zorundasın dukanda. ama en normaldede kullanıyorum, yoğurda karıştırıp yiyorsun ve inanılmaz tok tutuyor.
Birde zaman zaman halsizlik hissedebiliyorsun.
Tatlım bak şimdi bir yola başladın, ne de güzel giderken o ekmeği yeme! Salata ve balık ye bol sohbet et su iç o duygunu bastır. Herşey sonra süper olacakinşallah öyle olur. bozmam umarım. çok zor olacağını düşünmüştüm ama dün benim için kolay geçti. Asıl bu akşam ne yapıcam bakalım.ızgara balığa davetliyiz ve ben ekmeksiz balık yiyemem nasıl olacak
Günaydın canımGünaydın kızlarnabersiniz?
Günaydın.günaydın
Günaydın.günaydınn
sabah cevizli su cevizleri
08,30 2 yumurta 1 etimek 1 kivi kırmızı biber 1 y.k peynır 1 mandalina
09,00 1 cay bard.şekersiz dibek kahve
10,00 2 mandalina
11,00 1 yesıl cay
12,30 1 tabak brokolı haslama 3 kasık yogurt
13,00 -17,00 kadar kahve bıtkı cayı yesılcay 1 ayva yedım
19,00 kahvaltı tarzı yaptık 4 kasık kadar patates kızartma degıl peynır tahın cay normal bı sekılde el kadarda yufka ekmek yedım
21,00 1 avuc kadar fıstık
3 lt su spor olmadı 9 kadar balık la ugrastım
Güzelleş,bir de fön ohhh maşallah.Ama uğramamazlık olmaz,sen bizim neşemizsin.Günaydın canlaaaar
4 yıllık yogun cocuk doğurma emzirme sonunda saçlarımı boyatiyorum nihayet. Cok güzel olursam bı daha buralara uğramam deeermisiiiim
Bir dilim ekmek yiyebilirsin.Tam tahıl olanından.inşallah öyle olur. bozmam umarım. çok zor olacağını düşünmüştüm ama dün benim için kolay geçti. Asıl bu akşam ne yapıcam bakalım.ızgara balığa davetliyiz ve ben ekmeksiz balık yiyemem nasıl olacak
ispanyol kuzum nerelerdesin?
ispanyol kuzum nerelerdesin?
canlarım çok seviyorum sisiii.. merak edilmek de güzel bir duyguuu.. biraz daha toparlayayım dönücemmSahi nerelerde acaba?
canlarım çok seviyorum sisiii.. merak edilmek de güzel bir duyguuu.. biraz daha toparlayayım dönücemm
Ben neyiyim grubun bakim merak ettimGecmis olsun canım. Verilmiş sadakan varmış.
Seni grubun pozitifi olarak tanıdım. Son donemde yogun olduğunu biliyorum ama sanki nesen de yok. Onu merak ediyorum asil. İyisin dımı?
Leader of The teamBen neyiyim grubun bakim merak ettim
selamlar canlaar..
kusura bakmayın girmeedim. dün kaza yaptım, kavşaktan çıkmak üzereyken bir araç hızlıgeliyordu çarptı bana.. öok korktum.. çok şükür bana bişeye olmadı karşı sürücüye de .. maddi hasar var .. ama korkusu yetti bana.. tutanaktı çekiciydi derken soğukta bekledim ve çoook üşüdüm.. hiç ısınamadım dün, bugün de grip olmuşum.. affınıa sığınıyorum b, ben bşraz daha böyle uzaktan takılıcam.kilo bildirimi yaparım ama ... siiz çok öpüyorum..
Çokkk geçmiş olsun kuzum, neyse ki mala gelmiş hallolur herşeycanlarım çok seviyorum sisiii.. merak edilmek de güzel bir duyguuu.. biraz daha toparlayayım dönücemm
Leader of The team
Selam aprillben bu hafta izne ayrılacağım sıkıntılardayim listeden çıkacagim tamam mi burdayım ama yine
Özel mesaj kutuna bak aprillteşekkürler ama sende öylesin tek başıma değilim
Ama niye ya? Sanki gidince ne olacak?
Ayyy menün bu mu? Çok az değilmi?Merhaba arkadaslar dün siteyi açamadım bugün bildirimini yapayim.
Sabah yarım dilim kuruvasan
Aksam
Bir küçük kaşe bamya. Bir parmak ekmek.
İki kaşe yogurt.
1 saat yürüyüş
Şu iki bardak ancak. Soğuklar şu içmek cinayet gibi :)
Leader of The team
Selam aprillben bu hafta izne ayrılacağım sıkıntılardayim listeden çıkacagim tamam mi burdayım ama yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?