Ayyy menün bu mu? Çok az değilmi?
Allah korumuş ,geçmiş olsun.Size bir şey olmamış ya önemli olan bu.Takım olarak bir nazar durumu var .selamlar canlaar..
kusura bakmayın girmeedim. dün kaza yaptım, kavşaktan çıkmak üzereyken bir araç hızlıgeliyordu çarptı bana.. öok korktum.. çok şükür bana bişeye olmadı karşı sürücüye de .. maddi hasar var .. ama korkusu yetti bana.. tutanaktı çekiciydi derken soğukta bekledim ve çoook üşüdüm.. hiç ısınamadım dün, bugün de grip olmuşum.. affınıa sığınıyorum b, ben bşraz daha böyle uzaktan takılıcam.kilo bildirimi yaparım ama ... siiz çok öpüyorum..
Ama yapma nerelere gidiyorsun? Sıkıntın nedir? Düştüğün için mi?Leader of The team
Selam aprillben bu hafta izne ayrılacağım sıkıntılardayim listeden çıkacagim tamam mi burdayım ama yine
Metabolizman duracak canım sen de resmen aç gezmişsin.Merhaba arkadaslar dün siteyi açamadım bugün bildirimini yapayim.
Sabah yarım dilim kuruvasan
Aksam
Bir küçük kaşe bamya. Bir parmak ekmek.
İki kaşe yogurt.
1 saat yürüyüş
Şu iki bardak ancak. Soğuklar şu içmek cinayet gibi :)
Bu ay tam olaram ölçülerini al o zaman.8 kilo verdin her yerden incelmişsindir.Onların da gözü nasılmış.Ben bir kilo verdin mi anlıyor millet,aldıpım zamanda anlıyorlar orası kötü.Kilo verdiğimi anlayan olmadıda inceldim ama kızlar benim basen bölgemde olduğu için fazlalık diyet öncesi sadece o bölgemi ölçmüştüm 115 ti 109 olmuş
Bende 8 kilo verince farketmezlerdi ozamanlar kilom çoktu yaa ondan sanırım , anlaşılmıyordu.Allah korumuş ,geçmiş olsun.Size bir şey olmamış ya önemli olan bu.Takım olarak bir nazar durumu var .
Ama yapma nerelere gidiyorsun? Sıkıntın nedir? Düştüğün için mi?
Metabolizman duracak canım sen de resmen aç gezmişsin.
Bu ay tam olaram ölçülerini al o zaman.8 kilo verdin her yerden incelmişsindir.Onların da gözü nasılmış.Ben bir kilo verdin mi anlıyor millet,aldıpım zamanda anlıyorlar orası kötü.
Allah korumuş ,geçmiş olsun.Size bir şey olmamış ya önemli olan bu.Takım olarak bir nazar durumu var .
Ama yapma nerelere gidiyorsun? Sıkıntın nedir? Düştüğün için mi?
Metabolizman duracak canım sen de resmen aç gezmişsin.
Bu ay tam olaram ölçülerini al o zaman.8 kilo verdin her yerden incelmişsindir.Onların da gözü nasılmış.Ben bir kilo verdin mi anlıyor millet,aldıpım zamanda anlıyorlar orası kötü.
İşin zor desene, öğle yemeği içindemi mola yok?Ama daha fazla yememe fırsat olmuyor calisiyorum. Anca yolda yiyebiliyorum oda ekmek sandviç tarzı oluyor. Yolda pek yemeğine sevmiyorum. Paydos unda olmuyor. Yani biraz karışık oluyor.
geçmiş olsun canım buna şükürselamlar canlaar..
kusura bakmayın girmeedim. dün kaza yaptım, kavşaktan çıkmak üzereyken bir araç hızlıgeliyordu çarptı bana.. öok korktum.. çok şükür bana bişeye olmadı karşı sürücüye de .. maddi hasar var .. ama korkusu yetti bana.. tutanaktı çekiciydi derken soğukta bekledim ve çoook üşüdüm.. hiç ısınamadım dün, bugün de grip olmuşum.. affınıa sığınıyorum b, ben bşraz daha böyle uzaktan takılıcam.kilo bildirimi yaparım ama ... siiz çok öpüyorum..
Evet kilom halen olması gerekenin çok üzerinde olduğu için anlaşılmadı bi 8 daha gitse işte o zaman herkes anlarBende 8 kilo verince farketmezlerdi ozamanlar kilom çoktu yaa ondan sanırım , anlaşılmıyordu.Kilo az olduğu zaman anlaşılır tıpkı şuanda sende olduğu gibi canım
Biraz cısslı bir menü olmuş ama yinede iyiiyiakşamlar, bugün bakamaım pek.
dün akşamı yazayım önce.
Balık yedik hamsi, 2 dilim kepek ekmek, 2 bardak kolave bol salata
1 kupa yeşilçay
bu gün
sabah
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir
2 dilim kepek ekmek, taze soğan roka
öğle
2 kurabiye
akşam
yağsız tavuk sote
haşlanmış brokoli ve karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt
2 dilim kepek ekmek.
Sular içildi
Birde eşime aktardan açlık otu aldırdım ona başlicam .
Herkese başarılar diliyorum. Çok sık giremiyorum şu hafta sonu sınavlarımı bi atlatsam rahatlicam
Ama daha fazla yememe fırsat olmuyor calisiyorum. Anca yolda yiyebiliyorum oda ekmek sandviç tarzı oluyor. Yolda pek yemeğine sevmiyorum. Paydos unda olmuyor. Yani biraz karışık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?