Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iyi geceler kızlar bugün misafirlerim vardı menümü yazıyım
Sahurda 2 dilim ekmekle tost yaptım kıvırcık 3 adet zeytin ve sekersiz cay 3 bardakta su
5 Km yürüdüm
Iftarda 2 dilim fırında pişmiş balık 1 dilim ekmek ve roka yedim
Sonra misafirlerimle kahve 10 gr çikolata yedim
Suyumu tamamladım şimdi yeni bir oruç için hazırlanıyorum

Allah korumuş ,geçmiş olsun.Size bir şey olmamış ya önemli olan bu.Takım olarak bir nazar durumu var .

Leader of The team
Selam aprill ben bu hafta izne ayrılacağım sıkıntılardayim listeden çıkacagim tamam mi burdayım ama yine
Ama yapma nerelere gidiyorsun? Sıkıntın nedir? Düştüğün için mi?

Metabolizman duracak canım sen de resmen aç gezmişsin.

Kilo verdiğimi anlayan olmadıda inceldim ama kızlar benim basen bölgemde olduğu için fazlalık diyet öncesi sadece o bölgemi ölçmüştüm 115 ti 109 olmuş
Bu ay tam olaram ölçülerini al o zaman.8 kilo verdin her yerden incelmişsindir.Onların da gözü nasılmış.Ben bir kilo verdin mi anlıyor millet,aldıpım zamanda anlıyorlar orası kötü.

Bende 8 kilo verince farketmezlerdi ozamanlar kilom çoktu yaa ondan sanırım , anlaşılmıyordu. Kilo az olduğu zaman anlaşılır tıpkı şuanda sende olduğu gibi canım

Ama daha fazla yememe fırsat olmuyor calisiyorum. Anca yolda yiyebiliyorum oda ekmek sandviç tarzı oluyor. Yolda pek yemeğine sevmiyorum. Paydos unda olmuyor. Yani biraz karışık oluyor.

Ama daha fazla yememe fırsat olmuyor calisiyorum. Anca yolda yiyebiliyorum oda ekmek sandviç tarzı oluyor. Yolda pek yemeğine sevmiyorum. Paydos unda olmuyor. Yani biraz karışık oluyor.
İşin zor desene, öğle yemeği içindemi mola yok?

günaydın canlarımmmm
alıntılama yapamıyorum maalesef.. geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederimm.. bugün daha iyiyiim hem moral olarak hem de grip açısından..
sisi çok özledim.. daha sık girmeye gayret edicem.. öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun canım buna şükür

merhaba
sabah 08,30
1 kasık peynır tulum
kivi 1
zeytin 6
yumurta 2
etimek 1
ara 08,30-12,30 kadar kahve 1 avuç fıstık ve yesılcay
öğlen 13,00
salata ve mantar sote çorba kasesı kadar
ara 13,00--17,00 mandalına 2 kahve cay
17,00 1 çay bardagı sıcak çikolata
akşam 18,30
20 kadar hamsi +roka salata
ara 2 mandalina 20,00
3 lt su +30 dk bantta yürüyüş +20 yarım mekik

Bende 8 kilo verince farketmezlerdi ozamanlar kilom çoktu yaa ondan sanırım , anlaşılmıyordu. Kilo az olduğu zaman anlaşılır tıpkı şuanda sende olduğu gibi canım
Evet kilom halen olması gerekenin çok üzerinde olduğu için anlaşılmadı bi 8 daha gitse işte o zaman herkes anlar

Iyi akşamlar kızlar hemen menüme geceyim
Sahur 1 bardak bitki çayı 2 dilim kepek ekmeği 1 tane yumurta az peynir 3 zeytin kıvırcık domates 3 bardakta su
Iftarda 1 tabak dolusu kapuska ve 1 kase yoğurt yedim
Sonra bi kahve içerim bi meyve yerim sonrası malum su

iyiakşamlar, bugün bakamaım pek.
dün akşamı yazayım önce.
Balık yedik hamsi, 2 dilim kepek ekmek, 2 bardak kola ve bol salata
1 kupa yeşilçay

bu gün
sabah
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir
2 dilim kepek ekmek, taze soğan roka

öğle
2 kurabiye

akşam
yağsız tavuk sote
haşlanmış brokoli ve karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt
2 dilim kepek ekmek.

Sular içildi

Birde eşime aktardan açlık otu aldırdım ona başlicam .

Herkese başarılar diliyorum. Çok sık giremiyorum şu hafta sonu sınavlarımı bi atlatsam rahatlicam

Biraz cısslı bir menü olmuş ama yinede iyi cuma günü kilo bildirimini unutma bu bana yeter idare ederiz tabii ki tatlım başarılar dilerim sınavında ve tabi bol bol şanslar

Reactions: sel
Bugün 47.7 gibi bi kilo geldim sabah normal tabi aksam geç vakte kaldı yeme işi bi tabak mantı yedim. Bakalım yarın sabah tartılacağım eğer 46 kilo gelirsem Cuma yarışmadayım direk mezuniyet icin Dertlerim bitiyor ve nokta koyuyorum umarım kilom istedigim seviyeye gelir. Gerçi hala adetim devam ediyor bu hafta olmazsa haftaya kısmet.

İyi akşamlar kizlar

Dün gecti bugünün menüsünü paylaşayım

11:30 kahvaltısına davetliydim

8:40
Kizimin nutella ekmeginden 3 isirik yedim
1 kupa Yeşilay

12:00 kahvaltı
Salatalık domates
Beyaz peynir
2 tane üstü saksuka ile donatılmış kızarmış ekmek(tost ekmegi bardakla yuvarlak kesilmiş, cok degil yani)
1 kurabiye

13:00 sade turk kahvesi 2-3 şekerleme

16:30 öğle
1 kase mercimek
1 kase salata
7 köfte

21:30
sade cay ile 1 hurma+1 kaysı+ 10 fındık

Ve tarcinli sade câya devam ediyorum

Suyu bilmiyorum 1,5 sanırım

İstersen gunluk programını bizimle Paylaş da biz de daha rahat yorumlayalım. Ama o yemeyle kilo veremezsin. Versen de kas kaybedersin bu da saglıgını bozar. Eğer dediğin gibi yolda Yemen gerekiyorsa kepek ekmegine sandviç yiyebilirsin mesela. Ya da kuruyemis tuketilebilir. Bir muz da besleyici olur. Yanında taşıyabileceğin sağlıklı gıdalar var. Sade activia da yiyebilirsin. Yeter ki sen iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…