Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın arkadaşlar bugün iyi uyandım, hsonu yaklaşıyor ya ondandır . Günümüz güzel geçsin İnşaAllah...

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir poğaça
Bir çay

Ara 10
1 elma

Öğle 12
Bir kase ezogelin çr
Yarım avuç balık
Salata
Bir dilim ekmek

Ara 15
Bir elma
Bir mandalina

Akşam 19
Bir kase yoğurt
Doymadım sonra 20 fındık

2.5 lt su
Spor yok erken uyumuşum yoksa yapardım

Tabi miden kazindi erken uyudun dimiii
Bravo güzel kapatmışsin gunu

günaydın
sbah 08,30
2 yumurta haslama
1 kivi
2 y.k. tulum peynır
6 zeytın yesıl
ara 09,00-12,30 kadar bıtkı cayı kahve mandalına bırazda fıstık
öğlen 12,30 2 kase tavuk çorba (aslında yoresel arabası çorbası )
13,00--17,00 bitkı cayı 1 çay bardagı sıcak cıkalota 10 kadar da fıstık
aksam 18,00 çeyrek tost bez tulum peynırden zeytın ve çay
ara 1 mandalına
30 dk bantta yurudum fakat proramı artırdım daha hızlı kosarcasına
3 lt su

yaa ben artı cıktım anlamıyorum ama yarın gene tartılacam takvıme gore 5 gun var reglıme etkısı varmıdır kı
ustelık sporu kacamaksız yaptım

Canım o reglin yaklaştığı içindir tabi, bugün biraz daha dikkat et belki eksilerde gelir çikolata içme bidaha canım gereksiz şeker alma vücuduna

selam kızlar :)
1.takım burası sanırım:)
ben yenı basladm sabah lor peynır 4 kasık ıcıne sumak ve pul bıber atıyoruz yag yaktırıcı ozellıgı var gunde 3 lıtre su sabah 7.00-9.00 arası kahvaltı 10.30 da ara ogun yapıyoruz ara ogunde 2 gun kurusu kayısı 12 fındık veye 2 cevız veya 8 adet badem yıyoruz :) sımdılık buraya kadar yaptımm..

merhaba hoşgeldın

hos buldum yeniyim ne yapmam gerekiyo :)
günlük menu paylasıyoruz persembe tartı gunumuz aslında cuma 14,00 kadar kılo bıldirimi var
2 hafta deneme suren var sonra takıma gırıyorsun kaptanlar ApriL_2007 ve sosyestetik aklına takılan olrsa sorarsın
kendını tanıtmakla baslayabılırsın hedefın kaç nden kılo aldın destek alıyormusun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…