Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabır ve ıstıkrarla verırsın merak etme
bende 2 yıllık evlı 2 yasında oğlum var masa bası calısıyorum bu ay yuruyus bandı aldım hergun kosuyorum yoksa esım dısarda ızın vermıyordu :)kolayı abur cuburu bırak ekmekyı beyaz ekmek alma gerekırse ıse evden gotur yemeklerını

kac kılosunuz ne kadar verdınız neler yapıosunuz

kac kılosunuz ne kadar verdınız neler yapıosunuz
74 kıloyum suan ama ben duzensız old. ıcın aldım verdım
diyetısyene gıdıyordum bıraktım bandı alınca koçişşş tercıh yaptık
benım boyum kısaa 1,52 o yuzden hedefım 57,55 olmak acelem yok yavas yavas vermek ıstıyorum kola cıkolata pasta fanta şeker yemıyorum canım cok ıstersede pingui alıyorum ara ogun atlamam ya calısıyorum suyu 3 lt mutlaka tamamlıyorum kahvaltımı ıyı yapıyorum etımek yıyorum ekmek yerıne öğlen ve aksam ekmek yemıyom paketli gıdadan uzak duruyorum
yesılcay onemlı bu arada

verebılıyı musun peki ben cok zorlanıyorum

cok gecmiş olsun dead'im. bol bol kalsiyum al. hem tok tutar hem de iyi gelir. ay o catlaklar öyle 3 aya fln gecmiyor, benim kazadan sonra olan catlaklar hala ara ara agrıyor. hoş benimki omirilik kemiğinde oldugu için belki de dikkat et kendine, oku bol bol nazarlara geliyorsun. kilo verdikce güzelleşip daha cok dikkat cekiyorsun demek ki

Sana hosgeldin diyemedim sanırım. Gec olsun güç olmasın;
Hosgeldin arkadasım!

sen de hoş geldin oti, bomba gibi dönmüşsün
hoş geldin sel, keyifli saglıklı bol kilo vermeler

kızlar bişey sormak istiyorum. şimdi ben pazar akşamı tartıldım 79.1 çıktım.

bide bu sabah tartıldım 76.2 bu mümkün mü?

tabi ki mümkün, hem wc olayından hem de karnın tok oldugu için. o yüzden hep aynı kıyafetle ya da kıyafetsiz ve sabahları ac karnına wcden sonra tartılmak lazım

aha! yanlış! eger böyle söylersen bilinçaltın ekmeksiz yiyemediğine inandırır seni. bu sadece ekmek için değil, tatlı için diğer tüm olaylar için de geçerli cok az ekmekle de yetinebilirsin. salata yardımıyla ekmek aramayabilirsin bu sekersiz cay içemem diyen kişiler gibi bişey. böyle olumsuzlalar yerine olumlu düşünceler gönder beynine

ay cok cok gecmiş olsun ispanyol. maddi hasarla sınırlı kalmasına sevindim, inşallah psikolojik etkilerini de hemencecik atlatırsın. grip için de gecmiş olsun

Gecmis olsun canım. Verilmiş sadakan varmış.

Seni grubun pozitifi olarak tanıdım. Son donemde yogun olduğunu biliyorum ama sanki nesen de yok. Onu merak ediyorum asil. İyisin dımı?

Ben neyiyim grubun bakim merak ettim

O Otimoti evet evet ben de aprille aynı soruyu soruyorum ben neyiyiym

masallah size! masallah harikasınız. oruc noktasında da tebrik ediyorum iradenizi ben de tutmak istiyorum ama işte.. :)

Kilo verdiğimi anlayan olmadıda inceldim ama kızlar benim basen bölgemde olduğu için fazlalık diyet öncesi sadece o bölgemi ölçmüştüm 115 ti 109 olmuş

ay cok güzel incelmişsin darısı devamına. spor iyi gelmiş

Aman da kuşum gelmiş de herkese de yorumlar mı yazmissss

Sen grubun entelektuelisin bence. Net.

Valla dondüm de balon gibi mı bomba mı bilemedim. Bugün niyetliydim. Az once çayla bisküvi filan yedim midem ağzımda. Pişman oldum zamanı geri döndürmek istiyorummm

Meyve ye tabi. Ben sevmiyorum galiba meyve yaa. Yani bir ara öğünümu meyveyle kapatmak hic istemem. Bravo sana. Yarınki kilonı merak ediyorumm

Ailecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.

Oyyyyy paşa mı geliyormuş? Çok sevindim o güzel erkeğinle sana bol şanslar , sağlıklı günler dilerim . Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim...

amiiin aprilim sagolasın. Allah isteyen herkese nasip etsin

Allah kabul etsin. kapuskayı nasıl yapıyorsun ? ben severim ama yapmayı bilmiyorm

Allah kabul etsin oticigim. ay ay pek havalara girdim teşekkürler (kalp kalp kalp :) )biskuvi yeme kuru meyve ye. kapalı bir avuc kadar

Meyve ye tabi. Ben sevmiyorum galiba meyve yaa. Yani bir ara öğünümu meyveyle kapatmak hic istemem. Bravo sana. Yarınki kilonı merak ediyorumm

ay insan meyveyi sevmezmiş oti. hiç olmadı bu bence meyvesiz hayat cok eksik (ama ben normal tatlı vs pek tüketmediğim için tüm sekeri oradan alıyorum gibi bişey )

Sağlıkla büyüsün oğluşun.

teşekkürler gulferen :)

cok cok gecmiş olsun. ailecek üşüttünüz müdür nedir. cok gecmiş olsun

Bende seninkini

Çokkk geçmiş olsun ailecek hepinize amannn dikkat havalar çok soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…