- 9 Aralık 2015
- 6
- 4
- 1
- 36
günlük menu paylasıyoruz persembe tartı gunumuz aslında cuma 14,00 kadar kılo bıldirimi var
2 hafta deneme suren var sonra takıma gırıyorsun kaptanlarApriL_2007 ve @sosyestetik aklına takılan olrsa sorarsın
kendını tanıtmakla baslayabılırsın hedefın kaç nden kılo aldın destek alıyormusun falan[/QUO
Ben yeni evliyim 3 aylık tartıda 71,5 gorunce kılo vermem gerektıgını hıssettım 1,68 boyundayım destek dıyetısyene gıttım bır kere ama yapamadım ıdeal kılom 62 ama ben 60 kılo olmak ıstıyorum masa bası bı ıste calısıyorum cok hareket edemıyorum
kac kılosunuz ne kadar verdınız neler yapıosunuzsabır ve ıstıkrarla verırsın merak etme
bende 2 yıllık evlı 2 yasında oğlum var masa bası calısıyorum bu ay yuruyus bandı aldım hergun kosuyorum yoksa esım dısarda ızın vermıyordu :)kolayı abur cuburu bırak ekmekyı beyaz ekmek alma gerekırse ıse evden gotur yemeklerını
74 kıloyum suan ama ben duzensız old. ıcın aldım verdımkac kılosunuz ne kadar verdınız neler yapıosunuz
verebılıyı musun peki ben cok zorlanıyorum74 kıloyum suan ama ben duzensız old. ıcın aldım verdım
diyetısyene gıdıyordum bıraktım bandı alınca koçişşş tercıh yaptık
benım boyum kısaa 1,52 o yuzden hedefım 57,55 olmak acelem yok yavas yavas vermek ıstıyorum kola cıkolata pasta fanta şeker yemıyorum canım cok ıstersede pingui alıyorum ara ogun atlamam ya calısıyorum suyu 3 lt mutlaka tamamlıyorum kahvaltımı ıyı yapıyorum etımek yıyorum ekmek yerıne öğlen ve aksam ekmek yemıyom paketli gıdadan uzak duruyorum
yesılcay onemlı bu arada
ıste bı hafta -2 bı hafta +2 gelgıtlerle 6 kılo verdımverebılıyı musun peki ben cok zorlanıyorum
Tabiki fakat benim hesabım varda pek aktif değilimkızlar be sızlerı merak edıyorum instagramda takıpleselim miii
sevim_mrt
Olur canım daha alışma süreci ya daha iyi olur gittikçe ben olsam bende yerdım yemeklerin çöpe atılması taraftarı değilim az az yemek daha iyi
Sende benim gibi pılavdan vazgecemeyenlerdensin ama o pilav var ya kilo verdirmiyor bize:-(
Ay korktular galiba senden kız atlamadı bu kez
yok ya başım ağrıyor April ondan çok giremedim bugün dondum iste buz gibiydi ya birde sağ kaburgalarim ağrıyor sanırım catlamis film çekelim bir ara gelde dedi Dr arkadaş gerçi catlamis da yapacak bişey yok 3 aya anca geçer dediay nasıl düştuysem ben ya yada ben mi çok anonim acaba bilemedim
Sana hosgeldin diyemedim sanırım. Gec olsun güç olmasın;
Hosgeldin arkadasım!
hoş geldin sel, keyifli saglıklı bol kilo vermelergünaydın
kızlar bişey sormak istiyorum. şimdi ben pazar akşamı tartıldım 79.1 çıktım.
bide bu sabah tartıldım 76.2 bu mümkün mü?
inşallah öyle olur. bozmam umarım. çok zor olacağını düşünmüştüm ama dün benim için kolay geçti. Asıl bu akşam ne yapıcam bakalım.ızgara balığa davetliyiz ve ben ekmeksiz balık yiyemem nasıl olacak
selamlar canlaar..
kusura bakmayın girmeedim. dün kaza yaptım, kavşaktan çıkmak üzereyken bir araç hızlıgeliyordu çarptı bana.. öok korktum.. çok şükür bana bişeye olmadı karşı sürücüye de .. maddi hasar var .. ama korkusu yetti bana.. tutanaktı çekiciydi derken soğukta bekledim ve çoook üşüdüm.. hiç ısınamadım dün, bugün de grip olmuşum.. affınıa sığınıyorum b, ben bşraz daha böyle uzaktan takılıcam.kilo bildirimi yaparım ama ... siiz çok öpüyorum..
Gecmis olsun canım. Verilmiş sadakan varmış.
Seni grubun pozitifi olarak tanıdım. Son donemde yogun olduğunu biliyorum ama sanki nesen de yok. Onu merak ediyorum asil. İyisin dımı?
Ben neyiyim grubun bakim merak ettim
Iyi geceler kızlar bugün misafirlerim vardı menümü yazıyım
Sahurda 2 dilim ekmekle tost yaptım kıvırcık 3 adet zeytin ve sekersiz cay 3 bardakta su
5 Km yürüdüm
Iftarda 2 dilim fırında pişmiş balık 1 dilim ekmek ve roka yedim
Sonra misafirlerimle kahve 10 gr çikolata yedim
Suyumu tamamladım şimdi yeni bir oruç için hazırlanıyorum
Kilo verdiğimi anlayan olmadıda inceldim ama kızlar benim basen bölgemde olduğu için fazlalık diyet öncesi sadece o bölgemi ölçmüştüm 115 ti 109 olmuş
Oyyyyy paşa mı geliyormuş? Çok sevindim o güzel erkeğinle sana bol şanslar , sağlıklı günler dilerim . Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim...
cok gecmiş olsun dead'im. bol bol kalsiyum al. hem tok tutar hem de iyi gelir. ay o catlaklar öyle 3 aya fln gecmiyor, benim kazadan sonra olan catlaklar hala ara ara agrıyor. hoş benimki omirilik kemiğinde oldugu için belki dedikkat et kendine, oku bol bol nazarlara geliyorsun. kilo verdikce güzelleşip daha cok dikkat cekiyorsun demek ki
sen de hoş geldin oti, bomba gibi dönmüşsün
hoş geldin sel, keyifli saglıklı bol kilo vermeler
tabi ki mümkün, hem wc olayından hem de karnın tok oldugu için. o yüzden hep aynı kıyafetle ya da kıyafetsiz ve sabahları ac karnına wcden sonra tartılmak lazım
aha! yanlış! eger böyle söylersen bilinçaltın ekmeksiz yiyemediğine inandırır seni. bu sadece ekmek için değil, tatlı için diğer tüm olaylar için de geçerlicok az ekmekle de yetinebilirsin. salata yardımıyla ekmek aramayabilirsin bu sekersiz cay içemem diyen kişiler gibi bişey. böyle olumsuzlalar yerine olumlu düşünceler gönder beynine
ay cok cok gecmiş olsun ispanyol. maddi hasarla sınırlı kalmasına sevindim, inşallah psikolojik etkilerini de hemencecik atlatırsın. grip için de gecmiş olsun
O Otimoti evet evet ben de aprille aynı soruyu soruyorum ben neyiyiym
masallah size! masallah harikasınız. oruc noktasında da tebrik ediyorum iradeniziben de tutmak istiyorum ama işte.. :)
ay cok güzel incelmişsin darısı devamına. spor iyi gelmiş
kızlar be sızlerı merak edıyorum instagramda takıpleselim miii
sevim_mrt
Merhaba kızlar malum yine oruç
Sahurda 2 dilim ekmeği tost yaptım yanınada bitki çayı ve 3 bardak su
6 Km yürüdüm
Birazdan iftar yapacagım 1 tabak kapuska 1 dilim tam bugday ekmeği
Sonrada bi meyve ayva veya nar olabilir ve bol su
Sağlıkla büyüsün oğluşun.
Hoş geldin aramıza.hos buldum yeniyim ne yapmam gerekiyo :)
Oyyyyy paşa mı geliyormuş? Çok sevindim o güzel erkeğinle sana bol şanslar , sağlıklı günler dilerim . Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim...
Merhaba kızlar malum yine oruç
Sahurda 2 dilim ekmeği tost yaptım yanınada bitki çayı ve 3 bardak su
6 Km yürüdüm
Birazdan iftar yapacagım 1 tabak kapuska 1 dilim tam bugday ekmeği
Sonrada bi meyve ayva veya nar olabilir ve bol su
Aman da kuşum gelmiş de herkese de yorumlar mı yazmissss
Sen grubun entelektuelisin bence. Net.
Valla dondüm de balon gibi mı bomba mı bilemedim. Bugün niyetliydim. Az once çayla bisküvi filan yedim midem ağzımda. Pişman oldum zamanı geri döndürmek istiyorummm
Meyve ye tabi. Ben sevmiyorum galiba meyve yaa. Yani bir ara öğünümu meyveyle kapatmak hic istemem. Bravo sana. Yarınki kilonı merak ediyorumm
Sağlıkla büyüsün oğluşun.
Ailecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.
Bende seninkiniMeyve ye tabi. Ben sevmiyorum galiba meyve yaa. Yani bir ara öğünümu meyveyle kapatmak hic istemem. Bravo sana. Yarınki kilonı merak ediyorumm
Çokkk geçmiş olsun ailecek hepinizeAilecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?