- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ailecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.
amiiin aprilim sagolasın. Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah kabul etsin. kapuskayı nasıl yapıyorsun ? ben severim ama yapmayı bilmiyorm
Allah kabul etsin oticigim. ay ay pek havalara girdimteşekkürler (kalp kalp kalp :) )biskuvi yeme kuru meyve ye. kapalı bir avuc kadar
ay insan meyveyi sevmezmiş oti. hiç olmadı bubence meyvesiz hayat cok eksik (ama ben normal tatlı vs pek tüketmediğim için tüm sekeri oradan alıyorum gibi bişey )
teşekkürler gulferen :)
cok cok gecmiş olsun. ailecek üşüttünüz müdür nedir. cok gecmiş olsun
Bende seninkini
Çokkk geçmiş olsun ailecek hepinizeamannn dikkat havalar çok soğuk
Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum
Derdin o olsun diyeceksiniz belki ama oyle iste!
Sakla kuzum sende bu iştah varken onlar yine lazım olur
Gecmis olsun. Cok sıkıcı bir durum, bilirim. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
Kapalı avuç muuuu?
Geri alıyorum yorumumu
Ahahah
Dogrusu ben de cok merak ediyorum benimkini ! Tabi bı de seninkini
Canım benim. Seviyorum ben de seni
Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum
Sakla kuzum sende bu iştah varken onlar yine lazım olur
Hiiiii
Kavgada soylenmezzzz
aprilim sende iyiki varsıın. sensiz cok eksik kalırdıkizne cıkma bi daha
kapalı tabi. diyet listelerindeki bir avuc kuruyemiş olayı hep kapalı avuc. öyle bol kepce yok
kemerle kullan ya da ev kıyafeti yapiyi durumdaysa 2. el sitesinde sat ya da ver yahu. yenilerini almak gibisi var mı
ApriL_2007 ben hamile kalınca giyerim diye ayırmıstım bazılarını. ama ilerleyen aylarda ne olur bilmem ama simdilik kullanmayacak gibiiym inşallah!! oti senin öyle bi secenegin de yok
İzin zaten kime iyi geldi ki? Bana gelsin çözüm hep buralarda olmak bencede, yoksa bende takımda iyi gitmiyoruz bunu anladım.aprilim sende iyiki varsıın. sensiz cok eksik kalırdıkizne cıkma bi daha
kapalı tabi. diyet listelerindeki bir avuc kuruyemiş olayı hep kapalı avuc. öyle bol kepce yok
kemerle kullan ya da ev kıyafeti yapiyi durumdaysa 2. el sitesinde sat ya da ver yahu. yenilerini almak gibisi var mı
ApriL_2007 ben hamile kalınca giyerim diye ayırmıstım bazılarını. ama ilerleyen aylarda ne olur bilmem ama simdilik kullanmayacak gibiiym inşallah!! oti senin öyle bi secenegin de yok
Tamam affettim
Bahsettiklerim genelde dış giyim zaten. Yenisini almak güzel de bulabilirsen.
Sahur iftar güzel, sonrakiler zaten sende biliyorsun paketli aburcubur yenmemeli . Yarında tutacakmisin?Bugünkü menüm
Sahur
1 Haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
3 zeytin
Salata
1 dilim esmer ekmek
İftar
Kucuk kase mercimek çorbası
1 kucuk biber dolması
1 tabak kuru fasulye
Yogurt
1 saat sonra
4 yulafli bisküvi +2 benimo+2 tutku
3 kupa sekersiz cay
21:30
1 kupa kakaolu sut sekersiz
3 ısırik muz
15 kadar fındık
Suyu bilmiyorum yine
Tamam affettim
Bahsettiklerim genelde dış giyim zaten. Yenisini almak güzel de bulabilirsen.
İzin zaten kime iyi geldi ki? Bana gelsin çözüm hep buralarda olmak bencede, yoksa bende takımda iyi gitmiyoruz bunu anladım.
Belki 3. Geliroticimeeee
Sahur iftar güzel, sonrakiler zaten sende biliyorsun paketli aburcubur yenmemeli . Yarında tutacakmisin?
çok geçmiş olsun canım ya hastalıklar fena vurmuş ufaklıklarıAilecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.
ay ona bende üzülüyordum anneme söyledim dağıttıYa kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum
bende bunu yazmaya gelmiştimGeçen haftamızı şöyle bir hatırlayalım
Deadline (61,6//%) kilosu sabit
***1. TAKIM 442.ETAP *** ÜÇÜNCÜSÜ
ispanyol (68.9/68.9//%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75/74.2/0.8/%1.06)
sevilay 80 (72,5/73/-0.5/%-0.69)
gulfuren( 575/56.5/0.5/0,87% )
Pptya87 ( 81.1/79/2,1/%2.59) yeni üye başlangıç kilo 87 takıma geliş tarihi 15 kasım hedef kilo 70
Takım ortalamasi: %0.638
eğer haftaya kesin mezun olurum çok kararlıyım diyorsan bu hafat listeye gir haftaya mezun edelim seni canım bence öyle daha iyi olur sankiKizlar bugun tartildim 47.4 geldim gruba gelsem mi bir hafta beklesem mi kararsiz kaldim. Bir de yarin da tartilmayi dusunuyorum adet tam bitse oyle mi gelsem. Az kaldim benim isim insallah.
aminnn :)dagatesi ay erkekmiymiş çok sevindim paşamıza ya allah sağlıklı sıhhatli bir ömür versin anne babası ve sevdikleriyle inşallah
belki banada iyi gelir yayenisini zayıflayınca daha kolayca bulacksıın. kiloluyken aldıgım bir gömlek vardı cok seviyordum. bekardım o zaman zayıflayınca anneme ay bunu bi daha giyemeyecegiim omuzlarım bile küçülmüş emanet gibi duruyor dedim. demesin mi giyme zaten caput gibi. ee dediim alırken öyle demiyordunuz. annem sana baska bişey olmuyordu napim dedio an bir daha anladım zayıfken alacak cok sey var, kiloluyken mecburen alıyorsun
bana izin iyi geldiydi 60'lara düşmüştüm 64 küsürdü ayrılırken
hay agzına saglık april, paketli ürün yenmemeli zehir onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?