Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gecmis olsun. Cok sıkıcı bir durum, bilirim. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Kapalı avuç muuuu?
Geri alıyorum yorumumu

Bende seninkini

Çokkk geçmiş olsun ailecek hepinize amannn dikkat havalar çok soğuk

Ahahah
Dogrusu ben de cok merak ediyorum benimkini ! Tabi bı de seninkini

Cevaplar müthiş O Otimoti gerçekten entelektüelimiz dagatesi çok güldüm yaaa iyiki varsınız

Canım benim. Seviyorum ben de seni

Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum

Derdin o olsun diyeceksiniz belki ama oyle iste!

Geçen haftamızı şöyle bir hatırlayalım

***1. TAKIM 442.ETAP *** ÜÇÜNCÜSÜ
Deadline (61,6//%) kilosu sabit
ispanyol (68.9/68.9//%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75/74.2/0.8/%1.06)

sevilay 80 (72,5/73/-0.5/%-0.69)
gulfuren( 575/56.5/0.5/0,87% )
Pptya87 ( 81.1/79/2,1/%2.59) yeni üye başlangıç kilo 87 takıma geliş tarihi 15 kasım hedef kilo 70

Takım ortalamasi: %0.638

Cevaplar müthiş O Otimoti gerçekten entelektüelimiz dagatesi çok güldüm yaaa iyiki varsınız

aprilim sende iyiki varsıın. sensiz cok eksik kalırdık izne cıkma bi daha

kapalı tabi. diyet listelerindeki bir avuc kuruyemiş olayı hep kapalı avuc. öyle bol kepce yok

Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum

kemerle kullan ya da ev kıyafeti yap iyi durumdaysa 2. el sitesinde sat ya da ver yahu. yenilerini almak gibisi var mı

Sakla kuzum sende bu iştah varken onlar yine lazım olur

Hiiiii

Kavgada soylenmezzzz

ApriL_2007 ben hamile kalınca giyerim diye ayırmıstım bazılarını. ama ilerleyen aylarda ne olur bilmem ama simdilik kullanmayacak gibiiym inşallah!! oti senin öyle bi secenegin de yok

Tamam affettim

Bahsettiklerim genelde dış giyim zaten. Yenisini almak güzel de bulabilirsen.

İzin zaten kime iyi geldi ki? Bana gelsin çözüm hep buralarda olmak bencede, yoksa bende takımda iyi gitmiyoruz bunu anladım.

Belki 3. Gelir oticimeeee

Bugünkü menüm

Sahur
1 Haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
3 zeytin
Salata
1 dilim esmer ekmek

İftar
Kucuk kase mercimek çorbası
1 kucuk biber dolması
1 tabak kuru fasulye
Yogurt

1 saat sonra
4 yulafli bisküvi +2 benimo+2 tutku
3 kupa sekersiz cay

21:30
1 kupa kakaolu sut sekersiz
3 ısırik muz
15 kadar fındık

Suyu bilmiyorum yine

Sahur iftar güzel, sonrakiler zaten sende biliyorsun paketli aburcubur yenmemeli . Yarında tutacakmisin?

Tamam affettim

Bahsettiklerim genelde dış giyim zaten. Yenisini almak güzel de bulabilirsen.

yenisini zayıflayınca daha kolayca bulacksıın. kiloluyken aldıgım bir gömlek vardı cok seviyordum. bekardım o zaman zayıflayınca anneme ay bunu bi daha giyemeyecegiim omuzlarım bile küçülmüş emanet gibi duruyor dedim. demesin mi giyme zaten caput gibi. ee dediim alırken öyle demiyordunuz. annem sana baska bişey olmuyordu napim dedi o an bir daha anladım zayıfken alacak cok sey var, kiloluyken mecburen alıyorsun

İzin zaten kime iyi geldi ki? Bana gelsin çözüm hep buralarda olmak bencede, yoksa bende takımda iyi gitmiyoruz bunu anladım.

Belki 3. Gelir oticimeeee

bana izin iyi geldiydi 60'lara düşmüştüm 64 küsürdü ayrılırken

Sahur iftar güzel, sonrakiler zaten sende biliyorsun paketli aburcubur yenmemeli . Yarında tutacakmisin?

hay agzına saglık april, paketli ürün yenmemeli zehir onlar

Kizlar bugun tartildim 47.4 geldim gruba gelsem mi bir hafta beklesem mi kararsiz kaldim. Bir de yarin da tartilmayi dusunuyorum adet tam bitse oyle mi gelsem. Az kaldim benim isim insallah.

çok geçmiş olsun canım ya hastalıklar fena vurmuş ufaklıkları

ay ona bende üzülüyordum anneme söyledim dağıttı hatta elbiselerim var daralttırabilirmiyim diye düşünüyorum ama bozulur yani şöyle düşünüyorum onlara çok para verdim ama içinde balon gibiydim fit ve güzel olup daha güzellerini daha uygun fiyata bulabilirim

bende bunu yazmaya gelmiştim

Kizlar bugun tartildim 47.4 geldim gruba gelsem mi bir hafta beklesem mi kararsiz kaldim. Bir de yarin da tartilmayi dusunuyorum adet tam bitse oyle mi gelsem. Az kaldim benim isim insallah.
eğer haftaya kesin mezun olurum çok kararlıyım diyorsan bu hafat listeye gir haftaya mezun edelim seni canım bence öyle daha iyi olur sanki

***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6//%)
ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)

sevilay 80 (73///%)
gulfuren( 56.5///% )
Pptya87 ( 79///%)

Takım ortalamasi: %

belki banada iyi gelir ya off biraz ara lazım listeye kafam dumanlı dagatesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…