Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende çıkıyorum kitap okumuştum ondan giremedim şimdide uyumaya gidiyorum yarın erken kalkcam malum bildirim yapmayı unutmayın yarın 14.00 e kadar

ya aslında yanlış anlaşılmak istemiyorum, haddime de değil belki ama hep mi böyle menünüz.
Mesela tostunuz nasıl ekmektendi, ben kepekte olsa iki dilimden fazla tüketmemeye çalışıyorum.
sıcak çikolata mesela
Hoşgeldin bende yeniyim pazartesi başladım
kızlar be sızlerı merak edıyorum instagramda takıpleselim miii
sevim_mrt
olur tabisi
çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam
ApriL_2007 deadline kızlar doktordn dönünce yazacagım demiştim. bebiş kesin oglan
çok sevind,m hayırlı olsun benimde bir oğlum var martta 3 yaşında olacak. ilk bebek mi
çook geçmiş olsun karaturp ve balı denediniz mi öksürük için
Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum

Derdin o olsun diyeceksiniz belki ama oyle iste!

ben kilolardan dolayı kaç yıldır bişey alamıyorum. kabinde kendimden tiksinip elim boş çıkıyorum.
Bırak olmasınlar

Bugün ki menüm kalhvaltım hep aynı
öğlen bir tabak yeşil mercimek yemeği ekmeksiz
akşam koca bir tabak salata bir dilim kepek ekmeğiyle beraber
bir avuç fıstık
çayın yanında tatlı isteğimi bastıramadım eti formun bisküvisinden yedim.
Bir tane de trabzon hurması.

Birazdan açlık otumu içip, pul biberli limonlu yoğurdumu yiyip yatıcam.
yarın sabah kilo bildiriminde görüşmek üzere hoşçakalıııın

sel tatlım bir yorumunda (haddimi aşmış olmak) gibi bişey demişsin, olurmu öyle şey? Herzaman yazabilirsiniz, gerekirse eleştirel yaklasabilirsiniz biz burda bir aile gibiyiz kimse kimseye alınmaz.
Hatta lütfen hep yorum yap herkesin ihtiyacı var, öyle menü yazıp kaçmak yok

ne haddi arkadasım
tabıkı sorabılırsın normal ekmektı kepeklı yoktu evde o an
regl yakın ondan bende sıcak çık.olata içtim yanlıs bılıyorum ama ne yapım bıde normalde ekmek sadece kahvaltıda tuketıyorum oda etımek 1 adet baska yemıyorum onun rahatlıgıyla tost yedım

***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6//%)
ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (73///%)
gulfuren( 56.5///% )
Pptya87 ( 79///%)

Takım ortalamasi: %

Teşekkür ederim :) sevindim böyle bakılmasına.
Bilmişlik yapıyorum gibi olmasından çekindim açıkcası.
Şu sınavlar bitsin daha çok aranızda olurum inşallah.
Günaydın hadiiiii bildirimler
Günaydın. Bildirimi nasıl kime yapıyoruz

Teşekkür ederim
benim gözüme fazla geldi gibi oldu bi an o yüzden sordum.
bu regl dönemleri çok sıkıntılı tatlı konusuna, ama meyve tüketmeye çalış bence daha iyi olur gibi

***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6//%)
ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (73///%)
gulfuren( 56.5///% )
Pptya87 ( 79///%)

Takım ortalamasi: %

Regl döneminde Sabitsen haftaya şov yapacaksın demektir. Regl döneminde metabolizma hızı artıyor. Daha dikkat edersen ödem de gidince tadından yinmez!

Öce lahanayı çok ince olmayacak şekilde doğruyorum sirkeli suda haşlıyorum sonra onu süzüp diğer bi tencerede yağ soğan ve kıymayı kavuruyorum salçasını ekleyip süzdüğüm lahanayıda içine koyuyorum suyunu tuzunu verip birtanede kırmızı acı biber atıyorum önce açık kaynayınca altı kısık ateşte pişene kadar pişiriyorum yalnız lahana alırsanız çeyrek lahanadan yapın aşırı bereketli bi yemek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…