- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuzum deme öyle, geçer herşey yoluna girerbelki banada iyi gelir yaoff biraz ara lazım listeye kafam dumanlı dagatesi
ya aslında yanlış anlaşılmak istemiyorum, haddime de değil belki ama hep mi böyle menünüz.günaydın
sbah 08,30
2 yumurta haslama
1 kivi
2 y.k. tulum peynır
6 zeytın yesıl
ara 09,00-12,30 kadar bıtkı cayı kahve mandalına bırazda fıstık
öğlen 12,30 2 kase tavuk çorba (aslında yoresel arabası çorbası )
13,00--17,00 bitkı cayı 1 çay bardagı sıcak cıkalota 10 kadar da fıstık
aksam 18,00 çeyrek tost bez tulum peynırden zeytın ve çay
ara 1 mandalına
30 dk bantta yurudum fakat proramı artırdım daha hızlı kosarcasına
3 lt su
yaa ben artı cıktım anlamıyorum ama yarın gene tartılacam takvıme gore 5 gun var reglıme etkısı varmıdır kı
ustelık sporu kacamaksız yaptım
Hoşgeldin bende yeniyim pazartesi başladımselam kızlar :)
1.takım burası sanırım:)
ben yenı basladm sabah lor peynır 4 kasık ıcıne sumak ve pul bıber atıyoruz yag yaktırıcı ozellıgı var gunde 3 lıtre su sabah 7.00-9.00 arası kahvaltı 10.30 da ara ogun yapıyoruz ara ogunde 2 gun kurusu kayısı 12 fındık veye 2 cevız veya 8 adet badem yıyoruz :) sımdılık buraya kadar yaptımm..
olur tabisikızlar be sızlerı merak edıyorum instagramda takıpleselim miii
sevim_mrt
çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcamcok gecmiş olsun dead'im. bol bol kalsiyum al. hem tok tutar hem de iyi gelir. ay o catlaklar öyle 3 aya fln gecmiyor, benim kazadan sonra olan catlaklar hala ara ara agrıyor. hoş benimki omirilik kemiğinde oldugu için belki dedikkat et kendine, oku bol bol nazarlara geliyorsun. kilo verdikce
hoş geldin sel, keyifli saglıklı bol kilo vermeler
tabi ki mümkün, hem wc olayından hem de karnın tok oldugu için. o yüzden hep aynı kıyafetle ya da kıyafetsiz ve sabahları ac karnına wcden sonra tartılmak lazım
aha! yanlış! eger böyle söylersen bilinçaltın ekmeksiz yiyemediğine inandırır seni. bu sadece ekmek için değil, tatlı için diğer tüm olaylar için de geçerlicok az ekmekle de yetinebilirsin. salata yardımıyla ekmek aramayabilirsin bu sekersiz cay içemem diyen kişiler gibi bişey. böyle olumsuzlalar yerine olumlu düşünceler gönder beynine
çok sevind,m hayırlı olsun benimde bir oğlum var martta 3 yaşında olacak. ilk bebek mi
çook geçmiş olsun karaturp ve balı denediniz mi öksürük içinAilecek hastayız.Durmak bilmeyen öksürüğümüz var.Sabahtan beri hastanedeydim.Küçük oğlumun ciğerlere inmiş ,hava verdik.Alerjimi diye kan alındı.Röntgen çekildi.Büyük oğlumda sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı.Öğleden sonra onuda doktora götürdüm.İlaç kullanmayalım dedik sürüyle ilaç aldık geldik.Eşim ve bende öksürüyoruz.Şu sıra yediklerimi yazamıyorum ,zaten çom düzensiz.Yarın kg bildirimi yaparım.
Ya kizlar zayıflamak iyi güzel de dunya para verip cok severek aldığım bazı giysilerimi giyemeyince cok uzuluyoruuuuum
Derdin o olsun diyeceksiniz belki ama oyle iste!
Günaydın hadiiiii bildirimler
ne haddi arkadasımya aslında yanlış anlaşılmak istemiyorum, haddime de değil belki ama hep mi böyle menünüz.
Mesela tostunuz nasıl ekmektendi, ben kepekte olsa iki dilimden fazla tüketmemeye çalışıyorum.
sıcak çikolata mesela
Hoşgeldin bende yeniyim pazartesi başladım
olur tabisi
çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam
çok sevind,m hayırlı olsun benimde bir oğlum var martta 3 yaşında olacak. ilk bebek mi
çook geçmiş olsun karaturp ve balı denediniz mi öksürük için
ben kilolardan dolayı kaç yıldır bişey alamıyorum. kabinde kendimden tiksinip elim boş çıkıyorum.
Bırak olmasınlar
Günaydın tatliiiiim
Aşkisi ya listenin neresine kendimi yazsam bilemedimmm
İzne ayrılış kilom 71
Bugün. 70.7
Teşekkür ederim :) sevindim böyle bakılmasına.sel tatlım bir yorumunda (haddimi aşmış olmak) gibi bişey demişsin, olurmu öyle şey? Herzaman yazabilirsiniz, gerekirse eleştirel yaklasabilirsiniz biz burda bir aile gibiyiz kimse kimseye alınmaz.
Hatta lütfen hep yorum yap herkesin ihtiyacı var, öyle menü yazıp kaçmak yok
Günaydın. Bildirimi nasıl kime yapıyoruzGünaydın hadiiiii bildirimler
ne haddi arkadasım
tabıkı sorabılırsın normal ekmektı kepeklı yoktu evde o an
regl yakın ondan bende sıcak çık.olata içtimyanlıs bılıyorum ama ne yapım bıde normalde ekmek sadece kahvaltıda tuketıyorum oda etımek 1 adet baska yemıyorum onun rahatlıgıyla tost yedım
Opsstebrikler bebem
Sen listenin başını hakettin, bilgilerini bulunca ekleyeceğim sen hazırmısın?
***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6//%)
ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)sabit
sevilay 80 (73///%)
gulfuren( 56.5///% )
Pptya87 ( 79///%)
Takım ortalamasi: %
Tıpkı da böyle yapıyorsun canım listeye girince liste üzerinden yapacaksınBuraya geliş kilom 79.1
bu sabah 75.9
teşekkür ederim Aprilcim.Tıpkı da böyle yapıyorsun canım listeye girince liste üzerinden yapacaksınAyrıca çok güzel vermişsin tebrikler...
Rica ederim, evet listede olmuyorsunuz :))))) Ama yakında geliyorsun bekle kuzumteşekkür ederim Aprilcim.
Deneme süresinde listeye yazılmıyor muyuz?
Öce lahanayı çok ince olmayacak şekilde doğruyorum sirkeli suda haşlıyorum sonra onu süzüp diğer bi tencerede yağ soğan ve kıymayı kavuruyorum salçasını ekleyip süzdüğüm lahanayıda içine koyuyorum suyunu tuzunu verip birtanede kırmızı acı biber atıyorum önce açık kaynayınca altı kısık ateşte pişene kadar pişiriyorum yalnız lahana alırsanız çeyrek lahanadan yapın aşırı bereketli bi yemek çünküamiiin aprilim sagolasın. Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah kabul etsin. kapuskayı nasıl yapıyorsun ? ben severim ama yapmayı bilmiyorm
Allah kabul etsin oticigim. ay ay pek havalara girdimteşekkürler (kalp kalp kalp :) )biskuvi yeme kuru meyve ye. kapalı bir avuc kadar
ay insan meyveyi sevmezmiş oti. hiç olmadı bubence meyvesiz hayat cok eksik (ama ben normal tatlı vs pek tüketmediğim için tüm sekeri oradan alıyorum gibi bişey )
teşekkürler gulferen :)
cok cok gecmiş olsun. ailecek üşüttünüz müdür nedir. cok gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?