- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Otimoti kutlarım sonunda listedesinnn.Aprilcim geride burakıldın.Günaydın tatliiiiim
Aşkisi ya listenin neresine kendimi yazsam bilemedimmm
İzne ayrılış kilom 71
Bugün. 70.7
İlk hafta çok güzel kilo verdin canıBuraya geliş kilom 79.1
bu sabah 75.9
Haftaya sende gelde listemiz coşsunAprilim.Kızlar bende bugün 70.5 kiloyum, izne ayrıldığımda 70 kg olduğum için malesef buhafta listede yokum. Ama haftaya o 500gr gidecek sözelimden geleni yapacağım
Papatya 60 kiloya doğru ilerliyorsun.bravo canım.78.30 olmuşummmm
Benimde sabit İspanyol.günaydın canlaaarrr kilom sabittt
he heeee ama hala ben daha zayıfım otiden:)))))Otimoti kutlarım sonunda listedesinnn.Aprilcim geride burakıldın.
İlk hafta çok güzel kilo verdin canım,kutlarım.
Haftaya sende gelde listemiz coşsunAprilim.
Papatya 60 kiloya doğru ilerliyorsun.bravo canım.
Benimde sabit İspanyol.
200 gramın lafını mı ediyorsun,ödemdir o ödemhe heeee ama hala ben daha zayıfım otiden:)))))
Ben kendimden ümidi kestim artık.Bir ileri bir geri gidip geliyorum.Bu ne yaa herkes sabit! Aşkolsun kızlar
Ümitsizliğe kapılmak yok, duymamış olayımBen kendimden ümidi kestim artık.Bir ileri bir geri gidip geliyorum.
200 gramın lafını mı ediyorsun,ödemdir o ödem
Canım ya sende biliyorsun ama hala destek oluyorsun sağol canım.Ümitsizliğe kapılmak yok, duymamış olayım
Otimoti kutlarım sonunda listedesinnn.Aprilcim geride burakıldın.
İlk hafta çok güzel kilo verdin canım,kutlarım.
Haftaya sende gelde listemiz coşsunAprilim.
Papatya 60 kiloya doğru ilerliyorsun.bravo canım.
Benimde sabit İspanyol.
Kuzum farkettim, ekledim hemenKaptanim cok pardon sabah okuldaydim tel den giremedim ogleden sonra dr a gittim kizim rahatsiz ordan da 4 te geldi. Unutmusum o kosusturmada.iyiki dun kilomu yazmistim kizlar sagolsun eklemisler
MasallhhhhhBugünki menüm
Sahur 3 bardak su bitki çayı peynir domates tere yeşil sogan 2 dilim tam bugday ekmeği
Iftarda ise
Tavuklu patates pişiyor fırında patlıcanda közledim yoğurtlıcam biraz biraz alırım bunlardan yanına da 1 dilim ekmek söğüş salata yaparım
Sonrada bi elma yerim ve bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?