Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6/61.3/0.3/%0,49) izne ayrılmak istiyor
ispanyol (68.9///%)sabit
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (73/72.6/0.4/%0.55)
gulfuren( 56.5///% )sabit
Pptya87 ( 79/78.3/0,7/%0.89)

Takım ortalamasi: % 0,322

Kabuska mi ben lahanayi direk koyuyodum onceden haslamadan yani
Kızlar bende bugün 70.5 kiloyum, izne ayrıldığımda 70 kg olduğum için malesef buhafta listede yokum. Ama haftaya o 500gr gidecek söz elimden geleni yapacağım
Himmmm sorumun cevabini aldim neden listede olmadigimi
78.30 olmuşummmm
Vayyyy arkadasim cok iyi gidiyosun cok guzel tebrik ederim

Kizlar bugun tartildim 47.4 geldim gruba gelsem mi bir hafta beklesem mi kararsiz kaldim. Bir de yarin da tartilmayi dusunuyorum adet tam bitse oyle mi gelsem. Az kaldim benim isim insallah.
burdamısın canım listeye girecekmisin bu hafta ne karra verdin 20.00 den önce haber verirsen listeye eklerim istiyorsan

belki banada iyi gelir ya off biraz ara lazım listeye kafam dumanlı dagatesi

deadim ne izni ya. izne cıkınca iyice saldıgımızı biliyorsun. gitmeeeeee

bende çıkıyorum kitap okumuştum ondan giremedim şimdide uyumaya gidiyorum yarın erken kalkcam malum bildirim yapmayı unutmayın yarın 14.00 e kadar
ne okuyorsun ?

tatlı istegini kuru meyvelerle bastırabilirsin daha saglıklı olur ayrıca kilo verirken sarkmaları da engeller. kuru uzum ceviz vs yiyebilirsin. bir kapalı avuc olacak kadar.

Günaydın tatliiiiim

Aşkisi ya listenin neresine kendimi yazsam bilemedimmm

İzne ayrılış kilom 71
Bugün. 70.7

ooo otii, yıkımıssın ortalıgı listedeki yerin hayırlı olsun

Buraya geliş kilom 79.1
bu sabah 75.9

masallah diyorum. darısı diğer haftalara

teşekkür ederiim. haslanması gerektiğini hiç bilmiyordm

Kızlar bende bugün 70.5 kiloyum, izne ayrıldığımda 70 kg olduğum için malesef buhafta listede yokum. Ama haftaya o 500gr gidecek söz elimden geleni yapacağım

az kalmıs aprilim haftaya gider onlar da

78.30 olmuşummmm

masallah

Allah kabul etsin. harika gidiyorsun

Kesinlikle katiliyorum amac zaten kilo vermek bunedenle burdayz hatta bazen acimasiz elestiri yapmak gerekiyo ki kendimize ceki duzen verelim

Reactions: sel
ayrıldım bile kişisel sebepler diyelim dagatesi sağlık sorunları nedeniyle ayrılıyorum bir süre
hikmet anıl öztekin- eyvallah dşye bir kitap okuyorum tarzını bielmedim biraz tasavvufi bir kitap internette görmüştüm merak ettim

***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6/61.3/0.3/%0,49) izne ayrılmak istiyor
ispanyol (68.9///%)sabit
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (73/72.6/0.4/%0.55)
gulfuren( 56.5///% )sabit
Pptya87 ( 79/78.3/0,7/%0.89)
otimoti (71/70.7/0.3/%0.02) 425. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü

Takım ortalamasi: % 0,278

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…