Usutmusuz teyzesi. Ates siddetli oksuruk burun tikanikli.kis geldi ya basladik artik dr bronsit olmasina az kalmis dedi buhar falan aldi.gecicek insallhKuzum farkettim, ekledim hemengeçmiş olsun neyi var?
Burda eksikler mi var sanki otti april nerde peki***1. TAKIM 443.ETAP ***
Deadline (61,6//%)
ispanyol (68.9///%)sabit
Sevim_mrt (74.2///%)sabit
sevilay 80 (73/72.6/0.4/%0.55)
gulfuren( 56.5///% )sabit
Pptya87 ( 79/78.3/0,7/%0.88)
Takım ortalamasi: %
Kabuska mi ben lahanayi direk koyuyodum onceden haslamadan yaniÖce lahanayı çok ince olmayacak şekilde doğruyorum sirkeli suda haşlıyorum sonra onu süzüp diğer bi tencerede yağ soğan ve kıymayı kavuruyorum salçasını ekleyip süzdüğüm lahanayıda içine koyuyorum suyunu tuzunu verip birtanede kırmızı acı biber atıyorum önce açık kaynayınca altı kısık ateşte pişene kadar pişiriyorum yalnız lahana alırsanız çeyrek lahanadan yapın aşırı bereketli bi yemek çünkü
Himmmm sorumun cevabini aldim neden listede olmadigimiKızlar bende bugün 70.5 kiloyum, izne ayrıldığımda 70 kg olduğum için malesef buhafta listede yokum. Ama haftaya o 500gr gidecek sözelimden geleni yapacağım
Vayyyy arkadasim cok iyi gidiyosun cok guzel tebrik ederim78.30 olmuşummmm
onlar hala listeye giremedi ya izne ayrıldıkları kiloya dönemedikleri içinBurda eksikler mi var sanki otti april nerde peki
E senin listede olman gerekmiyo mu pekiGünaydın tatliiiiim
Aşkisi ya listenin neresine kendimi yazsam bilemedimmm
İzne ayrılış kilom 71
Bugün. 70.7
burdamısın canım listeye girecekmisin bu hafta ne karra verdin 20.00 den önce haber verirsen listeye eklerim istiyorsanKizlar bugun tartildim 47.4 geldim gruba gelsem mi bir hafta beklesem mi kararsiz kaldim. Bir de yarin da tartilmayi dusunuyorum adet tam bitse oyle mi gelsem. Az kaldim benim isim insallah.
belki banada iyi gelir yaoff biraz ara lazım listeye kafam dumanlı dagatesi
ne okuyorsun ?bende çıkıyorum kitap okumuştum ondan giremedimşimdide uyumaya gidiyorum yarın erken kalkcam malum bildirim yapmayı unutmayın yarın 14.00 e kadar
Bugün ki menüm kalhvaltım hep aynı
öğlen bir tabak yeşil mercimek yemeği ekmeksiz
akşam koca bir tabak salata bir dilim kepek ekmeğiyle beraber
bir avuç fıstık
çayın yanında tatlı isteğimi bastıramadım eti formun bisküvisinden yedim.
Bir tane de trabzon hurması.
Birazdan açlık otumu içip, pul biberli limonlu yoğurdumu yiyip yatıcam.
yarın sabah kilo bildiriminde görüşmek üzere hoşçakalıııın
Günaydın tatliiiiim
Aşkisi ya listenin neresine kendimi yazsam bilemedimmm
İzne ayrılış kilom 71
Bugün. 70.7
Buraya geliş kilom 79.1
bu sabah 75.9
Öce lahanayı çok ince olmayacak şekilde doğruyorum sirkeli suda haşlıyorum sonra onu süzüp diğer bi tencerede yağ soğan ve kıymayı kavuruyorum salçasını ekleyip süzdüğüm lahanayıda içine koyuyorum suyunu tuzunu verip birtanede kırmızı acı biber atıyorum önce açık kaynayınca altı kısık ateşte pişene kadar pişiriyorum yalnız lahana alırsanız çeyrek lahanadan yapın aşırı bereketli bi yemek çünkü
Kızlar bende bugün 70.5 kiloyum, izne ayrıldığımda 70 kg olduğum için malesef buhafta listede yokum. Ama haftaya o 500gr gidecek sözelimden geleni yapacağım
78.30 olmuşummmm
Bugünki menüm
Sahur 3 bardak su bitki çayı peynir domates tere yeşil sogan 2 dilim tam bugday ekmeği
Iftarda ise
Tavuklu patates pişiyor fırında patlıcanda közledim yoğurtlıcam biraz biraz alırım bunlardan yanına da 1 dilim ekmek söğüş salata yaparım
Sonrada bi elma yerim ve bol bol su
Kesinlikle katiliyorum amac zaten kilo vermek bunedenle burdayz hatta bazen acimasiz elestiri yapmak gerekiyo ki kendimize ceki duzen verelim@sel tatlım bir yorumunda (haddimi aşmış olmak) gibi bişey demişsin, olurmu öyle şey? Herzaman yazabilirsiniz, gerekirse eleştirel yaklasabilirsiniz biz burda bir aile gibiyiz kimse kimseye alınmaz.
Hatta lütfen hep yorum yap herkesin ihtiyacı var, öyle menü yazıp kaçmak yok
ayrıldım bile kişisel sebepler diyelim dagatesi sağlık sorunları nedeniyle ayrılıyorum bir süredeadim ne izni ya. izne cıkınca iyice saldıgımızı biliyorsun. gitmeeeeee
ne okuyorsun ?
tatlı istegini kuru meyvelerle bastırabilirsin daha saglıklı olur ayrıca kilo verirken sarkmaları da engeller. kuru uzum ceviz vs yiyebilirsin. bir kapalı avuc olacak kadar.
ooo otii, yıkımıssın ortalıgı listedeki yerin hayırlı olsun
masallah diyorum. darısı diğer haftalara
teşekkür ederiim. haslanması gerektiğini hiç bilmiyordm
az kalmıs aprilim haftaya gider onlar da
masallah
Allah kabul etsin. harika gidiyorsun
bayadır yapmadık ya unutmuşum ugün ekleyim birkaçtane sonuç listesinden sonraKaptanlarim oncesi sonrasi fotsu istiyorum arada iyi geliyo onlari gormek
Ayyyy yoksa parçalar bizi
ekledim ya haftaya bir kilo veremesin ama nasıl gülerim onaAyyyy yoksa parçalar biziekleyelim kuzum
evet otiyi eklemesemiydik napsaydık aprilEyvah ! Nota aldık
evet otiyi eklemesemiydik napsaydık april
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?