Teşekkür ederim canımdeadim ne izni ya. izne cıkınca iyice saldıgımızı biliyorsun. gitmeeeeee
ne okuyorsun ?
tatlı istegini kuru meyvelerle bastırabilirsin daha saglıklı olur ayrıca kilo verirken sarkmaları da engeller. kuru uzum ceviz vs yiyebilirsin. bir kapalı avuc olacak kadar.
ooo otii, yıkımıssın ortalıgı listedeki yerin hayırlı olsun
masallah diyorum. darısı diğer haftalara
teşekkür ederiim. haslanması gerektiğini hiç bilmiyordm
az kalmıs aprilim haftaya gider onlar da
masallah
Allah kabul etsin. harika gidiyorsun
Süper olmuş, bizde olalım bananebirileri before after mı istediii pes etmek yok bakınızkaynak tumblr
-158 cm
-Start: 78 kg, currently 64.5 kg
-9 months
-Eat less carbs and running, usually weekly 4 times, 5 kilometers( haftada 4 kere 5 km koşu ve düşük karbonhidratlı beslenme)
46kg/100lbs down!
onlar gibi olmadan buradan gitmek yok kızlar en kısa zamanda, en sağlıklısından bizde olmalıyız...125kg to 65kg.
bencee yapmamak için bir nedenimiz yok dimi amaSüper olmuş, bizde olalım banane
Yok tabi hep bir bahanemiz varbencee yapmamak için bir nedenimiz yok dimi ama
Çok eksi olan takım vardı bu hafta ya herkes kilo almış haftaya yüzdeler çok yüksek olacak bu yüzden
Çok eksi olan takım vardı bu hafta ya herkes kilo almış haftaya yüzdeler çok yüksek olacak bu yüzden
Sorma canım ya bir kişi daha kilo verebilseydi nota almazdık baride neyse geçti artık
Taze kanlarımız bizim onlarpapatyayla sel cok iyiler masallah umutluyum ben ondan. kızlarda toparlarlarsa bence güzel sonuclar cıkar. ay kendimi yarısma juri üyeleri gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?