Yok cesaret edemedim adetim tam bitsin emin olayim :)) haftaya insallah..burdamısın canım listeye girecekmisin bu hafta ne karra verdin 20.00 den önce haber verirsen listeye eklerim istiyorsan
Bekliyoruz gelYok cesaret edemedim adetim tam bitsin emin olayim :)) haftaya insallah..
Günaydın en sevdiğim gündenkeyifli gün olsun hepimize
Napion dagatesi?Gunaydiiiiin
Ay uyandim ama sicak yataktam pek cikamadim :) keyif. Sen calisiyor musun bugunNapion dagatesi?
BendeAy uyandim ama sicak yataktam pek cikamadim :) keyif. Sen calisiyor musun bugun
Kolay gelsiiin. Ben yedim bile :) sana afiyet olsun.Bendeyok çalışmıyorum canım, eşim şimdi gitti ona babay dedim Sanırım çok erken kalktım bende 6 da, birazdan kahvaltı edeceğim sonrası malum ev temizliği
Saol canım. Tabiki seninki beklemezKolay gelsiiin. Ben yedim bile :) sana afiyet olsun.
Güzel canım menünDunku menum
Kahvalti 6.30. 1 dilim cvdr 1 domates k.k peynir
Ara 2 ceviz yesilcy form cy
Ogle 12 30. 1 lahmacun yesil sogan az roka 1domates 1 salatalik 2 ksk yogurt
Ara 1 kucuk yesil elma
Ara 1 kucuk hurma
Aksam 18.00. Peynir domates 5 zeytin 1 dilim cvdr( cnm yemek yemk istemedi)
Ara 5 yer fistigi 5 antep fistigi
Su detox suyumla beraber 2.lt
Spor 20 dk
Sıfır cıssss lütfen hsonu diye şımaracak halimiz yok dimi yaGunaydin hanimlar cissss sz bi gun olsun ins
Tesekkr ederim kaptanim rice ediyorum grupck ceza falan biseyler yap nolurGüzel canım menün
Ok alalım ozaman hedefleri, ben listeyi hazırlarım yazarız. Yapamadım yok cezasını çekerKizlar grupcak cumaya kadar makul hedefler koyalim boyle olmuyo ya.hirslanmk lazim.hedefi gerceklestiremedigimzde spor cezalari falan ne bileyim iste kaptanlarim bu ise el koyun lutfen 2 ileri bi geri gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?