Bebegim 9 aylik oldu ve benim hamile kaldigim kiloya 7.5 kaldi 11 marta kadar su 7.5 u atmaliyim
Kolay gelsiiin. Ben yedim bile :) sana afiyet olsun.
Cnm patates ve kek orda siritmis.patates= nisastagünaydın
sabah08,30 2 yumurta 1 kivi peynır 1 y.k.1 etımek
ara 09,30 -13,00 cay kahve
öğlen 13,00 1 tabak yesıl mercımek salatası
ara 13,30-17,30 cay kahve bı avuc beyaz leblebı yarım ayva yarım elma
aksam 19,00 2 tane tavuk but derıısz +1 kase kadar küçük patates +salata yemekler fırında
ara 2 çay ve yarım fıncan kek
65 kilo ile hamile kaldim doguma92 ile gittim ve diceksinz ki odemdr ceyregi odemdi gerisi bildiginz yagdi.cunku ben surekli ekmk arasi peynir domates ya da 1 ekmkli tavuk durum falan kuru seyler yiyordum hep.yemk yeme istegim yoktuOyyy 9 aylik o ne baldır! Bı foto koysana görelim annesii
Ha bı de kac kiloyla başlamıştın?
Masallh kisin 3.5 lt su ictin ha.sen calisiyodun dimi bi de3,5 lt su spor yapmadım erkenden yattım
Yaaaa seni gecmis haberin olaGünaydın sekerleeer
Kahvaltımın son cayindayim. Ne cok yazmışsınız. Alıntı yapmak bu telefonla cok zor, af diliyorum canlar.
April! Senle ayrı gorusuciim. Demek benden zayıfsin haaa
çok istersen neden olmasın kiBebegim 9 aylik oldu ve benim hamile kaldigim kiloya 7.5 kaldi 11 marta kadar su 7.5 u atmaliyim
Güzel canım menüngünaydın
sabah08,30 2 yumurta 1 kivi peynır 1 y.k.1 etımek
ara 09,30 -13,00 cay kahve
öğlen 13,00 1 tabak yesıl mercımek salatası
ara 13,30-17,30 cay kahve bı avuc beyaz leblebı yarım ayva yarım elma
aksam 19,00 2 tane tavuk but derıısz +1 kase kadar küçük patates +salata yemekler fırında
ara 2 çay ve yarım fıncan kek
hissediyorum 3.gelecekAman da kuşum yemiş. Ne yemiş olabilir ki kuş kadar!
Oğlun nasil hareketli mı? En tatlı zamanlar yaa. Ay! Benim yine biyolojik saatim mı geldi ne?! Bebekler çağırıyor beni sanki
GerçeklerGünaydın sekerleeer
Kahvaltımın son cayindayim. Ne cok yazmışsınız. Alıntı yapmak bu telefonla cok zor, af diliyorum canlar.
April! Senle ayrı gorusuciim. Demek benden zayıfsin haaa
Napim geçtim amaYaaaa seni gecmis haberin ola
Ay oti maalesef pek hissedemiyorum daha. Gunduz kosturmacada pek farketmiyorum. Aksamlari da segirme gibi daha. Biyolojik saat cagirmasinseni kilo vermedeeeen.Aman da kuşum yemiş. Ne yemiş olabilir ki kuş kadar!
Oğlun nasil hareketli mı? En tatlı zamanlar yaa. Ay! Benim yine biyolojik saatim mı geldi ne?! Bebekler çağırıyor beni sanki
ay valla hiç fikrim yok aprilKızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim
,selam şekerler bana yardım edin ben yoldan çıktım 2 gündür hatta bugünde çıktım galiba 3 oldubakmayın perşembe tartılmıştım 61.3 çıkmıştım regl öncesi nedense kilom düşük çıkıyor bugün hem regl oldum hemde 2 gündür neler yedim bileseniz cips ve çikolatalar dahil ayy kızartmada yedim sabhta fındık ezmesi yedim ya yoldan çıktım ben şimdiden bu sabah tartıldım tartıda 63 çıktım ayy iki günde 2 kilo almış olamam demi o kadar da değil ayy biri beni DURDURSUN
Benden ceza 25 ip atlama regl de olsan yapilir valla .aksamki menune bakcmceza ayni gun uygulanacakti.yalnz kurtulus yok diger arkadaslar da ceza verebilir.haberin olaselam şekerler bana yardım edin ben yoldan çıktım 2 gündür hatta bugünde çıktım galiba 3 oldubakmayın perşembe tartılmıştım 61.3 çıkmıştım regl öncesi nedense kilom düşük çıkıyor bugün hem regl oldum hemde 2 gündür neler yedim bileseniz cips ve çikolatalar dahil ayy kızartmada yedim sabhta fındık ezmesi yedim ya yoldan çıktım ben şimdiden bu sabah tartıldım tartıda 63 çıktım ayy iki günde 2 kilo almış olamam demi o kadar da değil ayy biri beni DURDURSUN
Kiz miydi arkadasimAy oti maalesef pek hissedemiyorum daha. Gunduz kosturmacada pek farketmiyorum. Aksamlari da segirme gibi daha. Biyolojik saat cagirmasinseni kilo vermedeeeen.
selam şekerler bana yardım edin ben yoldan çıktım 2 gündür hatta bugünde çıktım galiba 3 oldubakmayın perşembe tartılmıştım 61.3 çıkmıştım regl öncesi nedense kilom düşük çıkıyor bugün hem regl oldum hemde 2 gündür neler yedim bileseniz cips ve çikolatalar dahil ayy kızartmada yedim sabhta fındık ezmesi yedim ya yoldan çıktım ben şimdiden bu sabah tartıldım tartıda 63 çıktım ayy iki günde 2 kilo almış olamam demi o kadar da değil ayy biri beni DURDURSUN
Kiz miydi arkadasim
TAKIM İÇİ SIRALAMAMIZ ;
Eki Görüntüle 1714972 PAPATYA!!!
Ooooo bu beni çok motive etti başarılarım devamı gelecek inş
Eki Görüntüle 1714975 SEVİLAY!!!
Eki Görüntüle 1714978 DEADLİNE!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?