Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın
sabah08,30 2 yumurta 1 kivi peynır 1 y.k.1 etımek
ara 09,30 -13,00 cay kahve
öğlen 13,00 1 tabak yesıl mercımek salatası
ara 13,30-17,30 cay kahve bı avuc beyaz leblebı yarım ayva yarım elma
aksam 19,00 2 tane tavuk but derıısz +1 kase kadar küçük patates +salata yemekler fırında
ara 2 çay ve yarım fıncan kek

Günaydın sekerleeer

Kahvaltımın son cayindayim. Ne cok yazmışsınız. Alıntı yapmak bu telefonla cok zor, af diliyorum canlar.

April! Senle ayrı gorusuciim. Demek benden zayıfsin haaa

Cnm patates ve kek orda siritmis.patates= nisasta

Oyyy 9 aylik o ne baldır! Bı foto koysana görelim annesii

Ha bı de kac kiloyla başlamıştın?
65 kilo ile hamile kaldim doguma92 ile gittim ve diceksinz ki odemdr ceyregi odemdi gerisi bildiginz yagdi.cunku ben surekli ekmk arasi peynir domates ya da 1 ekmkli tavuk durum falan kuru seyler yiyordum hep.yemk yeme istegim yoktu

Bebegim 9 aylik oldu ve benim hamile kaldigim kiloya 7.5 kaldi 11 marta kadar su 7.5 u atmaliyim
çok istersen neden olmasın ki 7.5 kiloyu istesen ve çok çaba göstersen 2 ayda gayette verirsin

Güzel canım menün şu aburcuburlardan sadece uzak dursan sanki daha iyi olacak gerekirse 1 lokma bile yeme
Aman da kuşum yemiş. Ne yemiş olabilir ki kuş kadar!
Oğlun nasil hareketli mı? En tatlı zamanlar yaa. Ay! Benim yine biyolojik saatim mı geldi ne?! Bebekler çağırıyor beni sanki
hissediyorum 3.gelecek

Aman da kuşum yemiş. Ne yemiş olabilir ki kuş kadar!
Oğlun nasil hareketli mı? En tatlı zamanlar yaa. Ay! Benim yine biyolojik saatim mı geldi ne?! Bebekler çağırıyor beni sanki
Ay oti maalesef pek hissedemiyorum daha. Gunduz kosturmacada pek farketmiyorum. Aksamlari da segirme gibi daha. Biyolojik saat cagirmasinseni kilo vermedeeeen.

Kızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim

selam şekerler bana yardım edin ben yoldan çıktım 2 gündür hatta bugünde çıktım galiba 3 oldu bakmayın perşembe tartılmıştım 61.3 çıkmıştım regl öncesi nedense kilom düşük çıkıyor bugün hem regl oldum hemde 2 gündür neler yedim bileseniz cips ve çikolatalar dahil ayy kızartmada yedim sabhta fındık ezmesi yedim ya yoldan çıktım ben şimdiden bu sabah tartıldım tartıda 63 çıktım ayy iki günde 2 kilo almış olamam demi o kadar da değil ayy biri beni DURDURSUN

Benden ceza 25 ip atlama regl de olsan yapilir valla .aksamki menune bakcmceza ayni gun uygulanacakti.yalnz kurtulus yok diger arkadaslar da ceza verebilir.haberin ola

dahabizne cikar cikmaz sapitmissin dead. Almissindir tabi. Bir gece de 1 kilo almak mumkun bir de yediklerin hic masum degil. Eh spor da yok. Bence az siskinlik vardir ama almissin da. S

Kiz miydi arkadasim

yok erkek

ApriL_2007 hic vermedim hic bir fikrim yok. Ama kuru temizleme yapiliyor demisti sanki perdeci alirken.

Herkese slm
Kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmeği ile peynirli tost bitki çayı
Kahvaltıdan 1 saat sonra 7 km yürüyüş
1 Saat önce öğle yemeğimi yedim avuç içim kadar tavuk eti ve yoğurt 1 tane galeta
1 Saat sonra bi ara öğün yapacagım türk kahvesi ve çeyrek ayva düşünüyorum
Akşamda pırasa yada türlü olacak yazarım ne yediğimi gerisi malum su su su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…