Herkese slm
Kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmeği ile peynirli tost bitki çayı
Kahvaltıdan 1 saat sonra 7 km yürüyüş
1 Saat önce öğle yemeğimi yedim avuç içim kadar tavuk eti ve yoğurt 1 tane galeta
1 Saat sonra bi ara öğün yapacagım türk kahvesi ve çeyrek ayva düşünüyorum
Akşamda pırasa yada türlü olacak yazarım ne yediğimi gerisi malum su su su
Merhaba kendimi tanıtıyım 28 yaşında 8 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var çocuk için tedavi gördüm özel bi rahatsızlığım için kortizon kullanarak hamile kaldım ve hamileliğim boyuncada kullandım 16 kilo aldım toplamda fakat şişkinliğim 2 katıydı doğum sonrası ve kilomuda atamadım veremeyincede 2,5 yılda 1 kilo daha aldım sonum nereye gidiyor napıyorum ben genç yaşımda diyerek ciddi bir diyete karar verdim işte 5 haftadır diyetteyim 9 kilo gitti hedefim 62 olmak daha aşağısıda kabulumdür :) evimin 5 dk ilerisinde bi sitenin parkuru var herkese acık orda yürüyorumyürüyüşü nerde yapıyorsun papatya? evin yakınlarında parkur olması harikabir de ben senin kendini tanıttıgın yerleri kacırmısım kısaca yazar mısın
Merhaba kendimi tanıtıyım 28 yaşında 8 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var çocuk için tedavi gördüm özel bi rahatsızlığım için kortizon kullanarak hamile kaldım ve hamileliğim boyuncada kullandım 16 kilo aldım toplamda fakat şişkinliğim 2 katıydı doğum sonrası ve kilomuda atamadım veremeyincede 2,5 yılda 1 kilo daha aldım sonum nereye gidiyor napıyorum ben genç yaşımda diyerek ciddi bir diyete karar verdim işte 5 haftadır diyetteyim 9 kilo gitti hedefim 62 olmak daha aşağısıda kabulumdür :) evimin 5 dk ilerisinde bi sitenin parkuru var herkese acık orda yürüyorum
Çalışmıyorum canım ev hanımıyım 166 boyum bi evlendiğim yıl 52 kiloydum sonra genelde 62 65 arası oldum hep fakat bu kilo bana çok inş yaza kadar devam edip yine eski halime dönmek istiyorumcok gecmiş olsun bence kortizona ragmen cok kilo almamıssın, masallah gayet hızlı da veriyorsunboyun kac ?çalışıyor musun ?
bende 26 yaşındayım calısıyorum, simdilerde bebek bekliyorumboyum 168 kilom hamile kalmadan önce 61'e kadar düşmüştüm :) hedefim 58di :) azıcık kalmıstı :)) aklıma yazacak baska bişey gelmedi :))
amiinn. bnce 62 güzel bir rakam çünkü yakın boyumuz bana 36 bedenler oluyorduÇalışmıyorum canım ev hanımıyım 166 boyum bi evlendiğim yıl 52 kiloydum sonra genelde 62 65 arası oldum hep fakat bu kilo bana çok inş yaza kadar devam edip yine eski halime dönmek istiyorum
Allah sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım
Kızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim
ben yarın birdaha tartılayımda gerçeklerle yüzleşeyim aldığım kiloları geri vermeye çalışayım ona göre hedef aldığımı vermekHedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.
April: 70.0
Deadline:
Gulfuren:
İspanyol:
Otimoti:
Papatya:
Sel:
Sevilay: 71.9
Sevim:
Turkuaz:
Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!
selam şekerler bana yardım edin ben yoldan çıktım 2 gündür hatta bugünde çıktım galiba 3 oldubakmayın perşembe tartılmıştım 61.3 çıkmıştım regl öncesi nedense kilom düşük çıkıyor bugün hem regl oldum hemde 2 gündür neler yedim bileseniz cips ve çikolatalar dahil ayy kızartmada yedim sabhta fındık ezmesi yedim ya yoldan çıktım ben şimdiden bu sabah tartıldım tartıda 63 çıktım ayy iki günde 2 kilo almış olamam demi o kadar da değil ayy biri beni DURDURSUN
Kızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim
Gerçekleracıdır kuzum
Napim geçtim ama
Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.
Deadline:
Gulfuren:
İspanyol:
Otimoti:70.0
Papatya:
Sel:
Sevim:
Turkuaz:
Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.
Deadline:
Gulfuren:
İspanyol:
Otimoti:
Papatya:
Sel:
Sevim:
Turkuaz:
Storlarimi hep kendim yıkarım cok kolay canım. Çıkarıp ser balkona ya da banyoya güzel araba fircasiyla matikle yıka. Durulayip dür ve dikine koy. Süzüldükten
sonra as yerine kurusun hemen. Zebram yok ama o da aynıdır.
ben yarın birdaha tartılayımda gerçeklerle yüzleşeyim aldığım kiloları geri vermeye çalışayım ona göre hedef aldığımı vermek
Üzülme şekercim olur oyle zamanlar. Ben de gecen hafta oyle yedim. Toparlarsın. 2 kilo alınmaz oyle hemen. 1 kılo icin ekstradan 7000 kalori almak gerekirmiş. Tabi yediklerin karbonhidrat ve yüzlü olduğu icin ödemi arttirmistir. Sıkma canini
Gercekleri çarpıtmayalim. Senden once listeye girdim mı? Girdim. Konu kapanmıştir.
Fırsat bulmusken menümü de yazayım
Kahvaltı 9:30
1 has. Yumurta
2 zeytin
Salata
Beyaz peynir
Ara 11:30
2 kasik muhallebi
13:30
1 kase ispanak
15:30
2 kasik yoğurtlu salata
5 kasik türlü
1 kucuk ev kurabiyesi
18:30
1 kase mercimek
4 kasik yogurt
1 tabak etli nohut
Şimdiye kadar 1.5lt su.
Bir ara ogun daha yapmayı planliyorum. Kahve ile biraz kuruyemis ya da az nesfit
Evet bende o kiloda olunca 36 38 giyiyordumamiinn. bnce 62 güzel bir rakam çünkü yakın boyumuz bana 36 bedenler oluyordugüzel durur sende de eminim
Üzülme şekercim olur oyle zamanlar. Ben de gecen hafta oyle yedim. Toparlarsın. 2 kilo alınmaz oyle hemen. 1 kılo icin ekstradan 7000 kalori almak gerekirmiş. Tabi yediklerin karbonhidrat ve yüzlü olduğu icin ödemi arttirmistir. Sıkma canini
hahahhhhGercekleri çarpıtmayalim. Senden once listeye girdim mı? Girdim. Konu kapanmıştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?