Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yürüyüşü nerde yapıyorsun papatya? evin yakınlarında parkur olması harika bir de ben senin kendini tanıttıgın yerleri kacırmısım kısaca yazar mısın

yürüyüşü nerde yapıyorsun papatya? evin yakınlarında parkur olması harika bir de ben senin kendini tanıttıgın yerleri kacırmısım kısaca yazar mısın
Merhaba kendimi tanıtıyım 28 yaşında 8 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var çocuk için tedavi gördüm özel bi rahatsızlığım için kortizon kullanarak hamile kaldım ve hamileliğim boyuncada kullandım 16 kilo aldım toplamda fakat şişkinliğim 2 katıydı doğum sonrası ve kilomuda atamadım veremeyincede 2,5 yılda 1 kilo daha aldım sonum nereye gidiyor napıyorum ben genç yaşımda diyerek ciddi bir diyete karar verdim işte 5 haftadır diyetteyim 9 kilo gitti hedefim 62 olmak daha aşağısıda kabulumdür :) evimin 5 dk ilerisinde bi sitenin parkuru var herkese acık orda yürüyorum

cok gecmiş olsun bence kortizona ragmen cok kilo almamıssın, masallah gayet hızlı da veriyorsun boyun kac ?çalışıyor musun ?

bende 26 yaşındayım calısıyorum, simdilerde bebek bekliyorum boyum 168 kilom hamile kalmadan önce 61'e kadar düşmüştüm :) hedefim 58di :) azıcık kalmıstı :)) aklıma yazacak baska bişey gelmedi :))

Çalışmıyorum canım ev hanımıyım 166 boyum bi evlendiğim yıl 52 kiloydum sonra genelde 62 65 arası oldum hep fakat bu kilo bana çok inş yaza kadar devam edip yine eski halime dönmek istiyorum
Allah sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım

amiinn. bnce 62 güzel bir rakam çünkü yakın boyumuz bana 36 bedenler oluyordu güzel durur sende de eminim

Bitmeyen temizlik yapmışlar! Oyyyyy bittim 4/3'ü bitti yarın kalanı artık

Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.

April: 70.0

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti:

Papatya:

Sel:

Sevilay: 71.9

Sevim:

Turkuaz:

Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!

Kızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim

Storlarimi hep kendim yıkarım cok kolay canım. Çıkarıp ser balkona ya da banyoya güzel araba fircasiyla matikle yıka. Durulayip dür ve dikine koy. Süzüldükten
sonra as yerine kurusun hemen. Zebram yok ama o da aynıdır.

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti:

Papatya:

Sel:

Sevim:

Turkuaz:

ben yarın birdaha tartılayımda gerçeklerle yüzleşeyim aldığım kiloları geri vermeye çalışayım ona göre hedef aldığımı vermek

Üzülme şekercim olur oyle zamanlar. Ben de gecen hafta oyle yedim. Toparlarsın. 2 kilo alınmaz oyle hemen. 1 kılo icin ekstradan 7000 kalori almak gerekirmiş. Tabi yediklerin karbonhidrat ve yüzlü olduğu icin ödemi arttirmistir. Sıkma canini

Kızlar bişey soracaktım, zebra ve stor perdelerinizi yıkamaya verdinizmi hiç? Nasıl oluyor?
Birde koltuk yıkatmak için fikir verebilirmisiniz? Istanbulda oturanlar tavsiyesi olan varsa tel alabilirim

Ha bı de benim koltukların tüm kılıfları çıkabiliyor oile yıkıyorum. Temizlik şirketleri bunun icin cok iyi bence. Genel temizlik icin bir daha oyle bir firmayı ara. Duvarları bile siliyorlar. Koltukları filan yıkıyorlar. Cok da abartılı degildi fiyatları. İnt bakıp ara fiyat al. Tercihe göre sadece bayan eleman da cagirabiliyorsun. Sadece koltuk yıkamaya geliyorlar mı bilmiyorum

Fırsat bulmusken menümü de yazayım

Kahvaltı 9:30
1 has. Yumurta
2 zeytin
Salata
Beyaz peynir

Ara 11:30
2 kasik muhallebi

13:30
1 kase ispanak

15:30
2 kasik yoğurtlu salata
5 kasik türlü
1 kucuk ev kurabiyesi

18:30
1 kase mercimek
4 kasik yogurt
1 tabak etli nohut

Şimdiye kadar 1.5lt su.
Bir ara ogun daha yapmayı planliyorum. Kahve ile biraz kuruyemis ya da az nesfit

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti:

Papatya:

Sel:

Sevim:

Turkuaz:

ben de 400 gramdan fazla almamayı hedefliyorum aprilim :) ama bana ceza vermeyin yazııık banaaa

becerikli hatun olunca tabi

ben yarın birdaha tartılayımda gerçeklerle yüzleşeyim aldığım kiloları geri vermeye çalışayım ona göre hedef aldığımı vermek

oti deadline a böyle destek cıkmasana. bir günde neler yemiş neler.azıcık vicdan azabı ceksin bence bırakalım da

Gercekleri çarpıtmayalim. Senden once listeye girdim mı? Girdim. Konu kapanmıştir.

ay ay havalar bak hele. ApriL_2007 bir an önce listeye girip eski günleri hatırlat bence oti sen de hatırlatamaması için ugras ( ne güzel ortalık karıstırdım demi )

ben de cok özeniyorum menü yazmaya ama canınız ceker diye vazgeciyorm hep

Gercekleri çarpıtmayalim. Senden once listeye girdim mı? Girdim. Konu kapanmıştir.
hahahhhh

O Otimoti teşekkür ederim güzel fikirlerin için, bidaha koltuk alırsam bende kılıflı alacağım en güzeli araştırmalara gireyim bakalım iyi bir firma bulursam çağırırım.

dagatesi kuzum senide listeye eklemeyi çok isterdim ama sen daha güzel sebeplerden muafsın Ağzına sağlık benim diyeceklerimi oticimeeee zaten demişsin haftaya listedeyim bakalım otinin +larını özledik iyiki geldi

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti: 70.0

Papatya:

Sel:

Sevim:

Turkuaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…