Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

senin cezani da ben çekerim sen yaz hedefini arti 400 diye
Bende yarın dikkat edeceğim dagatesi görürsün neyse bir yarın sabah taryilayimda gerçeklerle karşı karşıya depresyona gireyim

Olabilir ya bende hep neseliyim hep ondan kesin bende veremiyorum ayrıca ben 62 kilodayken hala 40 beden giyiyorum öf kıskandım şimdi bende 38 36 giymeyi ne olurdu sankim
Bende 40 giyerim basen yok da bel kavramıda benden çok uzak ondan

Bende yarın dikkat edeceğim dagatesi görürsün neyse bir yarın sabah taryilayimda gerçeklerle karşı karşıya depresyona gireyim
Bakalım kaç çıkacaksın? Yazarsın hedefini listede yoksun ama kontrol şart sizin gibi neşelileri

Yarınki menümu planladim April yoksa rahat durmiycam yarinnyazarim yediklerimi karış bana
Planlı gitmen senin için iyi olur tabi, yoksa insan dayanamıyor yine yiyip pişman oluyor şimdi nefsin aldı bi kere o tadı yine isteyecektir. Dikkatli bir gün seni bekliyor

Planlı gitmen senin için iyi olur tabi, yoksa insan dayanamıyor yine yiyip pişman oluyor şimdi nefsin aldı bi kere o tadı yine isteyecektir. Dikkatli bir gün seni bekliyor
Evet ya iki gün çikolata yedim ya şimdi nasıl canım istiyor ya buram buram tekrar unutmam lazım tadini yarın her dk buraya yazmam şart kararlılığımı korumam lazım bugün basaramadim ama yarini planladim inşallah yapacagim

Bekleriz tabiki yaz, sen deadlinesin yaparsın yeter ki Çokkk iste

Tabi birde o durum var dimi? Acaba böyle hep neşeli ya ondan mı veremiyor?

gizli gizli cikolatalar mı yiyor da böyle neseli acep ya da özel karısımı olabilir sabah aksam yiyordur

canım arkadasım sen cekme diye fazlasını almam demeyi cok isterdim ama bazen aniden kilom artıveriyor nedense :/

Olabilir ya bende hep neseliyim hep ondan kesin bende veremiyorum ayrıca ben 62 kilodayken hala 40 beden giyiyorum öf kıskandım şimdi bende 38 36 giymeyi ne olurdu sankim

senin de giymene az kaldı da bir türlü inemedin bir kaç kilo

Bende 40 giyerim basen yok da bel kavramıda benden çok uzak ondan

spor yaptıkca bel gelir april ya, bel inceltici bacak inceltici hareketler yapsana yürüyüşten sonra. bu arada ben basenli bir insanım. popom az daha küçük olaydı iyiydi.

65 'e düşünce zaten o tür hareketlere yogunlasacağım özellikle popo kaldırma onu çok istiyorum

Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.

April: 70.0

Deadline:

Gulfuren:56

İspanyol:

Otimoti: 70.0

Papatya:

Sel:

Sevilay: 71.9

Sevim:

Turkuaz:

Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!

Bekleriz tabiki yaz, sen deadlinesin yaparsın yeter ki Çokkk iste
yapacağımmm
ya olus sende sonuçta hamilesin arada ödem topluyorsundur arada iniyordur normal yani
benim inmeme az kaldı ama ben sabırlı değilim buraya kadar da takım olmasa gelemezdim hatta geldiğim gibi giderdimde neyse iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…