- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
hahahaha süpermiş.
Otiiii görmesin zaten koşu bandına çıkmıyor ,yoksa hiç çıkmaz korkarhahahaha süpermiş.
Otiiii görmesin zaten koşu bandına çıkmıyor ,yoksa hiç çıkmaz korkar
Tabi birde o durum var dimi? Acaba böyle hep neşeli ya ondan mı veremiyor?kesinlikleee. sonra bir de kıyafetlerim bol gelecek giyemeyeceğim diye üzülür iyice erir biter mazallah
ben de 400 gramdan fazla almamayı hedefliyorum aprilim :) ama bana ceza vermeyinyazııık banaaa
becerikli hatun olunca tabi
otideadline a böyle destek cıkmasana. bir günde neler yemiş neler.azıcık vicdan azabı ceksin bence bırakalım da
ay ay havalar bak hele.ApriL_2007 bir an önce listeye girip eski günleri hatırlat bence oti sen de hatırlatamaması için ugras ( ne güzel ortalık karıstırdım demi )
ben de cok özeniyorum menü yazmaya ama canınız ceker diye vazgeciyorm hep
Olabilir ya bende hep neseliyim hep ondan kesinTabi birde o durum var dimi? Acaba böyle hep neşeli ya ondan mı veremiyor?
Bende 40 giyerim basen yok da bel kavramıda benden çok uzak ondanOlabilir ya bende hep neseliyim hep ondan kesinbende veremiyorum ayrıca ben 62 kilodayken hala 40 beden giyiyorum öf kıskandım şimdi bende 38 36 giymeyi ne olurdu sankim
Bakalım kaç çıkacaksın? Yazarsın hedefini listede yoksun ama kontrol şart sizin gibi neşelilerisenin cezani da ben çekerim sen yaz hedefini arti 400 diye
Bende yarın dikkat edeceğim dagatesi görürsünneyse bir yarın sabah taryilayimda gerçeklerle karşı karşıya depresyona gireyim
Ay çok korkuyorum yediklerimi hiiiiic yazmayim ben gerçi yarın çıkacak rakamla tahmin edersin aprilBakalım kaç çıkacaksın? Yazarsın hedefini listede yoksun ama kontrol şart sizin gibi neşelileri
Sen istediğin sürece ben sana karışmaya gönüllüyümAy çok korkuyorum yediklerimi hiiiiic yazmayim ben gerçi yarın çıkacak rakamla tahmin edersin aprilbeni rahat bırakmaya gelmiyor yani
Yarınki menümu planladim April yoksa rahat durmiycamSen istediğin sürece ben sana karışmaya gönüllüyüm
Planlı gitmen senin için iyi olur tabi, yoksa insan dayanamıyor yine yiyip pişman oluyor şimdi nefsin aldı bi kere o tadı yine isteyecektir. Dikkatli bir gün seni bekliyorYarınki menümu planladim April yoksa rahat durmiycamyarinnyazarim yediklerimi karış bana
Evet ya iki gün çikolata yedim ya şimdi nasıl canım istiyor ya buram buram tekrar unutmam lazım tadiniPlanlı gitmen senin için iyi olur tabi, yoksa insan dayanamıyor yine yiyip pişman oluyor şimdi nefsin aldı bi kere o tadı yine isteyecektir. Dikkatli bir gün seni bekliyor
Bekleriz tabiki yaz, sen deadlinesin yaparsınEvet ya iki gün çikolata yedim ya şimdi nasıl canım istiyor ya buram buram tekrar unutmam lazım tadiniyarın her dk buraya yazmam şart kararlılığımı korumam lazım bugün basaramadim ama yarini planladim inşallah yapacagim
Tabi birde o durum var dimi? Acaba böyle hep neşeli ya ondan mı veremiyor?
senin cezani da ben çekerim sen yaz hedefini arti 400 diye
Bende yarın dikkat edeceğim dagatesi görürsünneyse bir yarın sabah taryilayimda gerçeklerle karşı karşıya depresyona gireyim
Olabilir ya bende hep neseliyim hep ondan kesinbende veremiyorum ayrıca ben 62 kilodayken hala 40 beden giyiyorum öf kıskandım şimdi bende 38 36 giymeyi ne olurdu sankim
Bende 40 giyerim basen yok da bel kavramıda benden çok uzak ondan
65 'e düşünce zaten o tür hareketlere yogunlasacağım özellikle popo kaldırma onu çok istiyorumgizli gizli cikolatalar mı yiyor da böyle neseli acepya da özel karısımı olabilir sabah aksam yiyordur
canım arkadasımsen cekme diye fazlasını almam demeyi cok isterdim ama bazen aniden kilom artıveriyor nedense :/
senin de giymene az kaldı da bir türlü inemedin bir kaç kilo
spor yaptıkca bel gelir april ya, bel inceltici bacak inceltici hareketler yapsana yürüyüşten sonra. bu arada ben basenli bir insanım. popom az daha küçük olaydı iyiydi.
yapacağımmmBekleriz tabiki yaz, sen deadlinesin yaparsınyeter ki Çokkk iste
ya olus sende sonuçta hamilesin arada ödem topluyorsundur arada iniyordur normal yanigizli gizli cikolatalar mı yiyor da böyle neseli acepya da özel karısımı olabilir sabah aksam yiyordur
canım arkadasımsen cekme diye fazlasını almam demeyi cok isterdim ama bazen aniden kilom artıveriyor nedense :/
senin de giymene az kaldı da bir türlü inemedin bir kaç kilo
spor yaptıkca bel gelir april ya, bel inceltici bacak inceltici hareketler yapsana yürüyüşten sonra. bu arada ben basenli bir insanım. popom az daha küçük olaydı iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?