Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sanada aprilcimm
bu arada sabahki kilom 63 hakikaten almışım ya 2 kilo hayır birkısmı ödemolsa 300 gr reglim ya gerisini yine almışım sabah 50 dk spor yaptım kalkınca şimdi kahvaltı yapıyorum
5 yk yulaf ezmesi 1 portakal ve 1 bardak tarçınlı süt kahvaltım iki tanede ceviz

Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.

April: 70.0

Deadline:63 ten 61 li rakamları görmek

Gulfuren:56

İspanyol:

Otimoti: 70.0

Papatya:

Sel:

Sevilay: 71.9

Sevim:

Turkuaz:

Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!

İyi gidiyorsun

Hadi bakalım bol şanslar dilerim

Merhabalar, ben bettyboop 27 yaşındayım, 167 boyum, 57.3 kiloyum. 5 yıl öncesine kadar 50 kilo civarındaydım. Evlenince maalesef 57 civarı oldum. Bugün evlenme yıldönümüm,ondan yarın paylaşımıma başlamak istiyorum. artık sıkıldım tombul olmaktan. Zayıf ve fit halimi hergün özlüyorum. ..

domatesli kabakli karabugdayli corba. Hmmmm cok tanidik geldi :d

hosgeldiin. Bence sen tombul degilsin. Yani vucut yapini bilmiyorum ama 168 boy icin ideal kiloya 58 diyorlar. Senin de fazlan yok sadece eskiden cok daha zayifmissin. Bu yuzden kilo vermen biraz daha zor olacaktir. Ben 168 boy 62 kiloyla 36 ve 38 beden giyiyorum. Boyle sevk kirici olmamistir umarim. Ama bence sen spor yapmalisin vucudunu sıkılastırmalısin diyetten cok.

ay bu çorba tabi tanıdık gelir dagatesi tanıdık çünkü ama aynısı değil modifiye listede öyle 1 günlük benzerini yapıyorum

hoşgeldin canım
aslında kilon vucut kitle indeksine göre normal canım 50 kiloyla aşırı zayıf kategorisine giriyorsun vki ya göre su an normalsin ama yinede 55 54 kiloya kadar inmeni öneririm birde spor yaparak desteklersen eski halinden daha iyi olursun diye düşünüyorum muhtemelen eskiye göre kilo aldığın için bölgesel yağlanmaların olmuş göbeğin çıkmış yada selülitlerin oluşmuş olabilir hatta bedeninde büyümüş olabilir bunların çözümü spor ve 2 3 kilonu verirsen eskisinden iyi hissedersin sıkı ve fit bir vucut için spor şart hemde sağlıklı besinleri tercih edersen paket gıdalardan uzak durursan belli bir saatten sonra atıştırmalık yemezsen kısa sürede ulaşırsın bile hedefine ama diyorum spor spor spor

ay bu çorba tabi tanıdık gelir dagatesi tanıdık çünkü ama aynısı değil modifiye listede öyle 1 günlük benzerini yapıyorum
Heheh bi an acaba dedim :)) afiyet olsun canim. Senim catlaklar iyi olana kadar beraber leslie yapalim mi hafta ici her gun h.sonu tatil gibi ne dersin

Heheh bi an acaba dedim :)) afiyet olsun canim. Senim catlaklar iyi olana kadar beraber leslie yapalim mi hafta ici her gun h.sonu tatil gibi ne dersin
sana zararlı olmasın kız bende öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi olur benim için o listenin 1. gününü yapıyorum kısmen ama sadece 1

Kafaya
Basen bölgesinden kilo aldığım için göze batıyor,ancak haklısın sıkılaşmam şart. tamamen sporsuz yaşıyorum.

nutella kavanozuna da gömülüyorum

suyum 1.5 lt oldu bile
kahvaltıdan sonra 1 bardak sekersiztürk kahvesi içtim
az önce 14 civarı kabaklı karabuğdaylı çorbamı içtim kocaman bir kase
şimdi markete gideceğim yoğurt ve su almam lazım öncede çamaşırlarımı makineden çıkarıp asacağım ben gelene kadar bekleyin hemen geleceğim

nutella kavanozuna da gömülüyorum
bak hatalarıno bulduk sayılır bu bir başlangıç zaten sonradan aldığın için çok az azimle hemen kurtulabilirsin o aldığın kilolardan birde spor yap tamamdır evde yürüyüş videoları var onları biliyormusun onlarla başlayabilirsin ben onlardan yapıyorum şu aralar

Çok iyi böyle devam git de gel bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…