sanada aprilcimm
İyi gidiyorsunsanada aprilcimm
bu arada sabahki kilom 63hakikaten almışım ya 2 kilo hayır birkısmı ödemolsa 300 gr reglim ya gerisini yine almışım sabah 50 dk spor yaptım kalkınca şimdi kahvaltı yapıyorum
5 yk yulaf ezmesi 1 portakal ve 1 bardak tarçınlı süt kahvaltım iki tanede ceviz
Hadi bakalım bol şanslar dilerimHedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.
April: 70.0
Deadline:63 ten 61 li rakamları görmek
Gulfuren:56
İspanyol:
Otimoti: 70.0
Papatya:
Sel:
Sevilay: 71.9
Sevim:
Turkuaz:
Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!
evet iyi bir başlangıç yaptım bugün ödem atma programı yapıyorumİyi gidiyorsun
bencede iyi şanslar banaHadi bakalım bol şanslar dilerim
evet iyi bir başlangıç yaptım bugün ödem atma programı yapıyorumbol spor ama yürüyüş yapabliryorum sadece leslie falan öğle akşam da kabaklı domatesli karabuğdaylı çorba içeceğim bakalım neler olacak menümü yazarım yedikçe
bencede iyi şanslar bana
Merhabalar, ben bettyboop 27 yaşındayım, 167 boyum, 57.3 kiloyum. 5 yıl öncesine kadar 50 kilo civarındaydım. Evlenince maalesef 57 civarı oldum. Bugün evlenme yıldönümüm,ondan yarın paylaşımıma başlamak istiyorum. artık sıkıldım tombul olmaktan. Zayıf ve fit halimi hergün özlüyorum. ..
ay bu çorba tabi tanıdık gelir dagatesi tanıdık çünküdomatesli kabakli karabugdayli corba. Hmmmm cok tanidik geldi :d
hosgeldiin. Bence sen tombul degilsin. Yani vucut yapini bilmiyorum ama 168 boy icin ideal kiloya 58 diyorlar. Senin de fazlan yok sadece eskiden cok daha zayifmissin. Bu yuzden kilo vermen biraz daha zor olacaktir. Ben 168 boy 62 kiloyla 36 ve 38 beden giyiyorum. Boyle sevk kirici olmamistir umarim. Ama bence sen spor yapmalisin vucudunu sıkılastırmalısin diyetten cok.
hoşgeldin canımMerhabalar, ben bettyboop 27 yaşındayım, 167 boyum, 57.3 kiloyum. 5 yıl öncesine kadar 50 kilo civarındaydım. Evlenince maalesef 57 civarı oldum. Bugün evlenme yıldönümüm,ondan yarın paylaşımıma başlamak istiyorum. artık sıkıldım tombul olmaktan. Zayıf ve fit halimi hergün özlüyorum. ..
Heheh bi an acaba dedim :)) afiyet olsun canim. Senim catlaklar iyi olana kadar beraber leslie yapalim miay bu çorba tabi tanıdık gelir dagatesi tanıdık çünküama aynısı değil modifiye listede öyle 1 günlük benzerini yapıyorum
sana zararlı olmasın kız bende öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi olur benim içinHeheh bi an acaba dedim :)) afiyet olsun canim. Senim catlaklar iyi olana kadar beraber leslie yapalim mihafta ici her gun h.sonu tatil gibi ne dersin
Kafayadomatesli kabakli karabugdayli corba. Hmmmm cok tanidik geldi :d
hosgeldiin. Bence sen tombul degilsin. Yani vucut yapini bilmiyorum ama 168 boy icin ideal kiloya 58 diyorlar. Senin de fazlan yok sadece eskiden cok daha zayifmissin. Bu yuzden kilo vermen biraz daha zor olacaktir. Ben 168 boy 62 kiloyla 36 ve 38 beden giyiyorum. Boyle sevk kirici olmamistir umarim. Ama bence sen spor yapmalisin vucudunu sıkılastırmalısin diyetten cok.
Basen bölgesinden kilo aldığım için göze batıyor,ancak haklısın sıkılaşmam şart. tamamen sporsuz yaşıyorum.domatesli kabakli karabugdayli corba. Hmmmm cok tanidik geldi :d
nutella kavanozuna da gömülüyorumhoşgeldin canım
aslında kilon vucut kitle indeksine göre normal canım 50 kiloyla aşırı zayıf kategorisine giriyorsun vki ya göre su an normalsin ama yinede 55 54 kiloya kadar inmeni öneririm birde spor yaparak desteklersen eski halinden daha iyi olursun diye düşünüyorum muhtemelen eskiye göre kilo aldığın için bölgesel yağlanmaların olmuş göbeğin çıkmış yada selülitlerin oluşmuş olabilir hatta bedeninde büyümüş olabilir bunların çözümü spor ve 2 3 kilonu verirsen eskisinden iyi hissedersin sıkı ve fit bir vucut için spor şart hemde sağlıklı besinleri tercih edersen paket gıdalardan uzak durursan belli bir saatten sonra atıştırmalık yemezsen kısa sürede ulaşırsın bile hedefine ama diyorum spor spor spor
bak hatalarıno bulduk sayılır bu bir başlangıçnutella kavanozuna da gömülüyorum
Çok iyi böyle devamsuyum 1.5 lt oldu bile
kahvaltıdan sonra 1 bardak sekersiztürk kahvesi içtim
az önce 14 civarı kabaklı karabuğdaylı çorbamı içtim kocaman bir kase
şimdi markete gideceğim yoğurt ve su almam lazım öncede çamaşırlarımı makineden çıkarıp asacağım ben gelene kadar bekleyin hemen geleceğim
Hoşgeldinnutella kavanozuna da gömülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?