Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nice mutluu yıllara, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Neler yapıyorsun? Çalışıyormusun, bebek yok sanırım. ..

Gittim geldim yiyecek reyonundan kaçtım makyaj reyonuna daldım kırmızı Ruj aldım ya normalde kullanmam ama hoşuma gitti bit tane dursun dedim evde yakisiyormu bilmiyorum ama şimdi surdum denemek için bilemedim
Heehee her kadının mutlaka bir kırmızı ruju ve ojesi olmalı kuzum banada pek yakışmaz ! Mat ve cilt rengi, pembe tonları kullanıyorum. Cısslı reyonlardan kaçman süper olmuş

Heehee her kadının mutlaka bir kırmızı ruju ve ojesi olmalı kuzum banada pek yakışmaz ! Mat ve cilt rengi, pembe tonları kullanıyorum. Cısslı reyonlardan kaçman süper olmuş
hiç arkama bakmadım valla güzel rengi yakıştı sanki mat kırmızı hoş duruyor valla cıss lı reyona hiç dalmadım hızla geçtim orayı

Merhaba arkadaşlar diyete devam
Kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmeği
2 Bardak şekersiz çay
Peynir 3 adet zeytin 3 dilim sucuk 1 küçük dilim kaşar domates salatalık
Öğle yemeği
4 Kaşık z.yağlı pırasa ve yoğurt
Ara öğün 1 yeşil elma
Akşamı daha yemedim ama belli 3 adet köfte salata 1 dilim ekmek ayran olacak inş
10 Km yürüdüm ve bol bol su

ya çok iyi bir menü maşallah sana

şimdi gidip ara öğünümü yapayım 1 yeşil elma tarçınlı 2 ceviz 3 yk yoğurt
sonrada spor yapcam kararlıyım bugün yarın nasılsa iş var bugün daha da dikkat etmem şart dimi

ikinizde süper süper gidiyorsunuz

[QUOdeadline, post: 44059612, member: 521675"]bak hatalarıno bulduk sayılır bu bir başlangıç zaten sonradan aldığın için çok az azimle hemen kurtulabilirsin o aldığın kilolardan birde spor yap tamamdır evde yürüyüş videoları var onları biliyormusun onlarla başlayabilirsin ben onlardan yapıyorum şu aralar [/QUOTE]
Var benede de videolardan

Menüm

Sabah 10
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1domates
Yarım salatalık
1 tk krem peynir
2 dilim hindi füme
2 çay
3 dilim ekmek

Ara 16
1 bardak şeftali suyu
2 bisküvi

Akşam 19
6 kaşık nohut
1 kase yoğurt
1 ks pilav

Bugün su içmedim.
Spor yok ama 3 saat evisi var durmadan.
İşte öyle sacmasapan birgün oldu bugün

Var benede de videolardan[/QUOTE]
süpermiş beraber takılalım gel bende listede değilim şu an yediklerini yaz canım buraya içtiğin su yaptığın sporu falan akşamları bak abur cuburu kes spor yap göreceksin nasıl gidiyor hemen

evet bir değişik olmuş ama fena değil april ya temizlik falan yapmışşsın ya sonuçta

menümü toplam yazayım bugün
kahvaltı : 5 yk yulaf ezmesi 1 su bardağı süt tarçın bir portakal 2 ceviz
öğle karabuğdaylı kabaklı domatesli çorba
ara 1 elma 2 ceviz tarçınlı 3 yk yoğurt
akşam karabuğdaylı çorba aynısı 1 büyük porsiyon ve 3 ykyoğurt

ayrıca 1 bardak 7 li çay( mate kiraz sapı biberiye yeşilçay funda yaprağı kekik bieşy daha vardıda unuttum işte )
1 bardakta şekersiz türk kahvesi
2.5 lt su oldu şu an ama 3 e yaklaşırım
sporda sabah kalkınca 3 mile leslie ve az önce 3mile leslie ve ardına 10 dk strech
akşam yatmadanda rezene çayı içeceğim bugün detox günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…