- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Nice mutluu yıllara, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Merhabalar, ben bettyboop 27 yaşındayım, 167 boyum, 57.3 kiloyum. 5 yıl öncesine kadar 50 kilo civarındaydım. Evlenince maalesef 57 civarı oldum. Bugün evlenme yıldönümüm,ondan yarın paylaşımıma başlamak istiyorum. artık sıkıldım tombul olmaktan. Zayıf ve fit halimi hergün özlüyorum. ..
Gittim geldim yiyecek reyonundan kaçtım makyaj reyonuna daldım kırmızı Ruj aldım ya normalde kullanmam ama hoşuma gitti bit tane dursun dedim evde yakisiyormu bilmiyorum ama şimdi surdum denemek için bilemedimÇok iyi böyle devamgit de gel bakalım
Heehee her kadının mutlaka bir kırmızı ruju ve ojesi olmalı kuzum banada pek yakışmaz ! Mat ve cilt rengi, pembe tonları kullanıyorum. Cısslı reyonlardan kaçman süper olmuşGittim geldim yiyecek reyonundan kaçtım makyaj reyonuna daldım kırmızı Ruj aldım ya normalde kullanmam ama hoşuma gitti bit tane dursun dedim evde yakisiyormu bilmiyorum ama şimdi surdum denemek için bilemedim
hiç arkama bakmadım vallaHeehee her kadının mutlaka bir kırmızı ruju ve ojesi olmalı kuzum banada pek yakışmaz ! Mat ve cilt rengi, pembe tonları kullanıyorum. Cısslı reyonlardan kaçman süper olmuş
Matların hepsi iyi oluyor genelde iyi günlerde kullan tatlımhiç arkama bakmadım vallagüzel rengi yakıştı sanki mat kırmızı hoş duruyor valla cıss lı reyona hiç dalmadım hızla geçtim orayı
teşekkür ederimMatların hepsi iyi oluyor genelde iyi günlerde kullan tatlım
ya çok iyi bir menü maşallah sanaMerhaba arkadaşlar diyete devam
Kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmeği
2 Bardak şekersiz çay
Peynir 3 adet zeytin 3 dilim sucuk 1 küçük dilim kaşar domates salatalık
Öğle yemeği
4 Kaşık z.yağlı pırasa ve yoğurt
Ara öğün 1 yeşil elma
Akşamı daha yemedim ama belli 3 adet köfte salata 1 dilim ekmek ayran olacak inş
10 Km yürüdüm ve bol bol su
şimdi gidip ara öğünümü yapayım 1 yeşil elma tarçınlı 2 ceviz 3 yk yoğurt
sonrada spor yapcam kararlıyım bugün yarın nasılsa iş var bugün daha da dikkat etmem şart dimi
ikinizde süper süper gidiyorsunuzMerhaba arkadaşlar diyete devam
Kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmeği
2 Bardak şekersiz çay
Peynir 3 adet zeytin 3 dilim sucuk 1 küçük dilim kaşar domates salatalık
Öğle yemeği
4 Kaşık z.yağlı pırasa ve yoğurt
Ara öğün 1 yeşil elma
Akşamı daha yemedim ama belli 3 adet köfte salata 1 dilim ekmek ayran olacak inş
10 Km yürüdüm ve bol bol su
Var benede de videolardan[QUOdeadline, post: 44059612, member: 521675"]bak hatalarıno bulduk sayılır bu bir başlangıçzaten sonradan aldığın için çok az azimle hemen kurtulabilirsin o aldığın kilolardan birde spor yap tamamdır evde yürüyüş videoları var onları biliyormusun onlarla başlayabilirsin ben onlardan yapıyorum şu aralar
Menüm
Sabah 10
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1domates
Yarım salatalık
1 tk krem peynir
2 dilim hindi füme
2 çay
3 dilim ekmek
Ara 16
1 bardak şeftali suyu
2 bisküvi
Akşam 19
6 kaşık nohut
1 kase yoğurt
1 ks pilav
Bugün su içmedim.
Spor yok ama 3 saat evisi var durmadan.
İşte öyle sacmasapan birgün oldu bugün
Evvet bitmiyor şu iş yaa! Evde bile durmuyoruz yine ev kendi kendine kirleniyor anlamış değilimevet bir değişik olmuş ama fena değil april ya temizlik falan yapmışşsın ya sonuçta
sen birde bana sor tek başıma evin altını üstüne getiriyorum nasıl yapıyorsamEvvet bitmiyor şu iş yaa! Evde bile durmuyoruz yine ev kendi kendine kirleniyor anlamış değilim
Tek değilmişiz sevindimsen birde bana sor tek başıma evin altını üstüne getiriyorum nasıl yapıyorsam
Koç burcundan kaynaklanıyor Biliyormusun biraz dağıtan bir burcuz ya ondanTek değilmişiz sevindim
Olabilir bide benim evde balık var gerisini sen düşünKoç burcundan kaynaklanıyor Biliyormusun biraz dağıtan bir burcuz ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?