Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olabilir bide benim evde balık var gerisini sen düşün cuk diye oturmuş .
Hih tam olmuşsunuz o zaman ya yaşasın daginiklik benim babam başak burcu ay hiç Susmaz dağınıklığı sevmez bana çok kızıyordu evde burda gören yok farkedene kadar dağınık oluyor sonra aman diyip topluyorum genelde haftasonlari

Napalım mükemmel olupta ne olcez? Herşey bazen olduğu kadar, kasmaya gerek yok. Sonuçta çalışıyoruz bebem...

ya tam bu saatlerde bişeyler yiyesim geliyor sinir oluyorum ya şu an çok canım bieşyler yemek istiyor başımda ağrımaya başladı tüm gün çok tatsız tuzsuz şekersiz olunca bünye alışkın değil tabiki neyse bişey yemek yok gideyimde rezene çayımı içeyim bari erkenden de yatarım yarında bir daha tartılayım bakayım tartı ne diyecek çok pis kafaya taktım bu kiloyu ben

Tatlım bu gayet normal hepimizin başına geliyor. Bende öyleyim artık dayanacak gücüm kalmayınca uyuyorum en iyi çözüm hemde leptine kavuşmuş oluyoruz

Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.

April: 70.0

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti: 70.0

Papatya:

Sel:58

Sevilay: 71.9

Sevim:

Turkuaz:

Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!

Buna çok güldüm. Mümkünse beni de unutsunlar
Geçti pazar ama teşekkür ederim
sel sınavların bu haftaydi sanırım, nasıl geçti?
Canım sağolasın dün ehliyet vardı o güzeldi. u günde açıköğretim o da orta şeker. Çocuklane kadar olursa o kadar işte :)

:Hoşgeldin cnm. O da bişey mi bideçocuk yap sen bak ne olacak :)
Ben nişanlıyken 49 evlenirken 56 çocuktan sonra hiç sorma
Koç burcundan kaynaklanıyor Biliyormusun biraz dağıtan bir burcuz ya ondan
Ben de Koçum

Ne yediğimi yazmıyorum çok yorgunum kafa dinlemek istiyorum. Dün hiçiçaçıcı şeyler yemedim. Hatırlamak bile istemiyorum +1 olabilirim Ama telafi edicem. Sınavlardan dolayı evi çok koyvermiştim 2 gün full temizlik sonrada her gün 1 saat koşu bandındayım inşallah

Oooo bir koç daha süper nedir doğum günün? haklısın hsonun bayağı meşgul geçmiş dinlen bakalım yarın yeni gün, yeni umutlar

Reactions: sel
Gunaydin davet icin tsk ederim.160 boyunda 64 kiloyum 38 yasindayim guzel bir prenses annesiyim.Calisiyorum..
Hoşgeldin canım takıma hergün menüsünü yazıyoruz su ve sporla beraber birde perşembe yada cuma 14.00 e kadar kılo bildirimjyapman gerek haberin olsun

Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.

April: 70.0

Deadline:

Gulfuren:

İspanyol:

Otimoti:

Papatya:

Sel:

Sevilay: 71.9

Sevim:72

Turkuaz:

Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!

günaydın
ölem ben ölem benn
menumu yazmak ıstemıyorum hrsey guzel oldu ama o kestaneyı almayacaktık eve ye ye bıtmedı bereketlendı
2,5 km yurudum neyse bu hafta koçişim aksamları yok buda aksam yemegı abur cubur yok demek
aksam salata cacık yıyecem

bu arada suyu 1,5 lt öğleden once 1,5 öğleden sonra içmeye calısııyorum eve gıdınce de yuruyusle yarım lt ıcıyorum

Gunaydin davet icin tsk ederim.160 boyunda 64 kiloyum 38 yasindayim guzel bir prenses annesiyim.Calisiyorum..
Hoşgeldin başarılar dilerim. Peki hedef kilon kaç? Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Günaydın şekerler bugün tartildim yine kilim 62.5 500 gr mini verdim bile yasasin
Bak emeğinin karşılığını görüyorsun bugünde devammm heee:))))))

işte eve sokmamak en iyisi olunca yeniyor bir şekilde. Ne güzel vermeye başlamışken ziyan etme kuzum kilo alma bence...

Hedef kilom 57 daha once 2 sene filan onceydi heralde burda 56 ya kdr dustum.Simdi insallah tekrarkavusurum o kilolara yiginla kiyafet duruyor

Gunaydin hanimlar gunaydinnnnn
Size derken ben giremedim hafta sonu yemkli yatili misafirim vardi yorgunluktan bitap dusup yatiyodum cok ozur dilerim

Gunaydin hanimlar gunaydinnnnn
Size derken ben giremedim hafta sonu yemkli yatili misafirim vardi yorgunluktan bitap dusup yatiyodum cok ozur dilerim
Canım olsun arada olur tabiki yatılı misafir güzelde yorgunluğu acı neyse bugün dinlen eve gidince bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…