Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sana zararlı olmasın kız bende öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi olur benim için o listenin 1. gününü yapıyorum kısmen ama sadece 1

olmaz ya düzenli yürüyüş yapın diyorlar ama bir sorayım doktoruma. dısarıda yürüyebilsem cok güzel oalcak ama yürüyecek yer yok.

nutella kavanozuna da gömülüyorum

yemek istediğinde kuru meyve vs tüket bir süre sonra yeme istegin gidecektir.

Koç burcundan kaynaklanıyor Biliyormusun biraz dağıtan bir burcuz ya ondan

Olabilir bide benim evde balık var gerisini sen düşün cuk diye oturmuş .

Napalım mükemmel olupta ne olcez? Herşey bazen olduğu kadar, kasmaya gerek yok. Sonuçta çalışıyoruz bebem...

tüm bu burc muhabbetinin üstüne, başak burcuyum diyorum. eşimde basak. köseme cekiliyorum.

Gunaydin davet icin tsk ederim.160 boyunda 64 kiloyum 38 yasindayim guzel bir prenses annesiyim.Calisiyorum..

hoşgeldin

4 kestane 1 dilim ekmek hükmünde. ekmekleri azaltıp yiyebilirsin

Herkese merhabalar hanımlarrr

hoşgeldin. kendinizi biraz tanıtır mısınız Rosa_ ve P pozitif . boyunuz yasınız kilonuz nasıl kilo aldınız vs

hoşgeldin. kendinizi biraz tanıtır mısınız Rosa_ ve P pozitif . boyunuz yasınız kilonuz nasıl kilo aldınız vs

Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim :) 26 yaşındayım, 160 boyunda ve malesef 103 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Zaten kendimi bildim bile öyle incecik biri olmadım ama lisenin sonlarına doğru artık kiloların alıp başını gitme durumu oldu, ben böyle de mutluyum kandırmacası insanı bi süre idare edince farkına varmıyor sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumu baş gösterdi bende zaman içinde daha da hareketsizleşmeye başlayınca .. kaçınılmaz son.. :)

Herkese merhaba bugün yine oruçluyum ve 2 saat temizlik yaptım şimdi oturdum hemen kk yazıyım dedim
Sahur
3 bardak su bitki çayı
2 dilim tam bugday ekmeği
Salatalık zeytin peynir
Iftarda büyük bi ihtimal 5 6 kaşık yeşil mercimek yiyeceğim yanına yoğurt ve salata 1 dilimde ekmek aldımmıydı ımmm miss

Hoşgeldin aramıza umarım sende benim gibi kurtulacaksın fazlalıklarından ben kendim belirlediğim diyetle 5 haftada 9 kilo verdim 78 kiloyum hedefim 62

Hoşgeldin aramıza umarım sende benim gibi kurtulacaksın fazlalıklarından ben kendim belirlediğim diyetle 5 haftada 9 kilo verdim 78 kiloyum hedefim 62

Hoşbuldumm, inşallahh hepimiz kurtulacağız, azimle ve birbirimize olan desteğimizle :) Ben işin aslı şimdiye kadar hiç öyle diyet vs. uğraşmadım. Ah versem hayallerim tabiki oldu ama buna yönelik birşey yaptığım söylenemez. Kan gruplarına göre beslenmeyi kafaya taktım son dönemlerde. Kitapta okuduklarımı çevremdekilerde gözlemledim ve bir çoğunda doğru olduğunu farkettim. Bi bakmakta fayda var gibi geliyor bana :)

herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum

Aleykümselam Fatos, hoşgeldin :)

hedef kilon nedir ? calısıyor musun ? ApriL_2007 ve deadline yine ayrıntılı yazacaklardır ama ben de söylemiş olayım. her persembe tartı günü. en gec cuma öglene kadar kilonu bildirmen gerekiyor. günlük menüleri yazıyoruz. april ben takıma geldiğinde 90lardaydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam simdi 70'lerde yakında 6lara gececek. düzenli spor saglıklı beslenme ile kısa zamanda kurtulabilirsin bu arada 2 hafta deneme süresi var sonra takım listesine giriyorsunuz fakat bu 2 haftada takımda gibi paylasım yapmanız bekleniyor. ben de kendimi tanıtayım 168 boy 61 kiloydum ama bebişle beraber 63 oldum simdi calısıyorum. 26 yasındayım böyle

masallah sanaaaa. ben orucken hiç tamizlik yapamam sen ne güzel yapıyorsun

herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum

hoşgeldin. kendini tanıtır mısın biraz ?

kan gruplarına göre beslenmenin cok ayrıntısını bilmiyorum ama bende 88lerdeydim bir ara verirken dikkat ettiğim seyleri yazdıgım bir mesaj vardı bulup paylaşayım isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…