- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İnşaAllah. Mezun mu olmuştun?peki hangi takımdı hatırlıyormusun?Hedef kilom 57 daha once 2 sene filan onceydi heralde burda 56 ya kdr dustum.Simdi insallah tekrarkavusurum o kilolara yiginla kiyafet duruyor
Tamam tatlım hallederiz. Allah rahmet eylesin.Onutam hatirlamiyorym inan kafam cok karisikti o donem babami kaybetmistim ama gecmisten cikar heralde
Tamam tatlım hallederiz. Allah rahmet eylesin.
Baktim 4. Takimmis ucretsiz izinden ise dondugum icin birakmisim 56.7 kiloymusum biraktigimdaTamam tatlım hallederiz. Allah rahmet eylesin.
MerhabaHerkese merhabalar hanımlarrr
Herkese merhabalar hanımlarrr
Merhaba hoş geldiniz :)Merhaba
sana zararlı olmasın kız bende öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi olur benim içino listenin 1. gününü yapıyorum kısmen ama sadece 1
nutella kavanozuna da gömülüyorum
Koç burcundan kaynaklanıyor Biliyormusun biraz dağıtan bir burcuz ya ondan
Olabilir bide benim evde balık var gerisini sen düşüncuk diye oturmuş .
Hih tam olmuşsunuz o zaman ya yaşasın daginiklikbenim babam başak burcu ay hiç Susmaz dağınıklığı sevmez bana çok kızıyordu evde burda gören yok farkedene kadar dağınık oluyor sonra aman diyip topluyorum genelde haftasonlari
Napalım mükemmel olupta ne olcez? Herşey bazen olduğu kadar, kasmaya gerek yok. Sonuçta çalışıyoruz bebem...
Gunaydin davet icin tsk ederim.160 boyunda 64 kiloyum 38 yasindayim guzel bir prenses annesiyim.Calisiyorum..
4 kestane 1 dilim ekmek hükmünde. ekmekleri azaltıp yiyebilirsingünaydın
ölem ben ölem benn
menumu yazmak ıstemıyorum hrsey guzel oldu ama o kestaneyı almayacaktık eve ye ye bıtmedı bereketlendı
2,5 km yurudum neyse bu hafta koçişim aksamları yok buda aksam yemegı abur cubur yok demek
aksam salata cacık yıyecem
Herkese merhabalar hanımlarrr
Teşekkür ederim böyle yedikçe mutlu oluyorum artık görenler kilo vermişsin diyorya çok iyi bir menü maşallah sana
Hedef kilom 62Hedef kilolarınızı lütfen liste üzerine ekleyiniz.
April: 70.0
Deadline:
Gulfuren:
İspanyol:
Otimoti:
Papatya:
Sel:
Sevilay: 71.9
Sevim:72
Turkuaz:
Not: hedef kilolarına ulaşamayanlara ceza verilecektir!
Hoşgeldin aramıza umarım sende benim gibi kurtulacaksın fazlalıklarından ben kendim belirlediğim diyetle 5 haftada 9 kilo verdim 78 kiloyum hedefim 62Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim :) 26 yaşındayım, 160 boyunda ve malesef 103 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Zaten kendimi bildim bile öyle incecik biri olmadım ama lisenin sonlarına doğru artık kiloların alıp başını gitme durumu oldu, ben böyle de mutluyum kandırmacası insanı bi süre idare edince farkına varmıyor sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumu baş gösterdi bendezaman içinde daha da hareketsizleşmeye başlayınca .. kaçınılmaz son.. :)
Herkese merhaba bugün yine oruçluyum ve 2 saat temizlik yaptım şimdi oturdum hemen kk yazıyım dedim
Hoşgeldin aramıza umarım sende benim gibi kurtulacaksın fazlalıklarından ben kendim belirlediğim diyetle 5 haftada 9 kilo verdim 78 kiloyum hedefim 62
herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim :) 26 yaşındayım, 160 boyunda ve malesef 103 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Zaten kendimi bildim bile öyle incecik biri olmadım ama lisenin sonlarına doğru artık kiloların alıp başını gitme durumu oldu, ben böyle de mutluyum kandırmacası insanı bi süre idare edince farkına varmıyor sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumu baş gösterdi bendezaman içinde daha da hareketsizleşmeye başlayınca .. kaçınılmaz son.. :)
Herkese merhaba bugün yine oruçluyum ve 2 saat temizlik yaptım şimdi oturdum hemen kk yazıyım dedim
Sahur
3 bardak su bitki çayı
2 dilim tam bugday ekmeği
Salatalık zeytin peynir
Iftarda büyük bi ihtimal 5 6 kaşık yeşil mercimek yiyeceğim yanına yoğurt ve salata 1 dilimde ekmek aldımmıydı ımmm miss
herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
Hoşbuldumm, inşallahh hepimiz kurtulacağız, azimle ve birbirimize olan desteğimizle :) Ben işin aslı şimdiye kadar hiç öyle diyet vs. uğraşmadım. Ah versem hayallerim tabiki oldu ama buna yönelik birşey yaptığım söylenemez. Kan gruplarına göre beslenmeyi kafaya taktım son dönemlerde. Kitapta okuduklarımı çevremdekilerde gözlemledim ve bir çoğunda doğru olduğunu farkettim. Bi bakmakta fayda var gibi geliyor bana :)
Aleykümselam Fatos, hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?