hoşbuldukHoşbuldumm, inşallahh hepimiz kurtulacağız, azimle ve birbirimize olan desteğimizle :) Ben işin aslı şimdiye kadar hiç öyle diyet vs. uğraşmadım. Ah versem hayallerim tabiki oldu ama buna yönelik birşey yaptığım söylenemez. Kan gruplarına göre beslenmeyi kafaya taktım son dönemlerde. Kitapta okuduklarımı çevremdekilerde gözlemledim ve bir çoğunda doğru olduğunu farkettim. Bi bakmakta fayda var gibi geliyor bana :)
Aleykümselam Fatos, hoşgeldin :)
hedef kilon nedir ? calısıyor musun ?ApriL_2007 ve deadline yine ayrıntılı yazacaklardır ama ben de söylemiş olayım. her persembe tartı günü. en gec cuma öglene kadar kilonu bildirmen gerekiyor. günlük menüleri yazıyoruz. april ben takıma geldiğinde 90lardaydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam simdi 70'lerde yakında 6lara gececek. düzenli spor saglıklı beslenme ile kısa zamanda kurtulabilirsin bu arada 2 hafta deneme süresi var sonra takım listesine giriyorsunuz fakat bu 2 haftada takımda gibi paylasım yapmanız bekleniyor. ben de kendimi tanıtayım 168 boy 61 kiloydum ama bebişle beraber 63 oldum simdi calısıyorum. 26 yasındayım böyle
kan gruplarına göre beslenmenin cok ayrıntısını bilmiyorum ama bende 88lerdeydim bir ara verirken dikkat ettiğim seyleri yazdıgım bir mesaj vardı bulup paylaşayım isterseniz
1.58 boyunda 78 kiloyum. 31 yasında 2 cocuk annesi ve ev hanımıyım. kilolarımın çoğu çocuklarımdan hatıra :)
Çalışmıyorum şuan Kpss durumları var.. Öncelikli hedefim 80 li rakamları görebilmek :) Bilgilendirmelerin için ayrıca teşekkür ederim, Allah bağışlasın bebek dünyanın en güzel şeyi ya
aa süper o zaman. o kısım olmadan geldin sandımhedef kilom öncelik en kısa zamanda 65 olmak. yazdım 1. takıma gel tanısalım msjından sonra buraya yazdım
önemli değil. bende ilk kez kullandıgım ıçin nereye kime yazıyorum anlamakta çok zorlandım :)aa süper o zaman. o kısım olmadan geldin sandımk.bakma yanlıs anlamısım
dagatesi çoook teşekkür ederim, güzel bir yazı olmuş. Büyük bir kısmı benim için psikolojik zaten, ilk zamanlar voleybol falan oynadığım için ve çok hareketli olduğum için yediklerime hiç dikkat etmedim kendimi zorunluluk altına sokmayıda pek sevmiyorum zaten. Ama sonrasında sporu bırakıp 'ders' zorunluluk halini alınca sınavlar vs. dersten kaçış anlarım oldu sanırım. :) Birazda duygusal bir insanım onunda etkisi büyük. Şimdiye kadar bu konuda pek çok şey okudum dinledim ama icraate geçmedim :) yazındada bi çoğunu gördüm onların. Aslında herşey kafada bitiyor gerçekten özellikle psikolojik yeme durumlarında. Burda bir yazı okumuştum o çok etkilemişti beni başarı öykülerinden biriydi. Herkesin bir eşiği var bu konuda ve ben o eşiği bi anlamda geçtiğime inanıyorum artık. Umarım güzel sonuçlarımızı da paylaşırız burda :)
Ben çok hareketli biriyim 1 dk durmam yerimde kendime çok şaşıyorum bu harekete bu kilohedef kilon nedir ? calısıyor musun ?ApriL_2007 ve deadline yine ayrıntılı yazacaklardır ama ben de söylemiş olayım. her persembe tartı günü. en gec cuma öglene kadar kilonu bildirmen gerekiyor. günlük menüleri yazıyoruz. april ben takıma geldiğinde 90lardaydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam simdi 70'lerde yakında 6lara gececek. düzenli spor saglıklı beslenme ile kısa zamanda kurtulabilirsin bu arada 2 hafta deneme süresi var sonra takım listesine giriyorsunuz fakat bu 2 haftada takımda gibi paylasım yapmanız bekleniyor. ben de kendimi tanıtayım 168 boy 61 kiloydum ama bebişle beraber 63 oldum simdi calısıyorum. 26 yasındayım böyle
masallah sanaaaa. ben orucken hiç tamizlik yapamam sen ne güzel yapıyorsun
Ben çok hareketli biriyim 1 dk durmam yerimde kendime çok şaşıyorum bu harekete bu kilo
Kendimi.bildim bileli hareketliyim ailemden gelen birşey çok tezcanlıyız gebe kalmadan önce tiroitlerimde hiç sorun yoktu gebeliğimden sonra hiç kilo veremeyince dr a gittim tiroitlerim normal fakat nodül oluşmuş çok küçük deyip dr ilaca bağımlı kalmamı istemedi bende 1 sene boyunca üstüne düşmedim sonra merak ettim gittim yine durum aynı bu sefer dr ilaç verdi 3 ayda bir gelirsin dedi şuan ilaç kullanıyorum ama çocukluğumdan beri çok hareketliyim çokta yürürüm sadece diyetle evlendiğim dönem 52 kilo olmuştum sonrada gittikçe aldım doğum sonrasıda durum buDoktora gittin mi hiç, tiroidlere falan baktırdın mı?
başak burçlarını severim ya biraz takıntılı ve düzenli oluyorlara ama sende varmı takıntı diycem de haini tavuk falan yemezsin falan bence azıcık var dagatesiolmaz ya düzenli yürüyüş yapın diyorlar ama bir sorayım doktoruma. dısarıda yürüyebilsem cok güzel oalcak ama yürüyecek yer yok.
yemek istediğinde kuru meyve vs tüket bir süre sonra yeme istegin gidecektir.
tüm bu burc muhabbetinin üstüne, başak burcuyum diyorum. eşimde basak. köseme cekiliyorum.
hoşgeldin
4 kestane 1 dilim ekmek hükmünde. ekmekleri azaltıp yiyebilirsin
hoşgeldin. kendinizi biraz tanıtır mısınızRosa_ ve @pozitif. boyunuz yasınız kilonuz nasıl kilo aldınız vs
hoş geldin canım verilmeyecek kilolar değil az önce başka bir topikte arkadaşla konuşuyordum 9 ayda 40 kiloya yakın vermiş 100 kilodan 60 lara falan düşmüş ya süper yani istedikten sonra yapılmayacak bişey yokHoşbuldum öncelikle teşekkür ederim :) 26 yaşındayım, 160 boyunda ve malesef 103 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Zaten kendimi bildim bile öyle incecik biri olmadım ama lisenin sonlarına doğru artık kiloların alıp başını gitme durumu oldu, ben böyle de mutluyum kandırmacası insanı bi süre idare edince farkına varmıyor sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumu baş gösterdi bendezaman içinde daha da hareketsizleşmeye başlayınca .. kaçınılmaz son.. :)
süper menü ya tebrikler yine yineHerkese merhaba bugün yine oruçluyum ve 2 saat temizlik yaptım şimdi oturdum hemen kk yazıyım dedim
Sahur
3 bardak su bitki çayı
2 dilim tam bugday ekmeği
Salatalık zeytin peynir
Iftarda büyük bi ihtimal 5 6 kaşık yeşil mercimek yiyeceğim yanına yoğurt ve salata 1 dilimde ekmek aldımmıydı ımmm miss
herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldin canım hergün gelip menün yazarsan sohbetlerimize katılırsan süper olur her perşembe yada cuma kilo bldiriyoruz bu kadar mkasat motivasyon bişey sormak istersen sorabilrisn her zaman bana yada april e akşama gelir zaten yine1.58 boyunda 78 kiloyum. 31 yasında 2 cocuk annesi ve ev hanımıyım. kilolarımın çoğu çocuklarımdan hatıra :)
hoşgeldin canım allah rahmet etsin babanaOnutam hatirlamiyorym inan kafam cok karisikti o donem babami kaybetmistim ama gecmisten cikar heralde
inşallah canım neden olmasın amadeadline Hoşbuldum teşekkür ederim :) Bende o kilolara indiğimde birlikte sohbet eder ve başkalarına ilham oluruz umarım
Hoşgeldin, başarılar dilerimdeadline Hoşbuldum teşekkür ederim :) Bende o kilolara indiğimde birlikte sohbet eder ve başkalarına ilham oluruz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?