Hoşgeldin, başarılar dilerim
evet internette dolaşıp motive edecek resimler arıyorum süreklideadline before &afterlar bir harika!!!
Ve görüyoruz ki, kilo insanı ne hallere sokuyor!evet internette dolaşıp motive edecek resimler arıyorum sürekliama hepsi gerçek ya instagram tumbrl gibi yerlerden hep
Tatlım sen yeter ki iste burada kal kurallara uygun hepsi gider o kilonun! Bende 108 kg dan 70e düştüm azim azim azim...Hoşbuldum öncelikle teşekkür ederim :) 26 yaşındayım, 160 boyunda ve malesef 103 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Zaten kendimi bildim bile öyle incecik biri olmadım ama lisenin sonlarına doğru artık kiloların alıp başını gitme durumu oldu, ben böyle de mutluyum kandırmacası insanı bi süre idare edince farkına varmıyor sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumu baş gösterdi bendezaman içinde daha da hareketsizleşmeye başlayınca .. kaçınılmaz son.. :)
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim.herkese slm bu sitede yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
Zamanla öğrenirsin canım çekinme aklına gelenleri sor daima yardımcı oluruz.önemli değil. bende ilk kez kullandıgım ıçin nereye kime yazıyorum anlamakta çok zorlandım :)
Hep destek tam destek daimaburadaki arkadaslar cok destek veriyorlar. sen de istedikten sonra olmayacak sey yok
Tatlım sen yeter ki iste burada kal kurallara uygun hepsi gider o kilonun! Bende 108 kg dan 70e düştüm azim azim azim...
SaolasınEvet bahsetmişti bi arkadaş bugün, canıgönülden tebrik ediyorum senide :)
ay valla 4 5 bayan çıkmış nerdeyseBu adamın içinden kaç tane insan çıkmıştır?
İşte bunu istiyorum.
İyisinbende saat 18.00 de yemek yemeyi bitirdim artık az önce 7 li çayımdan içtim su da 7 bardak oldu ha gayret son 3 bardaksporda daha yapmadım ama yaparsam içerim zaten su da bu arada
Sen daha güzel olursun babyİşte bunu istiyorum.
ya april şu aldıklarımı vermem ve artık mezun olmam lazım ya ayıp yani benim üstüme takımlardaki kişiler tur bindirdi mezun olup kilo alıp gelmişler düşün ben daha mezun olamadımİyisin
İşte bunu istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?