Hoş geldin.Hoşbuldum, teşekkür ederim :)
Kızın kollar baya incelmiş.bunu bizim gibilere ithaf etmiştim gerçi yazmamışım ama bende ondan istiyorum
ben ara vermiştim son 2 hafta yarım yaptım ya ondan olmadı tabi ama ilk iki hafta baya spor yapıyordum 4 cm inceldi belim ama orda kaldım neyse belim 72 şu an inşallah inmeye devam edeceğimMerhaba bayanlar nasılsınız?Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.ApriL_2007 çok iyi kilo vermissin.Ne zamandır kgl ardasın? deadline spor yarışmasında katılmışsın.Sende incelme var mı?Nasıl spor yapıyor bayanlar maşallah.
Canımızı bu benimle ilgili pozitif duyguların beni mutlu ediyor,sağol canım.Sen daha güzel olursun baby
Tamam durumun vahim ama kilo alıpta gelme odahada kötü mezun ol hep ince kalya april şu aldıklarımı vermem ve artık mezun olmam lazım ya ayıp yani benim üstüme takımlardaki kişiler tur bindirdi mezun olup kilo alıp gelmişler düşün ben daha mezun olamadım
Sen bilmiyormuydunMerhaba bayanlar nasılsınız?Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.ApriL_2007 çok iyi kilo vermissin.Ne zamandır kgl ardasın? deadline spor yarışmasında katılmışsın.Sende incelme var mı?Nasıl spor yapıyor bayanlar maşallah.
Belini tam ince yerinden mi ölçüyorsjn benimde 71 cmben ara vermiştim son 2 hafta yarım yaptım ya ondan olmadı tabi ama ilk iki hafta baya spor yapıyordum 4 cm inceldi belim ama orda kaldım neyse belim 72 şu an inşallah inmeye devam edeceğim
Tamam durumun vahim ama kilo alıpta gelme odahada kötü mezun ol hep ince kal
Sen bilmiyormuydunteşekkür ederim.
Yeni öğrendim gerçekten harikasın o kiloyu vermek irade ister.Tamam durumun vahim ama kilo alıpta gelme odahada kötü mezun ol hep ince kal
Sen bilmiyormuydunteşekkür ederim.
evet canım ince yerinden ölçüyorum ama ben baya spor yaptığım için daha zayıf duruyorum birde benim vucut tipim armut belim zaten vucuduma göre inceydi hep benim asıl şikayet basen kalçaBelini tam ince yerinden mi ölçüyorsjn benimde 71 cm
Tabikiya haklısın valla oda kötü tabi korumak lazım neyse ben mezun olup korumak istiyorum korumak içinde burda takılırım zaten benden kurtuluş yok
evet april baya baya kilo verdi ben takıma ilk geldiğimde 96 larda bişeydi galiba ya çok azimli yaYeni öğrendim gerçekten harikasın o kiloyu vermek irade ister.
siz buralarda olursanız bende olurumTabikisenden kurtulmak isteyen olurmu ki? Takımın gülü
Ama bu ara nanayevet april baya baya kilo verdi ben takıma ilk geldiğimde 96 larda bişeydi galiba ya çok azimli ya
hepimizde oluyor canım böyle şeyler bence yine yaparsınAma bu ara nanay
Ciddi mi april 96 dan mi dustuAma bu ara nanay
ben geldiğimde 96ydı 100 küsür olması lazım dimi aprilCiddi mi april 96 dan mi dustu
Olmaya çalışacağım ama tabi herşey nasipsiz buralarda olursanız bende olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?