- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Al bitane dahaCiddi mi april 96 dan mi dustu
evet eksiklik hissediyorum meselaOlmaya çalışacağım ama tabi herşey nasip
Zaten son 1 kaç yıldır takımın demirbasları varr. İnan ben çok mutluyum onlar kendilerini biliyorlaronlarsız takım bir hiç
evet takımada 102yle girmişsin o zaman başlangıç kilo yoktu ya kurallardaAl bitane daha96dan değil 108 den düşmüştüm
Bu hafta müsade istedi canım biraz yoğun
Yine ucuz kacamak yapmissin cnm serbetli tatlilardan iyidirbugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurtanın tamamı 1 tanesinindebeyazı ve bir cay bardağı süt 1 ceviz
öğle 1 kase kırmızı mercimek çorbası 1 servis kaşığı bezelye yemeği suyunu yemedim patatesini yemedim 1 dilim kepekli ekmek
ara 15 00 gibi 1 minik kase muzlu pudingay bu hiç olmadı ama arkadaş getirmiş o ara yedim ya
akşam 17.20 5 orta boy köfte 3 yk yoğurt 1 tane biber
su 5 bardak içtim 5 bardak daha hedefliyorum sporda yapacağım bişeyler yapınca yazarım
evet bence deYine ucuz kacamak yapmissin cnm serbetli tatlilardan iyidir
Canım dokunuyorsa tabi yeme , nazlısın sen nazlıevet bence deya yine yememye çalışıyorum ama ceviz yemiycem artık sivilcemsi kocaman bişeyler çıktı boynumda sanırım dokunuyor bana ceviz ben badem yiyim o yapmıyordu sanırım ne hassas insanım ya
Saolasındarısı başına . Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Hoş geldin.
HarikaHayır canım, daha yeniyim. Üyelik almıştım ama sonra hiç girmemiştim, bugün ilk kez yazmış oldum :)
Hoşbuldum teşekkürler :)
Harikaevlimisin? Neler yapıyorsun,
Canım dokunuyorsa tabi yeme , nazlısın sen nazlı
Başarılar dilerim. Zor bir süreçHayır bekarım, çalışmıyorum kpss hazırlığı da var aynı zamanda, ders ders ders kısaca :))) Sen neler yapıyorsun? :)
Ne iş yapıyorsun? Hergün menünü paylaş,sohbete dahil ol şimdilik bu canım. Her perşembe cuma tartı günümüz .Slm kizlar sabah yazmistim en son calistigim icin gun icinde yazamadim kurallari bir kez daha alsam iyi olur kendimi tanitayim bu arada 1 60 boy 64 kilo yum 80 lerden 54 lere kdr dustum sonra saglik sebeplerinden tekrar aldim.simdi burdayim ins hedefim 57 ye kavusurum.
Ne iş yapıyorsun? Hergün menünü paylaş,sohbete dahil ol şimdilik bu canım. Her perşembe cuma tartı günümüz .
Yeni olduğunuz için iki hafta deneme süren var. Uyum saglanildigi taktirde listedesinnn.
Ama şuanda listede olmasanda varmış gibi olursanız sizin için iyi olur takıma alışmak adına
Allah bağışlasın onun için herşeye değerKamudayim memurum.gunduzleri cok giremem ama elimden geldigince katilicam 4 yasinda bir kizim var tedaviyle oldu o yuzden zamaninda cok kilo almistim.4 kere diyetisyene gittim.sizleride zamanla tanirim.bu arada senide tebrik etmek istiyorum o kdr kiloyu verebilmek cok emek ister.
Ben kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamayaAllah bağışlasın onun için herşeye değerevet zamanla alışırsın buradaki düzene ve arkadaşları tanırsın.
Evet buranın sayesinde arkadaşlarımın sayesinde gitti kilolar teşekkür ederim.
Çok iyi yapmışsın, tam zamanıBen kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?