Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yine ucuz kacamak yapmissin cnm serbetli tatlilardan iyidir

Yine ucuz kacamak yapmissin cnm serbetli tatlilardan iyidir
evet bence de ya yine yememye çalışıyorum ama ceviz yemiycem artık sivilcemsi kocaman bişeyler çıktı boynumda sanırım dokunuyor bana ceviz ben badem yiyim o yapmıyordu sanırım ne hassas insanım ya

evet bence de ya yine yememye çalışıyorum ama ceviz yemiycem artık sivilcemsi kocaman bişeyler çıktı boynumda sanırım dokunuyor bana ceviz ben badem yiyim o yapmıyordu sanırım ne hassas insanım ya
Canım dokunuyorsa tabi yeme , nazlısın sen nazlı

Slm kizlar sabah yazmistim en son calistigim icin gun icinde yazamadim kurallari bir kez daha alsam iyi olur kendimi tanitayim bu arada 1 60 boy 64 kilo yum 80 lerden 54 lere kdr dustum sonra saglik sebeplerinden tekrar aldim.simdi burdayim ins hedefim 57 ye kavusurum.

Bugunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin ceviz ve ac karnina limonlu su
Ara
Muzlu sut
Oglen
5 ymk kasigi pirasa yemegi 1.5 dilim ekmek yogurt
Ara
1 yuvarlak misir gevreklerinden oatlamis misir olanlardan
Ara
2 mandalina
Ara
Yarim dilim ekmek 3 zeytin
Aksam
4 ymk kasigi yagsiz manti ve salgam suyu
10 12 bardak su
30 dk tempolu yuruyus

Hayır bekarım, çalışmıyorum kpss hazırlığı da var aynı zamanda, ders ders ders kısaca :))) Sen neler yapıyorsun? :)
Başarılar dilerim. Zor bir süreç Ben çalışıyorum bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde. 8 senelik evliyim

Ne iş yapıyorsun? Hergün menünü paylaş,sohbete dahil ol şimdilik bu canım. Her perşembe cuma tartı günümüz .

Yeni olduğunuz için iki hafta deneme süren var. Uyum saglanildigi taktirde listedesinnn.

Ama şuanda listede olmasanda varmış gibi olursanız sizin için iyi olur takıma alışmak adına

Kamudayim memurum.gunduzleri cok giremem ama elimden geldigince katilicam 4 yasinda bir kizim var tedaviyle oldu o yuzden zamaninda cok kilo almistim.4 kere diyetisyene gittim.sizleride zamanla tanirim.bu arada senide tebrik etmek istiyorum o kdr kiloyu verebilmek cok emek ister.

Allah bağışlasın onun için herşeye değer evet zamanla alışırsın buradaki düzene ve arkadaşları tanırsın.
Evet buranın sayesinde arkadaşlarımın sayesinde gitti kilolar teşekkür ederim.

Ben kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamaya

Ben kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamaya
Çok iyi yapmışsın, tam zamanı zararın neresinden dönersen kardır. Bakalım neler olacak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…