Sen ne is yapiyorsun kac yasindasin evlimisinÇok iyi yapmışsın, tam zamanızararın neresinden dönersen kardır. Bakalım neler olacak:)))
Iyi geceler64 dk spor yaptımda geldim vallaben bir duş alayım gelebilrmiyim bilmiyorum belki yatarım sonra iyi geceler diyorum şimdiden
öğle ile akşam öğünü arasında 2 ara öğün harika fikir benceBugunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin ceviz ve ac karnina limonlu su
Ara
Muzlu sut
Oglen
5 ymk kasigi pirasa yemegi 1.5 dilim ekmek yogurt
Ara
1 yuvarlak misir gevreklerinden oatlamis misir olanlardan
Ara
2 mandalina
Ara
Yarim dilim ekmek 3 zeytin
Aksam
4 ymk kasigi yagsiz manti ve salgam suyu
10 12 bardak su
30 dk tempolu yuruyus
kahvaltıdan akşama kadar metabolizman inanılmaz yavaşlamıştır, arada metobolizma hızlandırmak adına sade kahve,yeşil çay içsen iyi olurdu diye düşünüyorum. Ancak merak ediyorum,belki de senin yöntemin doğrudur. takipteyim canımBugunku mnm
Kahvlti 6.30. 1 domates.k.k peynir.1 dilim cvdr
Ara 1 ceviz 1 mandalina
20.00 a kadar ayran detoksu
Ikindi ara kucuk hurma
Aksm ara ceyrek yesil elma
Spor 30 dk hizli yürüyüş
Su 2 lt oldu yatana kadar 2.5 yaparim ins
Bir ihracat firmasında çalışıyorum üretim planlama bölümünde,34 yaşındayım,8 yıllık evliyimSen ne is yapiyorsun kac yasindasin evlimisin
Zormus isin esimde planlamaciBir ihracat firmasında çalışıyorum üretim planlama bölümünde,34 yaşındayım,8 yıllık evliyim
Hosbulduk cnmGünaydın kuslaaaar
3-4 gundur yokum sanırım. Ama takipteydim hep. Hakkımda da geyikler donmuş neşeli de istahli da
Seviyorum sizi canlarimm
Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Yolunuz açık olsun inşallah.
April seni 108 kilo düşünemiyorum. Bir ara oncesi sonrasi yap bizlere piliiiz.
Deadline 71 bel mı? Bu ölçüyle nasil 40 beden giyemiyorsun? Ben mı yanlis hatırlıyorum. Ya da üst ve alt ölçün farklı?
menün gayet iyi cezada süper olmusgünaydın bonjurrrrr
sabah kahvaltı yapmadım bı gun once kestane cok yedım dıye ceza verdım :)
ara 1 mandalina 1 yesılcay 1 avuç antep fıstıgı
öğlen 12,00 1 kase sebze sote (mantar sogan bıber patates ve havuçla yagıda 1 tatlı kasıgı kadar )
ara nescafe sade ve sutlu 2 sunta gıbı dıyet bıskıvı
aksam 1 bardak ayran +1 şiş kusbası yarım sııs tavuk gogsu ve salata
ara 1 bardak cay +1 fıncan nar +1 hurma trabzon
2 lt su oldu az ama neyse aksamda kuzenım esıne hedıye aramak ıcn tempolu bır sekılde yurudum 20 dk
ayyy bıde saat 11 den 12 kadar balık temızledım kocıs almısmı 2 kılo bıde balıklarda serce parmak gıbımı hem temızledım hem kufur ettım
Hep özleniyorsun bunu bil bekliyoruzgünaydın canlarımmmm.. çok özledim siziiiiii..hepinizi çok öpüyorum..
deadline canım benimm birkaç güne aranızdayım eski halimle.. biraz yoğunum , ev ,iş darmadumanım.. ama birkaç güne sık sık girmek üzere dönücem
Evet yoksunGünaydın kuslaaaar
3-4 gundur yokum sanırım. Ama takipteydim hep. Hakkımda da geyikler donmuş neşeli de istahli da
Seviyorum sizi canlarimm
Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Yolunuz açık olsun inşallah.
April seni 108 kilo düşünemiyorum. Bir ara oncesi sonrasi yap bizlere piliiiz.
Deadline 71 bel mı? Bu ölçüyle nasil 40 beden giyemiyorsun? Ben mı yanlis hatırlıyorum. Ya da üst ve alt ölçün farklı?
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Peki emziriyormusun ? Zamanla menü paylaştıkça nerelerde yanlışların var yorumlariz.simdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol suanlik yeterMerhabalar, boyun 168 cm, 67 kiloyum, 6 ay önce doğum yaptım, hedef 55-57, omurga rahatsizligimdan dolayi bel ve sırt ağrım fazlaca var. Daha fazla beklemeden şu 10 kiloyu atmam lazım
Oncelikle inanılmaz bir tatlı düşkünlügüm var, yemedigimde elim ayağım titriyor diyebilirim. Bir türlü nasıl basedecegimi bulamadım, belki fikir veren bu konuda başarılı olan arkadaş vardır yardimci olabilecek.
Bir de gece yeme alışkanlığı
İşi bırakmış ve su an evde olmam da hareketsizlik getirdi malesef
Hepsi birleşince tartı 100 gr dahi oynamıyor.
Bir yerden başlamak lazım. Yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum
Evet canım doğru yer1. Gruba gel diye güzel bir davet almıştım doğru yerdemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?