Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler diyerekten bugünkü listemi yazıyorum:
SABAH: sütlü kahve,2 adet ceviz,2 badem,2 kaju
ÖĞLE:4 adet köfte,az salata,ayran
ARA:yarım muz,1 dal kara üzüm,yarım fincan kahve,2 ceviz,2 badem,2 kaju
AKŞAM: 1 kase şehriye çorbası,1 porsiyon nohut yemeği,az salata
ARA: 1 türk kahvesi,1 parça bitter çikolata
***40dk yürüyüş
***1,5 lt su

öğle ile akşam öğünü arasında 2 ara öğün harika fikir bence ben de öyle yapacağım artık. menüler harika ama akşam mantı kilo vermeyi zorlaştırır diye düşünüyorum. Ancak harikasın elbette

Bugunku mnm
Kahvlti 6.30. 1 domates.k.k peynir.1 dilim cvdr
Ara 1 ceviz 1 mandalina
20.00 a kadar ayran detoksu
Ikindi ara kucuk hurma
Aksm ara ceyrek yesil elma
Spor 30 dk hizli yürüyüş
Su 2 lt oldu yatana kadar 2.5 yaparim ins
kahvaltıdan akşama kadar metabolizman inanılmaz yavaşlamıştır, arada metobolizma hızlandırmak adına sade kahve,yeşil çay içsen iyi olurdu diye düşünüyorum. Ancak merak ediyorum,belki de senin yöntemin doğrudur. takipteyim canım

günaydın bonjurrrrr
sabah kahvaltı yapmadım bı gun once kestane cok yedım dıye ceza verdım :)
ara 1 mandalina 1 yesılcay 1 avuç antep fıstıgı
öğlen 12,00 1 kase sebze sote (mantar sogan bıber patates ve havuçla yagıda 1 tatlı kasıgı kadar )
ara nescafe sade ve sutlu 2 sunta gıbı dıyet bıskıvı
aksam 1 bardak ayran +1 şiş kusbası yarım sııs tavuk gogsu ve salata
ara 1 bardak cay +1 fıncan nar +1 hurma trabzon
2 lt su oldu az ama neyse aksamda kuzenım esıne hedıye aramak ıcn tempolu bır sekılde yurudum 20 dk

ayyy bıde saat 11 den 12 kadar balık temızledım kocıs almısmı 2 kılo bıde balıklarda serce parmak gıbımı hem temızledım hem kufur ettım

günaydın canlarımmmm.. çok özledim siziiiiii..hepinizi çok öpüyorum..
deadline canım benimm birkaç güne aranızdayım eski halimle.. biraz yoğunum , ev ,iş darmadumanım.. ama birkaç güne sık sık girmek üzere dönücem

Günaydın kuslaaaar

3-4 gundur yokum sanırım. Ama takipteydim hep. Hakkımda da geyikler donmuş neşeli de istahli da
Seviyorum sizi canlarimm

Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Yolunuz açık olsun inşallah.

April seni 108 kilo düşünemiyorum. Bir ara oncesi sonrasi yap bizlere piliiiz.

Deadline 71 bel mı? Bu ölçüyle nasil 40 beden giyemiyorsun? Ben mı yanlis hatırlıyorum. Ya da üst ve alt ölçün farklı?

Hosbulduk cnm

menün gayet iyi cezada süper olmus iyi temizleyebiliyorsun ben dokunamıyorum bile denedim kaç kere korkağım ben yaa! Eldivenlede denedim balıklar havada uçtu annem gülmekten komaya girmişti canımız çektikçe annemde yiyoruz tadı da başka oluyor tabi anne eli

Hep özleniyorsun bunu bil bekliyoruz ahhhh kim sana dedi işe gir bak hep yoğunluk

Evet yoksun farkında olmadığımı sanma! Sensiz de pek bir eksik hissediyorum kendimi ama üstüne gelmiyeyim dedim. Seviliyorsun bebemmmm
Ayyy boşver düşünme zaten tiksinç yapacağım hedef kiloma geleyim

Merhabalar, boyun 168 cm, 67 kiloyum, 6 ay önce doğum yaptım, hedef 55-57, omurga rahatsizligimdan dolayi bel ve sırt ağrım fazlaca var. Daha fazla beklemeden şu 10 kiloyu atmam lazım
Oncelikle inanılmaz bir tatlı düşkünlügüm var, yemedigimde elim ayağım titriyor diyebilirim. Bir türlü nasıl basedecegimi bulamadım, belki fikir veren bu konuda başarılı olan arkadaş vardır yardimci olabilecek.
Bir de gece yeme alışkanlığı
İşi bırakmış ve su an evde olmam da hareketsizlik getirdi malesef
Hepsi birleşince tartı 100 gr dahi oynamıyor.
Bir yerden başlamak lazım. Yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Peki emziriyormusun ? Zamanla menü paylaştıkça nerelerde yanlışların var yorumlariz.simdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol suanlik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…