Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima biraz kendinden bahsedermisin? Hedef kilo nedir? Şuan kaç kilosun?

merhaba teşekkür ederim
şuanki kilom
05/02=56,900

25 yaşındayım 1,55 boyundayım.49 kilo olmak istiyorum yaklaşık iki haftadır diyet yapıyorum ve bu kiloya 58,800 den düştüm
şuan yavaşladı vermem
belim inve fakat bacaklarım ve basenlerim kalın basenim 100 cm malesef
çalışıyorum düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum buaralar birde tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
böyle işte birde ödemim çok fazla mesela bacaklarımda bileklerimde şişlikler oluşuyor

***1.TAKIM 451. ETAP***

April_2007(67///%)
Sevim_mrt (74///%)
sevilay 80 (72.2///%)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (72///%)
Keten prenses (70.5///%)
melegim66 (58.7///%)
EFatos (74.7///%)
denizzeynep (81.4/81/0.4/%0.49)
perihan90 (94.6///%)

1.Takım ortalamasi:

Hoşgeldin canım. Ayy aynı ben. Bacak boyum kısa basenler geniş. 56 kiloda bile hep olduğundan daha geniş daha kalin

hoş geldin canımmm sağlıklı kilo vermeler dilerimm..spor yapmaya vaktin varsa spor ve sağlıklı yaşam forumuna da bak bölgesel incelme hareketleri için..
Yinede 4 yüz gram gitmiş mutluyummm.81 kiloyum
süpersin tatlımm , az kaldı 80lere veda etmenee

Günaydın kizlaaaar sonunda dondum evlme. Ana ocagi mana ocagi ama kilo almadan dondum çok mutluyum. Bu hafta da sabitim eksiler haftaya insallahhh
Otiiiim hoşgeldin özledik ucuz atlatmana sevindim harikasın sabitlerin kraliçesi.ayrıca evinede hoşgeldin.
ApriL_2007 tatlım 70.4 kiloyum.. umarım haftaya listede olurum
diyetisyende tartıldım.. 69.5 , yağ 24.8
Bu hızla devam edersen listemiz şenlenecek kuzum

hoş geldin canımmm sağlıklı kilo vermeler dilerimm..spor yapmaya vaktin varsa spor ve sağlıklı yaşam forumuna da bak bölgesel incelme hareketleri için..

süpersin tatlımm , az kaldı 80lere veda etmenee
tşk ederim canım
spordan pek hoşlanmıyorum ama mecburum artık bakayım orayada

Otiiiim hoşgeldin özledik ucuz atlatmana sevindim harikasın sabitlerin kraliçesi.ayrıca evinede hoşgeldin.
Bu hızla devam edersen listemiz şenlenecek kuzum

Ben de sizi özledim valla. Eskiden yazamasam da okurdum ama 2 haftadır hiç haberim yok sizden.

67lere inmişsin bravo sana! Deadline neden yok listede?

günaydın canlarım 20 kişi oluruz sanırım
ayy ApriL_2007 gecen atacaktım kaçamagın birini utancımdan atamadımda:)
8 cesıt yapıyorum
1:hindistancevizli unsuz kurb.
2:makarna salata
3oğaça
4:sigara börek
5:su böreği yalancı
6:sarma dolma
7:cup kek olmazsa olmazz
8:truff
9:dogum gunu pastamızz
3 tanesı hazır sarma dolmada aksam yapacam diğerlerınıde yarın
kesin yerım yaa hepsıde bayılarak yaptıgım seyler

Ben de sizi özledim valla. Eskiden yazamasam da okurdum ama 2 haftadır hiç haberim yok sizden.

67lere inmişsin bravo sana! Deadline neden yok listede?
canımm hoşgeldinn.. ben de izindeydim.. deadline da izinde .. hadi dönelim eski günlereeee
ohh maaşallah hamarat arkadaşım benimmm

bide kilo bildirimi var bugunnnnla laaa laaal laaaa
sanırım + dayım 75 .1 olmusumm yaa bızım tum kutlamalar subatta kaçamak cok olacak gıbı bu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…