Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima biraz kendinden bahsedermisin? Hedef kilo nedir? Şuan kaç kilosun?
Hoşgeldin canım. Ayy aynı ben. Bacak boyum kısa basenler geniş. 56 kiloda bile hep olduğundan daha geniş daha kalinmerhaba teşekkür ederim
şuanki kilom
05/02=56,900
25 yaşındayım 1,55 boyundayım.49 kilo olmak istiyorum yaklaşık iki haftadır diyet yapıyorum ve bu kiloya 58,800 den düştüm
şuan yavaşladı vermem
belim inve fakat bacaklarım ve basenlerim kalın basenim 100 cmmalesef
çalışıyorum düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum buaralar birde tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
böyle işte birde ödemim çok fazla mesela bacaklarımda bileklerimde şişlikler oluşuyor
Hos geldiiin
hoş geldin canımmm sağlıklı kilo vermeler dilerimm..spor yapmaya vaktin varsa spor ve sağlıklı yaşam forumuna da bak bölgesel incelme hareketleri için..merhaba teşekkür ederim
şuanki kilom
05/02=56,900
25 yaşındayım 1,55 boyundayım.49 kilo olmak istiyorum yaklaşık iki haftadır diyet yapıyorum ve bu kiloya 58,800 den düştüm
şuan yavaşladı vermem
belim inve fakat bacaklarım ve basenlerim kalın basenim 100 cmmalesef
çalışıyorum düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum buaralar birde tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
böyle işte birde ödemim çok fazla mesela bacaklarımda bileklerimde şişlikler oluşuyor
süpersin tatlımm , az kaldı 80lere veda etmeneeYinede 4 yüz gram gitmiş mutluyummm.81 kiloyum
Otiiiim hoşgeldin özledikGünaydın kizlaaaar sonunda dondum evlme. Ana ocagi mana ocagi ama kilo almadan dondum çok mutluyum. Bu hafta da sabitim eksiler haftaya insallahhh
Bu hızla devam edersen listemiz şenlenecek kuzumApriL_2007 tatlım 70.4 kiloyum.. umarım haftaya listede olurum
diyetisyende tartıldım.. 69.5 , yağ 24.8
tşk ederim canımhoş geldin canımmm sağlıklı kilo vermeler dilerimm..spor yapmaya vaktin varsa spor ve sağlıklı yaşam forumuna da bak bölgesel incelme hareketleri için..
süpersin tatlımm , az kaldı 80lere veda etmenee
hoş buldummm nickine bayıldım :)Hos geldiiin
ah hiç sorma kim kardashıan gibiyim hepHoşgeldin canım. Ayy aynı ben. Bacak boyum kısa basenler geniş. 56 kiloda bile hep olduğundan daha geniş daha kalin
Otiiiim hoşgeldin özledikucuz atlatmana sevindim harikasın sabitlerin kraliçesi. ayrıca evinede hoşgeldin.
Bu hızla devam edersen listemiz şenlenecek kuzum
Ay İnsallah. Bi turlu gitmedi su bi iki kilo.hoş geldin canımmm sağlıklı kilo vermeler dilerimm..spor yapmaya vaktin varsa spor ve sağlıklı yaşam forumuna da bak bölgesel incelme hareketleri için..
süpersin tatlımm , az kaldı 80lere veda etmenee
Kizlar kilo bildirimi yaqpicam ama telefon alintiyapmadi bi turlu yapamadim ya ben hesaplasam siz eklermisiniz
İyi diyeyim iyi olalım canım,sen nasılsın? Yine üzerimde bıkkınlık sıkkınlık var geçmiyorruh halim evde tembel tembel battaniyenin altında olmak istiyor tv siz ve ben
Hergün bir ikram mıneyse instagram dan takipteyim seni kuzum. Güzel masanı görürüm. Ama sen yinede yeme yasak. herşey Ömer için
Kuzum bazen tartilar arasında çok fark oluyor öyle olursa bugünkünden baz alırız kilonu. İyi yolculuklar ve eğlencelerseni özleyeceğiz.
İspanyolcum ne güzel, sonuç muhteşemo andaki mutluluk zaten paha biçilemez
Hiç kaçırırmı oen çalışkanımız bizim olmadı çok çılgınca sporlar yapar yine atar o kiloyu üzerinden
günaydın canlarım 20 kişi oluruz sanırımkuzum kac kişi cagıracaksın, her gün bir ikram. masallah ya. ben olsam üşenirdim yas günü fln yapmazdım sanki
bende de var o bıkkınlık. neyden bıktıysam. yavas yavas dagılıyor cok şükür
bizim üst komsu da bir ara atlıyordu sanırım zıp zıp sesler geliyorduama antrede atlamak cok iyi fikir
ay vakitlice saglıkla bir dogsaydı. sanırım artık hep içimde az bir endişe olacak. anne olmak böyle sanırım. saglıkla dogsun saglıkla büyüsün iyi insanlarla karsılassın diye liste uzayıp taaa evliliğine cocuklarına kadar gidiyor
canımm hoşgeldinn.. ben de izindeydim.. deadline da izinde .. hadi dönelim eski günlereeeeBen de sizi özledim valla. Eskiden yazamasam da okurdum ama 2 haftadır hiç haberim yok sizden.
67lere inmişsin bravo sana! Deadline neden yok listede?
ohh maaşallah hamarat arkadaşım benimmmgünaydın canlarım 20 kişi oluruz sanırım
ayyApriL_2007 gecen atacaktım kaçamagın birini utancımdan atamadımda:)
8 cesıt yapıyorum
1:hindistancevizli unsuz kurb.
2:makarna salata
3oğaça
4:sigara börek
5:su böreği yalancı
6:sarma dolma
7:cup kek olmazsa olmazz
8:truff
9:dogum gunu pastamızz
3 tanesı hazır sarma dolmada aksam yapacam diğerlerınıde yarın
kesin yerım yaa hepsıde bayılarak yaptıgım seyler
Ya prfil fotoma tesekkur ederimhoş buldummm nickine bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?