- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tebrikler kuzum hiç gitmemesinden iyi, doğru yoldasın devamYinede 4 yüz gram gitmiş mutluyummm.81 kiloyum
sporsuz olmaz aslatşk ederim canım
spordan pek hoşlanmıyorum amamecburum artık bakayım orayada
Bende onun nickine bayılıyorum, kapmış en güzelini bide fotoyla çok uyumluhoş buldummm nickine bayıldım :)
Sen kilonu yaz eklerim canım yeterki yazKizlar kilo bildirimi yaqpicam ama telefon alintiyapmadi bi turlu yapamadim ya ben hesaplasam siz eklermisiniz
tabiii ki ineceğim, ama bugün pek umut yokBen de sizi özledim valla. Eskiden yazamasam da okurdum ama 2 haftadır hiç haberim yok sizden.
67lere inmişsin bravo sana! Deadline neden yok listede?
Tamam canım. Ama kilolarını herzaman neyle tartiliyorsan onunla tartıl ki yanlışlık olmasınSelam hanımlar. Dijital tartım patladığı için diğer tartimla tartiliyorum. Onda ilk geldiğim günler de 72 ydim şu anda 71 kiloyum.
Yaaaa tabi atamazsın oradada gözüm üstündegünaydın canlarım 20 kişi oluruz sanırım
ayyApriL_2007 gecen atacaktım kaçamagın birini utancımdan atamadımda:)
8 cesıt yapıyorum
1:hindistancevizli unsuz kurb.
2:makarna salata
3oğaça
4:sigara börek
5:su böreği yalancı
6:sarma dolma
7:cup kek olmazsa olmazz
8:truff
9:dogum gunu pastamızz
3 tanesı hazır sarma dolmada aksam yapacam diğerlerınıde yarın
kesin yerım yaa hepsıde bayılarak yaptıgım seyler
Tüp bebekle ilgili bi fikrim yok canım ama.bencede hamilelikte önce kilo vermek en iyisikızlar aranızda tüp bebek sonrası kilo alan varmı ya her denemedemi alınıyor oysaki çok dikkat ettim sanırım ananas baden ve kuru üzümü çok yememden kaynaklandı ikinciyi denemeye cesaretim yok zayıflamadan
tşk ederim canım hoş buldum :)Tüp bebekle ilgili bi fikrim yok canım ama.bencede hamilelikte önce kilo vermek en iyisi
hoşgeldin bu arada
unsuz kız yenılır diyettesevim_mrt canım menü superotesi
ApriL_2007 kaptanım duymasın hindistan cevzli kurabiye tarifini müsait olunca verrmisin
unsuz kız yenılır diyette
50 gr margarın 6 yk. kasıgı toz seker 2 yumurta cırp
3 su bardagı hındıstan cevızı hamur gıbı yugur yarım saat dolapta dınlensın cevız buyuklugunde yuvarla 170 derece 20 pişir pempelesınceye kadar
ayyy korktumm bakkk :)seviyeli yiyinizzz lütfennCanim un yok ama o hindistan cevizi yagli ve bu yuzden 100 grami 400 kalori fln. Bir su bardagi da 200 gram aliyot. Oradan pay bic. Cok da masum degil yani
Tebrik ederim canım. Benimde gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacakKizlar alinti yine olmadi kilom 69.500 sonunda 60 lari gordum huhutembel karinca
canimmmm ben sabit ciktim yerimde saymisim***1.TAKIM 451. ETAP***
April_2007(67///%)
Sevim_mrt (74///%)
sevilay 80 (72.2///%)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (72///%)
Keten prenses (70.5///%)
melegim66 (58.7///%)
EFatos (74.7///%)
denizzeynep (81.4///%)
perihan90 (94.6///%)
1.Takım ortalamasi:
canımm hoşgeldinn.. ben de izindeydim.. deadline da izinde .. hadi dönelim eski günlereeee
ohh maaşallah hamarat arkadaşım benimmm
Kızlar memleketten suan dönüyorum. İnt paketi bittiği için giriş yapmamıştım. Kilom sabit en azından almamıştım. Tatilde.
Kizlar alinti yine olmadi kilom 69.500 sonunda 60 lari gordum huhutembel karinca
İnşallah ya hadi bakalım. Yalnız deadline izinden hiç dönemedi mi yoksa tekrar izne mi çıktı merak ettim
Iyi İkimiz de ucuz atlattık desene
Annööövvv
Ben kilo almadım diye sevinirken sollayıp geçmişsin beniii
***1.TAKIM 451. ETAP***
April_2007(67///%)
Sevim_mrt (74///%)
sevilay 80 (72.2///%)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (72/70.5/1.5/%2.08)
Keten prenses (70.5///%)
melegim66 (58.7///%)
EFatos (74.7///%)
denizzeynep (81.4///%)
perihan90 (94.6///%)
1.Takım ortalamasi:
Bu sabah ilk bildirimi ben yaptım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?