Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm uaptimbildirim bu hafta cok sorumsz gibi gorunsemde inanin hic firsat yok.oda yok .iciceyiz.teli alinca elime kaynana laf sokmaya yer ariyo.cocukla ilgilenmiyor sn hep elinde telefon vs..
yarin Bitiyo sukur.ddönüyorz.daha çok katilicam ve daha sıkı tutcm bu isi

***1.TAKIM 451. ETAP***

April_2007(67/66.8/0.2/%0.30)
Sevim_mrt (74/75.1/+1.1/%-1.49)
sevilay 80 (72.2///%)kilosu sabit
otimoti (71///%)kilosu sabit
Gulicikkk (72/70.5/1.5/%2.08)
Keten prenses (70.5/69.5/1/%1.42)
melegim66 (58.7///%)kilosu sabit
EFatos (74.7/74.5/0.2/%0.27)
denizzeynep (81.4/81/0.4/%0.49)
perihan90 (94.6/93.8/0.8/%0.85)

1.Takım ortalamasi: %0.392

bide kilo bildirimi var bugunnnnla laaa laaal laaaa
sanırım + dayım 75 .1 olmusumm yaa bızım tum kutlamalar subatta kaçamak cok olacak gıbı bu ayy
Vayyy o nasıl kilo almak öleee bence sen şimdiden sonra dikkat et boşver Şubatı emeklerine yazık etme kuzummmm

O konu hakkında bilgim yok ama bence kilo alacağım diyede erteleme derim madem bir yola başlamışsınyediklerine çok dikkat ederek de bu günleri kilo almadan atlatacağını umuyorum.Şans seninle olsun daima

@sevim_mrt canım menü superotesi
ApriL_2007 kaptanım duymasın hindistan cevzli kurabiye tarifini müsait olunca verrmisin
Tarifi almanda bişey yok , yaptığında yumulup yemeyeceksen eğer

Hayyy sen çok yaşa emiiiii nasıl yenilir diyette o un yok ama herşey var yağ şeker pöhhhhhbizim kızlar çıldırdı

Kızlar memleketten suan dönüyorum. İnt paketi bittiği için giriş yapmamıştım. Kilom sabit en azından almamıştım. Tatilde.
Yani sevinelim madem en azından sabitsinbol bol gel artık ver şu kiloları

Kizlar alinti yine olmadi kilom 69.500 sonunda 60 lari gordum huhu @tembel karinca
süppersin prensesimgüzel gitmiş basarılarının devamını dilerim
Tebrik ederim canım. Benimde gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak
Kuzum sen neden hala listeye giremiyorsun? kaç hafta oldu bakkk

canimmmm ben sabit ciktim yerimde saymisim
Bir hamileye göre iyisintatilde dikkat et de alma sakın bak sonra ağlarsın

deadline hiç dönmedi yapamıyor ,aynı sen hahahaha

az daha gayret edersem sana yetisecegim oti :d
Otiiiye yetişemezsin sen kuzum o zaten yine alır , belki aynı bitirirsiniz doğuma kadarhatta gecebilir seniiiii

Bu sabah ilk bildirimi ben yaptım kii
Her daim nerede olursa olsun , sorumluluğundan hiç ödün vermeyen arkadaşımız olarak seni ayrıca yine tebrik ediyorum

Tamam tatlım bildirimde bulundun ya o bana yeter haklısın sende eve gittiğnde eminim daha iyi olacak herşey azimliyiz bizzzzz veririzzz

@peih

Evet kuzum geldim sende hoşgeldin selam naber ?
aprilim bende demir eksikliği varmış biliyormusun ondn kilo veremiyormuşum ben ama ilaç kullanmak istemedim demir hapları kilo aldırıyor ay ben napsam ya bu ay birdaha kan vereceğim de bakalım çok düşükse mecbur kullancam tabi aklıma yeni geldi geçen ay kan verdiğimde dr söyledi de

Kaptancım 2 haftadır 2 çocukla evde bi türlü konsantre olamadım şu diyete. Ama söz haftaya buradayım. Malum okullar açılıyor. Büyük kreşe gidince bende biraz rahatlarım.

geç kalmışım april ya doğrudur herhalde sen geldin diye yemek yapmaya gitmiştim de ay ben regl oldum çok açım bu aralar kilo verme yalan oluyor hep bende

Aç mısın ? bendede regl öncesi fena guruldamalar geliyor sanki içimde kurt var gibi oluyorum.Seninde ondan olabilir .

Mecbursan eğer tabiki kullan canım , yediklerine dikkat eder kilo almazsın bilirsin herşeyin başı sağlık önemse bu durumu bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…