cok uzgnm yazamadim kilom 93.800 .94 tum enson.sabahtan beri bahceyi filan temizliyordm misafir gelicek doye icli köfte kebap filan yaptik.oldum bittim.normalde evin internetini kullanym onunda fisini cekmisler az once telin netini actim farkedince.kusura bkma
Evet kuzum geldim sende hoşgeldin
cnm uaptimbildirim bu hafta cok sorumsz gibi gorunsemde inanin hic firsat yok.oda yok .iciceyiz.teli alinca elime kaynana laf sokmaya yer ariyo.cocukla ilgilenmiyor sn hep elinde telefon vs..
yetisirsin aşkım hiç tasalanmaaaz daha gayret edersem sana yetisecegim oti :d
Vayyy o nasıl kilo almak öleeebide kilo bildirimi var bugunnnnla laaa laaal laaaa
sanırım + dayım 75 .1 olmusumm yaa bızım tum kutlamalar subatta kaçamak cok olacak gıbı bu ayy
O konu hakkında bilgim yok ama bence kilo alacağım diyede erteleme derim madem bir yola başlamışsınkızlar aranızda tüp bebek sonrası kilo alan varmı ya her denemedemi alınıyor oysaki çok dikkat ettim sanırım ananas baden ve kuru üzümü çok yememden kaynaklandı ikinciyi denemeye cesaretim yok zayıflamadan
Tarifi almanda bişey yok , yaptığında yumulup yemeyeceksen eğer@sevim_mrt canım menü superotesi
ApriL_2007 kaptanım duymasın hindistan cevzli kurabiye tarifini müsait olunca verrmisin
Hayyy sen çok yaşa emiiiiiunsuz kız yenılır diyette
50 gr margarın 6 yk. kasıgı toz seker 2 yumurta cırp
3 su bardagı hındıstan cevızı hamur gıbı yugur yarım saat dolapta dınlensın cevız buyuklugunde yuvarla 170 derece 20 pişir pempelesınceye kadar
Yani sevinelim madem en azından sabitsinKızlar memleketten suan dönüyorum. İnt paketi bittiği için giriş yapmamıştım. Kilom sabit en azından almamıştım. Tatilde.
süppersin prensesimKizlar alinti yine olmadi kilom 69.500 sonunda 60 lari gordum huhu @tembel karinca
Kuzum sen neden hala listeye giremiyorsun? kaç hafta oldu bakkkTebrik ederim canım. Benimde gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak
Bir hamileye göre iyisincanimmmm ben sabit ciktim yerimde saymisim
deadline hiç dönmediİnşallah ya hadi bakalım. Yalnız deadline izinden hiç dönemedi mi yoksa tekrar izne mi çıktı merak ettim
Iyi İkimiz de ucuz atlattık desene
Annööövvv
Ben kilo almadım diye sevinirken sollayıp geçmişsin beniii
Otiiiye yetişemezsin sen kuzum o zaten yine alır , belki aynı bitirirsiniz doğuma kadaraz daha gayret edersem sana yetisecegim oti :d
Her daim nerede olursa olsun , sorumluluğundan hiç ödün vermeyen arkadaşımız olarak seni ayrıca yine tebrik ediyorumBu sabah ilk bildirimi ben yaptım kii
Tamam tatlım bildirimde bulundun ya o bana yetercok uzgnm yazamadim kilom 93.800 .94 tum enson.sabahtan beri bahceyi filan temizliyordm misafir gelicek doye icli köfte kebap filan yaptik.oldum bittim.normalde evin internetini kullanym onunda fisini cekmisler az once telin netini actim farkedince.kusura bkmaApriL_2007
geç kalmışım april ya doğrudur herhalde sen geldin diye yemek yapmaya gitmiştim de
aprilim bende demir eksikliği varmış biliyormusun ondn kilo veremiyormuşum ben@peih
Evet kuzum geldim sende hoşgeldinselam naber ?
Bugün ki kilo bildirimin ne oldu? Yazmadın.Kaptancım 2 haftadır 2 çocukla evde bi türlü konsantre olamadım şu diyete. Ama söz haftaya buradayım. Malum okullar açılıyor. Büyük kreşe gidince bende biraz rahatlarım.
Hoşgeldin canımGulicik yine şov yapmışsın yaa
geç kalmışım april ya doğrudur herhalde sen geldin diye yemek yapmaya gitmiştim deay ben regl oldum çok açım bu aralar kilo verme yalan oluyor hep bende
Aç mısın ? bendede regl öncesi fena guruldamalar geliyor sanki içimde kurt var gibi oluyorum.Seninde ondan olabilir .aprilim bende demir eksikliği varmış biliyormusun ondn kilo veremiyormuşum benama ilaç kullanmak istemedim demir hapları kilo aldırıyor ay ben napsam ya bu ay birdaha kan vereceğim de bakalım çok düşükse mecbur kullancam tabi aklıma yeni geldi geçen ay kan verdiğimde dr söyledi de
Evet yazmadım. Sular kesiktiBugün ki kilo bildirimin ne oldu? Yazmadın.
Cuma günkü kilo bildirimleri çok önemli ama canım kurallara uymak zorundayız arkadaşlarımızın emeklerine saygısızlık olurEvet yazmadım. Sular kesiktikem küm
Bilmiyordum bundan sonra dikkat edicem.Cuma günkü kilo bildirimleri çok önemli ama canım kurallara uymak zorundayız arkadaşlarımızın emeklerine saygısızlık olurlisteye girmesenizde bildirmek zorundasınız yeni üye olarak
Mazeretine bayildim canimmmBilmiyordum bundan sonra dikkat edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?