Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

alıtim olmadı da neydi Hindistan cevizli tarif Kaptan Biz Burdayız kilo alma yarışmasına çevireceğiz bu hızla gidersek maşallah bize
Tabiii çok ihtiyacınız var aferin size sonra ayy off diye ağlarsınız bak ben karışmam. Ayyy bıde Sevim demiş ki un yok diyetlik Oyyyyy çok güldüm

Ip atlama yarismasina sende gel hem sıkılasirsin hem Kilo verirsin canım hem de listeye girersin Bir taşla 3 kuş daha ne istiyorsun
Şu yarı yıl tatili nedeniyle yıllık izne çımıştım. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Koşu bandım annemde. Bakalım o zaman günde 45 dk koşu bandına çıkıcam. Şimdilik evde lesli ya da temizlik yapıyorum. İp atlama bu kiloyla alt kata çok gürültü olur

Keten prenses bu işi halletmiş antrede atlıyor ses olmuyor. Taş ya sonuçta parke gibi ses yapmaz ama koşu bandını şiddetle tavsiye ederim ben kullanıyorum çok da memnunum

Kaptan yazmış benim yerim ama ben Antrede atliyorum koşu bandı da çok güzel bir fikir ama artık hangisi kolayına geliyorsa canim Yeter ki Pes Etme

Vallahi öyle komediyiz ne durumdayız Kaptan kaçıncı sıradayız bu hafta baktım da henüz göremedim listelerig
Sonuç listeleri daha hazırlanmadı canım, bende bakmadım henüz oraya fakat yüzdemiz düşük ortalarda bir yerlerde oluruz sanırım

Kuzum bu dusunce yanlis. Ka hapini yatarken al. Istahini acmaz. Ve kan hapi kullanmadan vermen zor olur. Eksiklik varsa vucut savunma modunda oluyor

sevim_mrt cnm bayilirim ben hindistan cevizine ayy bende yapcam bu tarifi sekil vermek zor olur mu un yok diye bir tepsi mi cikiyo tatlim. boyle degisik tarifleri paylasin ayol :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…