- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Rica ederim canım ne demek@April2007 canim tesekkur ederim
Listede olmadığım için sanırımMazeretine bayildim canimmm
Ip atlama yarismasina sende gel hem sıkılasirsin hem Kilo verirsin canım hem de listeye girersin Bir taşla 3 kuş daha ne istiyorsunListede olmadığım için sanırım
alıtim olmadı da neydi Hindistan cevizli tarif Kaptan Biz Burdayız kilo alma yarışmasına çevireceğiz bu hızla gidersek maşallah bizeRica ederim canım ne demek
Zamanla daha çok uğrarsan canım kuralları daha iyi anlar ve öğrenirsinListede olmadığım için sanırım
Tabiii çok ihtiyacınız var aferin sizealıtim olmadı da neydi Hindistan cevizli tarif Kaptan Biz Burdayız kilo alma yarışmasına çevireceğiz bu hızla gidersek maşallah bize
Şu yarı yıl tatili nedeniyle yıllık izne çımıştım. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Koşu bandım annemde. Bakalım o zaman günde 45 dk koşu bandına çıkıcam. Şimdilik evde lesli ya da temizlik yapıyorum. İp atlama bu kiloyla alt kata çok gürültü olurIp atlama yarismasina sende gel hem sıkılasirsin hem Kilo verirsin canım hem de listeye girersin Bir taşla 3 kuş daha ne istiyorsun
Keten prenses bu işi halletmiş antrede atlıyor ses olmuyor. Taş ya sonuçta parke gibi ses yapmazŞu yarı yıl tatili nedeniyle yıllık izne çımıştım. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Koşu bandım annemde. Bakalım o zaman günde 45 dk koşu bandına çıkıcam. Şimdilik evde lesli ya da temizlik yapıyorum. İp atlama bu kiloyla alt kata çok gürültü olur
ona ben de çok güldum işte diyet anlayışımız bu kadar bizim hahaTabiii çok ihtiyacınız var aferin sizesonra ayy off diye ağlarsınız bak ben karışmam. Ayyy bıde Sevim demiş ki un yok diyetlik Oyyyyy çok güldüm
Kaptan yazmış benim yerim ama ben Antrede atliyorum koşu bandı da çok güzel bir fikir ama artık hangisi kolayına geliyorsa canim Yeter ki Pes EtmeŞu yarı yıl tatili nedeniyle yıllık izne çımıştım. 1 hafta sonra işe başlıyorum. Koşu bandım annemde. Bakalım o zaman günde 45 dk koşu bandına çıkıcam. Şimdilik evde lesli ya da temizlik yapıyorum. İp atlama bu kiloyla alt kata çok gürültü olur
Tam komediyizona ben de çok güldum işte diyet anlayışımız bu kadar bizim haha
Vallahi öyle komediyiz ne durumdayız Kaptan kaçıncı sıradayız bu hafta baktım da henüz göremedim listelerigTam komediyiz
Sonuç listeleri daha hazırlanmadı canım, bende bakmadım henüz oraya fakat yüzdemiz düşük ortalarda bir yerlerde oluruz sanırımVallahi öyle komediyiz ne durumdayız Kaptan kaçıncı sıradayız bu hafta baktım da henüz göremedim listelerig
Şimdi hazırlandı canım 6. OldukVallahi öyle komediyiz ne durumdayız Kaptan kaçıncı sıradayız bu hafta baktım da henüz göremedim listelerig
ayy bende hevesleniyom bikac kez atladım ama cok ses oluyo yaa antreyide denedim emin olamadım cıkan gumburtu asagı gıdıyomu bılemedim :)keten prenses seni takip ettim bende yarışmaya katıldım ip atlayım bari dedim ya zaten motive olamıyorum
aprilim bende demir eksikliği varmış biliyormusun ondn kilo veremiyormuşum benama ilaç kullanmak istemedim demir hapları kilo aldırıyor ay ben napsam ya bu ay birdaha kan vereceğim de bakalım çok düşükse mecbur kullancam tabi aklıma yeni geldi geçen ay kan verdiğimde dr söyledi de
cnm yere battaniye fln acipbir dene belki o kadar ses olmazayy bende hevesleniyom bikac kez atladım ama cok ses oluyo yaa antreyide denedim emin olamadım cıkan gumburtu asagı gıdıyomu bılemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?