Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tarif alip vermeler fln. Gelenleri de iyice kendimize benzettik. Kilo alma yarismasinda olsa her hafta kesin derecedeydik :))

guzel huzurlu haftasonlari kizlaar. Haydi kalkiin erken kalkan yol alir

deadline canım ben haftalardir kullanıyorum demir ilacı kilo vermem hızlandı bile diyebilirim. Krizlerim az fazla yoklar oldu ama işin ucunda 38-36 var, vazgeciyorum

sevim_mrt cnm bayilirim ben hindistan cevizine ayy bende yapcam bu tarifi sekil vermek zor olur mu un yok diye bir tepsi mi cikiyo tatlim. boyle degisik tarifleri paylasin ayol :) :)
15 adet cıkıyor dolapta dınlenınce zor olmuyor sekıl vermek kasıkla koyup pisiren var sekılsız yumurta varya topluyor aslında :)
severım ben yapmayı boyle seyler ama sımdı sadece mısafır ve boyle seylere yapıyom yememek için :)esımde sıtemlerde nısanlıyken hergun yapıyordun dıyor

Dünkü menüm; sabah 7.30 bir muz 8 de 50 dk koşu bandi (8 km)
10.00 bir yumurta 10 siyah-yesil zeytin bir dilim peynir yarım haşlanmış patates bir bardak süt
13.30 iki içli köfte bir tabak salata bir kase çorba
18.00 bir lahmacun bir kase çorba yeşillik
3 litre su 1 fincan Türk Kahvesi 3 fincan yeşil çay 400 mekik

denicem cnm dedigin gibi misafir gelecegi zaman aklima tarif gelmiyo hep ayni seyleri yapiyirum sanki bende yeni evliyken senin gibi hergun yapardim :) alismialar ya sikayet ediyorlar :)

Dunki menüm
10.30 2 yumurta tavada peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk çay
14 bi sütlü kahve
17.30 bi kepçe çorba 6 yk nnohut iki ymk ksk pilav yogrt biraz turşu
21 çay minik bi kurabiye
3 litre su spor yok
Bu araalr halim yok nedense spora

Niye canım spor yapasın yok? Menün güzel

keten prenses seni takip ettim bende yarışmaya katıldım ip atlayım bari dedim ya zaten motive olamıyorum
Oooo süper atlayın bakalım fark nasıl olacak. Deadline sanada bir sebep olur belki, yoksa tembel tavuksun

ayy bende hevesleniyom bikac kez atladım ama cok ses oluyo yaa antreyide denedim emin olamadım cıkan gumburtu asagı gıdıyomu bılemedim :)
Sen bir dene bakalım gelen olmazsa devam edersin, gündüzleri yapsan belki daha iyi olur . Zile basan olmazsa ipe devam

sevim_mrt cnm bayilirim ben hindistan cevizine ayy bende yapcam bu tarifi sekil vermek zor olur mu un yok diye bir tepsi mi cikiyo tatlim. boyle degisik tarifleri paylasin ayol :) :)
Tabi yaa Oldu Özelden yazın kuzummm burası ne hale geldi yaramazlar ordusu yok artık bakim tarif falan kilo verme var .ondan haber verin bakalım siz
Tarif alip vermeler fln. Gelenleri de iyice kendimize benzettik. Kilo alma yarismasinda olsa her hafta kesin derecedeydik :))

guzel huzurlu haftasonlari kizlaar. Haydi kalkiin erken kalkan yol alir
Ben off ya kaçta kalkmışım biliyormusun 11 artık ne kadar uykuya hasretsem daha yeni kahvaltı ediyorum markete gittim alışveriş yaptım. Şimdi oturdum çay içmeye ancak...
Eşine deki hem onları yapıp, hem zayıf olunmuyor

hakkaten kaptancim zaten bana biseyler oluyo surekli cnm biswy istiyo psikolojikmidor nedir tutuyorum kebdimi dun cips krizine girdim cok sevmem bile nasil zorla tuttum kendimi anlatamam cekirdekle bastirdim

deadline canım ben haftalardir kullanıyorum demir ilacı kilo vermem hızlandı bile diyebilirim. Krizlerim az fazla yoklar oldu ama işin ucunda 38-36 var, vazgeciyorum
ya kan vermem lazım tekrar benimde bakayım olmadı bu kez tamam yaz drcum derim o zaman en azından moral verdin çok teşekkürler

kizlar :) dun kesemizi gorduk cok sukur
hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir hamilelik göstersin

tembel olabilirm ama bir tavuk değilim april benden olsa olsa piliç olur daha ay bugün çok artistim neden ki

hakkaten kaptancim zaten bana biseyler oluyo surekli cnm biswy istiyo psikolojikmidor nedir tutuyorum kebdimi dun cips krizine girdim cok sevmem bile nasil zorla tuttum kendimi anlatamam cekirdekle bastirdim
Ama çekirdeği de çok yeme ok? Bana çok kilo yapar çok da severim ama tabiii cipsten daha iyi .
tembel olabilirm ama bir tavuk değilim april benden olsa olsa piliç olur daha ay bugün çok artistim neden ki
Hohoho havanı sevsinler senin niye böyle bir ruh hali olduki acaba bişeyler mi var
Leslie 3 mil yaptim ohhhb sefam olsun
Ohhh mis iyi yapmışsın, bu hafta eksiler bekliyorum senden

Ya bişey yok hep depresyonda mi olcam şimdi de artistik halim ayağa kalkti temizlik yapacaktım Usendim ya yatın yapayım bugün çamaşır yıkayıp ütü yapayim dedim azıcık yer degistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…