Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya bişey yok hep depresyonda mi olcam şimdi de artistik halim ayağa kalkti temizlik yapacaktım Usendim ya yatın yapayım bugün çamaşır yıkayıp ütü yapayim dedim azıcık yer degistirdim
Artistlik yapma bana bakim git çamaşırını yıka kolay gelsin canım bende bugün geç kalktım doğal olarak bir işin ucundan daha tutamadım market kahvaltı yemek hazırlığı derken akşam oldu bile artık benimde yarın iki saatimi ayırmam gerekecek.

cnm yere battaniye fln acipbir dene belki o kadar ses olmaz
aa battaniye iyi fikirmiş yarın bide oyle deneyeyim
Sen bir dene bakalım gelen olmazsa devam edersin, gündüzleri yapsan belki daha iyi olur . Zile basan olmazsa ipe devam
evet canım gunduz yapıyorumda en fazla 200 dahada artırmak istiyodum baskın yemeyim diye bırakıyorum bakalım battaniyenin faydası gelise artırırım

menümüde yazayım
10: 1 yumurta,1 orta boy haş. patates,peynir
12.30: 1 portakal
13: bitki cayı
17: 2 kepçe çorba,3 yk. makarna,salata
su suan itibariyle 2 lt 3 e tamamlarım
yatmadan 1 kahve ve bitki çayı içerim
bugun reglimin ilk gunu hiç spor yapasım yok

Menüm
10 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk
14 bi ucu bi arada
16 yarım portakal
17.30 bi kepçe çorba 4 yk nohut bi dlm ekmk
Bütün gün midem bulandi. Usuttum galiba
2 litre su spor yok

Hoşgeldin canım şov yok simdi; o dediğini 60 tan sonra yapcam

Vay vay vayy
Bu arada fotoları gördüm çok iyi toparlamışsın. Hiç karnın yok mu şimdi?

Ip atlama yarismasina sende gel hem sıkılasirsin hem Kilo verirsin canım hem de listeye girersin Bir taşla 3 kuş daha ne istiyorsun

Neredeymiş o yarışma? Belki kaldırırım totomu

Menüm
10 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk
14 bi ucu bi arada
16 yarım portakal
17.30 bi kepçe çorba 4 yk nohut bi dlm ekmk
Bütün gün midem bulandi. Usuttum galiba
2 litre su spor yok
Kızlar süppersiniz menüler güzel

Herkese merhaba....bende aranıza yeni katılıyorum...ama sanırım grupta en fazla kilosu olan benim :)))) april ın daveyiyle katılıyorum....ve umatım bende deatek olabilirim....
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım Kilon yüksek olabilir ama bu azalmayacak anlamına gelmiyor canım bende bikaç sene öncesine kadar 108 kgdum bak şimdi 67 kilolardayım:)))) yeterki iste!

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım Kilon yüksek olabilir ama bu azalmayacak anlamına gelmiyor canım bende bikaç sene öncesine kadar 108 kgdum bak şimdi 67 kilolardayım:)))) yeterki iste!
Yaaa Aptil inanılmaz venim ideal hedefimizi 69 7larak belirledi diyeyisyenim...ve gerçekten çok kararlıyum...umar7m bende vuraya yazarım zamanla....hayalimr ulaştığım7....grup içşn bilgi verebilirsen çok sevinirim neler yapmam gerektiği konusunda....sanırım menüleri hergün yazıyorum ve kilo bildirimi yapıyorum cuma günleri....

Evet ilk onları yapıyosun hergün su ve spor miktarını da ekleyerek. Her cuma kilo bildirimi varr. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar şimdilik:)))))

tuzsuz aldik cnm film izlerken iste cok yememeye calisirim kuzum

Dünkü menüm
Sabah 08
Bir portakal

Ara 10
İki galeta
3 kaşık yoğurt

Öğle 12
Bir kase çorba
İki kaşık et döner
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek

Ara 16
3 kuru kayısı
10 fındık

Akşam 19
15 hamsi
Salata

3.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Tesekkur eddercim kaptan linki paylsmisin otide gelirrse dört kişi olacağız birinci takımdan sen de gel
Rica ederim ne demek bende düşündüm aslında gelmeyi ama bu aralar biraz yoğun olacağım işte evde heryerde hergün o disipline giremem diye çok istememe rağmen gelemiyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…