- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Artistlik yapma bana bakimYa bişey yok hep depresyonda mi olcam şimdi de artistik halim ayağa kalktitemizlik yapacaktım Usendim ya yatın yapayım bugün çamaşır yıkayıp ütü yapayim dedim azıcık yer degistirdim
gözün aydın canım bebişide saglıklı bi şekilde görürsün inşallah :)kizlar :) dun kesemizi gorduk cok sukur
aa battaniye iyi fikirmiş yarın bide oyle deneyeyimcnm yere battaniye fln acipbir dene belki o kadar ses olmaz
evet canım gunduz yapıyorumda en fazla 200 dahada artırmak istiyodum baskın yemeyim diye bırakıyorumSen bir dene bakalım gelen olmazsa devam edersin, gündüzleri yapsan belki daha iyi olur . Zile basan olmazsa ipe devam
Hoşgeldin canımşov yok simdi; o dediğini 60 tan sonra yapcam
Ip atlama yarismasina sende gel hem sıkılasirsin hem Kilo verirsin canım hem de listeye girersin Bir taşla 3 kuş daha ne istiyorsun
menümüde yazayım
10: 1 yumurta,1 orta boy haş. patates,peynir
12.30: 1 portakal
13: bitki cayı
17: 2 kepçe çorba,3 yk. makarna,salata
su suan itibariyle 2 lt 3 e tamamlarım
yatmadan 1 kahve ve bitki çayı içerim
bugun reglimin ilk gunu hiç spor yapasım yok
Kızlar süppersiniz menüler güzelMenüm
10 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk
14 bi ucu bi arada
16 yarım portakal
17.30 bi kepçe çorba 4 yk nohut bi dlm ekmk
Bütün gün midem bulandi. Usuttum galiba
2 litre su spor yok
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canımHerkese merhaba....bende aranıza yeni katılıyorum...ama sanırım grupta en fazla kilosu olan benim :)))) april ın daveyiyle katılıyorum....ve umatım bende deatek olabilirim....
Yaaa Aptil inanılmaz venim ideal hedefimizi 69 7larak belirledi diyeyisyenim...ve gerçekten çok kararlıyum...umar7m bende vuraya yazarım zamanla....hayalimr ulaştığım7....grup içşn bilgi verebilirsen çok sevinirim neler yapmam gerektiği konusunda....sanırım menüleri hergün yazıyorum ve kilo bildirimi yapıyorum cuma günleri....Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canımKilon yüksek olabilir ama bu azalmayacak anlamına gelmiyor canım bende bikaç sene öncesine kadar 108 kgdum bak şimdi 67 kilolardayım:)))) yeterki iste!
Vay vay vayy
Bu arada fotoları gördüm çok iyi toparlamışsın. Hiç karnın yok mu şimdi?
Neredeymiş o yarışma? Belki kaldırırım totomu
Evet ilk onları yapıyosun hergün su ve spor miktarını da ekleyerek. Her cuma kilo bildirimi varr. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar şimdilik:)))))Yaaa Aptil inanılmaz venim ideal hedefimizi 69 7larak belirledi diyeyisyenim...ve gerçekten çok kararlıyum...umar7m bende vuraya yazarım zamanla....hayalimr ulaştığım7....grup içşn bilgi verebilirsen çok sevinirim neler yapmam gerektiği konusunda....sanırım menüleri hergün yazıyorum ve kilo bildirimi yapıyorum cuma günleri....
tuzsuz aldik cnm film izlerken iste cok yememeye calisirim kuzumAma çekirdeği de çok yeme ok? Bana çok kilo yapar çok da severim ama tabiii cipsten daha iyi .
Hohohohavanı sevsinler senin niye böyle bir ruh hali olduki acaba bişeyler mi var
Ohhh mis iyi yapmışsın, bu hafta eksiler bekliyorum senden
tesekkurler kuzum aminnya kan vermem lazım tekrar benimde bakayım olmadı bu kez tamam yaz drcum derim o zaman en azından moral verdin çok teşekkürler
hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir hamilelik göstersin
Tesekkur eddercim kaptan linki paylsmisin otide gelirrse dört kişi olacağız birinci takımdan sen de gelhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlama-yarismasi.901061/page-22 kuzum buraya git hadi atlaaaa:))))
tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese nasip etsingözün aydın canım bebişide saglıklı bi şekilde görürsün inşallah :)
Rica ederim ne demekTesekkur eddercim kaptan linki paylsmisin otide gelirrse dört kişi olacağız birinci takımdan sen de gel
kaptan resim paylşabilirmisin mahsuru yoksa tabiHoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canımKilon yüksek olabilir ama bu azalmayacak anlamına gelmiyor canım bende bikaç sene öncesine kadar 108 kgdum bak şimdi 67 kilolardayım:)))) yeterki iste!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?