- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tam hedefime geldiğim zaman foto paylaşacağım canımkaptan resim paylşabilirmisin mahsuru yoksa tabi
bende seni çok merak ediyorum otiyide atarım en kısa zamandaaTam hedefime geldiğim zaman foto paylaşacağım canımöncesi ve sonrası diye...
Mahsuru yok tabi son hallerimden de bir ara paylaşırım canım telefonum yeni olduğu için pcden yüklerim telde yok
Sende bir ara fotonu koy da görelim. Özelden de atabilirsin bana sakıncası varsa. Biz eskiler birbirimizi tanıyoruz mesela ama sizleri tanımıyoruz henüz
Oyyyyy özlemem mi? Tam paşa tammm
Ya nişanlımda çık yakisikli maşallah
Çokkk şanslısın ÇokkkYa nişanlımda çık yakisikli maşallahÇaki maki ama yakışıklı kerata yerim ben onu
Çokkk şanslısın Çokkkkaptın güzelim çocuğu Ohhh missss
Bekleriz canım meraklabende seni çok merak ediyorum otiyide atarım en kısa zamandaa
Sanada böylesi yakışır kuzumçok tatlı ama April
April takımdaki herkesi tanıyorsun yüz tanıma programı gibi ilerde yolda karşılaşırsan tanırsin her türlü hesap sorarsinBekleriz canım meraklaotiyi ben gördüm çok hoş hatun çok güzel tıpkı fikirleri gibi sempatik görür görmez içim ısınmıştı ona
dayı polis bursadaOyyyyy özlemem mi? Tam paşa tammmBurdan ona kucak dolusu sevgiler gönderiyorum kimin şapkası o yoksa baba polis mi?
Ki şu cakim azcık büyük olaydı ya valla yakışıklıdayı polis bursada
Wuuu analizin muhteşemApril takımdaki herkesi tanıyorsun yüz tanıma programı gibi ilerde yolda karşılaşırsan tanırsin her türlü hesap sorarsinayrıca sen de çok tatlisin
Evet yaparsın arkandayimWuuu analizin muhteşemhakketten burdan gitmeyecek gibiyimde valla karşılaşsam tutarım kolundan hesabını sorarım aldıysa kilo nede olsa göbek adım hitler
Gelicem sanırım. Biraz daha okuyup gaza geleyimTesekkur eddercim kaptan linki paylsmisin otide gelirrse dört kişi olacağız birinci takımdan sen de gel
Bekleriz canım meraklaotiyi ben gördüm çok hoş hatun çok güzel tıpkı fikirleri gibi sempatik görür görmez içim ısınmıştı ona
bende seni çok merak ediyorum otiyide atarım en kısa zamandaa
Ne güzel ileyişim kurmuşsunuz aranızda ...bende günlük olarak yazacağım çok büyük bir aksilik olmazsa....hatta bugünden başlayayım..... tamamen diyet listesine sömestr tatilinde yıllık izinde olduğum için uyamasamda (malesef saatleriniz kaydı) bugün 2 litre su...sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu ve kepek ekmeğine tost.....akşam da prokoli 3 ceviz büyüjlüğünde köfte ve 2 kepçe çorba....ayrıca evde yürüyüş programından 1 mil. ....tabiyki oğluşumla futbolu saymıyorum....onu her akşam oynuyoruz.....ama pazarrtesiden itibaren daha detaylı yazarım....değişik bir program uyguluyor diyetisyenim..onlarıda paylaşırım sizlerle....ancak anladığım kadarıyla çoğunız hedef kilonuza yaklaşmışsınız...Gelicem sanırım. Biraz daha okuyup gaza geleyim
Bekliyoruuuuz
Evet canım biz burada bir aile olduk , sende zamanla alışacak kaynasacaksin herkesle .Ne iş yapıyorsun? Seninde oğlun var sanırım zaten genel olarak herkesin oğlu varNe güzel ileyişim kurmuşsunuz aranızda ...bende günlük olarak yazacağım çok büyük bir aksilik olmazsa....hatta bugünden başlayayım..... tamamen diyet listesine sömestr tatilinde yıllık izinde olduğum için uyamasamda (malesef saatleriniz kaydı) bugün 2 litre su...sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu ve kepek ekmeğine tost.....akşam da prokoli 3 ceviz büyüjlüğünde köfte ve 2 kepçe çorba....ayrıca evde yürüyüş programından 1 mil. ....tabiyki oğluşumla futbolu saymıyorum....onu her akşam oynuyoruz.....ama pazarrtesiden itibaren daha detaylı yazarım....değişik bir program uyguluyor diyetisyenim..onlarıda paylaşırım sizlerle....ancak anladığım kadarıyla çoğunız hedef kilonuza yaklaşmışsınız...
Evet oğluşum var....canlar 35 yaşındayım....103.4 kg ile başladım şu anda 97.4 tüm....haftada sadece 1 gün tartılıyorum...diyeyisyenim ara ara lürler veriyor...aslında çoğumuzun bildiği şeyler....ben aldıkça sizlerle paylaşırım...hedefim 69 kilo..:)) inşallah....çalışıyorum...kamudaEvet canım biz burada bir aile olduk , sende zamanla alışacak kaynasacaksin herkesle .Ne iş yapıyorsun? Seninde oğlun var sanırım zaten genel olarak herkesin oğlu var
Biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir?
Ooo değişik program mı! Severiz biz öle güzel fikirleri tüyolarını bekleriz. Yooo daha çok kişi var hedeflerine ulaşacak beraberce ilerliyoruz motive oluyoruz işte
Hadi bakalım İnşaAllahEvet oğluşum var....canlar 35 yaşındayım....103.4 kg ile başladım şu anda 97.4 tüm....haftada sadece 1 gün tartılıyorum...diyeyisyenim ara ara lürler veriyor...aslında çoğumuzun bildiği şeyler....ben aldıkça sizlerle paylaşırım...hedefim 69 kilo..:)) inşallah....çalışıyorum...kamuda
Yarışmaya İzmirden katılıyorum....ciddeno kadar istiyorum ki bu defa....aslında beynimi yendim sanırım....önce içimde bitirmek lazım mış....bazı şeylerin hırsını yemekten çıkarmışım....değmez miş....ama olucak....çünki zayıftım ve rahatlığını biliyorum....40 bedendim ....38 beden üstümdü...bacaklarım hep biraz topikti...ama kendimi seviyordum.hala seviyorum ve sağlıklı olmak istiyorum.....ve tabiyki mağzada utanmadan herşeyi denemek istiyorum....işte öyle çok uzattım sanırım ama herşeye baştan başlarken kendimide yenilemek istiyorum.....Hadi bakalım İnşaAllahyeterki azimli istekli ol gerisi gelecektir zamanla. Nerde yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?