Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptan resim paylşabilirmisin mahsuru yoksa tabi
Tam hedefime geldiğim zaman foto paylaşacağım canım öncesi ve sonrası diye...

Mahsuru yok tabi son hallerimden de bir ara paylaşırım canım telefonum yeni olduğu için pcden yüklerim telde yok

Sende bir ara fotonu koy da görelim. Özelden de atabilirsin bana sakıncası varsa. Biz eskiler birbirimizi tanıyoruz mesela ama sizleri tanımıyoruz henüz

bende seni çok merak ediyorum otiyide atarım en kısa zamandaa

Bekleriz canım merakla otiyi ben gördüm çok hoş hatun çok güzel tıpkı fikirleri gibi sempatik görür görmez içim ısınmıştı ona
April takımdaki herkesi tanıyorsun yüz tanıma programı gibi ilerde yolda karşılaşırsan tanırsin her türlü hesap sorarsin ayrıca sen de çok tatlisin

April takımdaki herkesi tanıyorsun yüz tanıma programı gibi ilerde yolda karşılaşırsan tanırsin her türlü hesap sorarsin ayrıca sen de çok tatlisin
Wuuu analizin muhteşem hakketten burdan gitmeyecek gibiyimde valla karşılaşsam tutarım kolundan hesabını sorarım aldıysa kilo nede olsa göbek adım hitler

Tesekkur eddercim kaptan linki paylsmisin otide gelirrse dört kişi olacağız birinci takımdan sen de gel
Gelicem sanırım. Biraz daha okuyup gaza geleyim

Bekleriz canım merakla otiyi ben gördüm çok hoş hatun çok güzel tıpkı fikirleri gibi sempatik görür görmez içim ısınmıştı ona

bende seni çok merak ediyorum otiyide atarım en kısa zamandaa

Bekliyoruuuuz

Gelicem sanırım. Biraz daha okuyup gaza geleyim

Bekliyoruuuuz
Ne güzel ileyişim kurmuşsunuz aranızda ...bende günlük olarak yazacağım çok büyük bir aksilik olmazsa....hatta bugünden başlayayım..... tamamen diyet listesine sömestr tatilinde yıllık izinde olduğum için uyamasamda (malesef saatleriniz kaydı) bugün 2 litre su...sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu ve kepek ekmeğine tost.....akşam da prokoli 3 ceviz büyüjlüğünde köfte ve 2 kepçe çorba....ayrıca evde yürüyüş programından 1 mil. ....tabiyki oğluşumla futbolu saymıyorum....onu her akşam oynuyoruz.....ama pazarrtesiden itibaren daha detaylı yazarım....değişik bir program uyguluyor diyetisyenim..onlarıda paylaşırım sizlerle....ancak anladığım kadarıyla çoğunız hedef kilonuza yaklaşmışsınız...

Evet canım biz burada bir aile olduk , sende zamanla alışacak kaynasacaksin herkesle .Ne iş yapıyorsun? Seninde oğlun var sanırım zaten genel olarak herkesin oğlu var

Biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir?

Ooo değişik program mı! Severiz biz öle güzel fikirleri tüyolarını bekleriz. Yooo daha çok kişi var hedeflerine ulaşacak beraberce ilerliyoruz motive oluyoruz işte

Evet oğluşum var....canlar 35 yaşındayım....103.4 kg ile başladım şu anda 97.4 tüm....haftada sadece 1 gün tartılıyorum...diyeyisyenim ara ara lürler veriyor...aslında çoğumuzun bildiği şeyler....ben aldıkça sizlerle paylaşırım...hedefim 69 kilo..:)) inşallah....çalışıyorum...kamuda

Hadi bakalım İnşaAllah yeterki azimli istekli ol gerisi gelecektir zamanla. Nerde yaşıyorsun?

Hadi bakalım İnşaAllah yeterki azimli istekli ol gerisi gelecektir zamanla. Nerde yaşıyorsun?
Yarışmaya İzmirden katılıyorum....ciddeno kadar istiyorum ki bu defa....aslında beynimi yendim sanırım....önce içimde bitirmek lazım mış....bazı şeylerin hırsını yemekten çıkarmışım....değmez miş....ama olucak....çünki zayıftım ve rahatlığını biliyorum....40 bedendim ....38 beden üstümdü...bacaklarım hep biraz topikti...ama kendimi seviyordum.hala seviyorum ve sağlıklı olmak istiyorum.....ve tabiyki mağzada utanmadan herşeyi denemek istiyorum....işte öyle çok uzattım sanırım ama herşeye baştan başlarken kendimide yenilemek istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…