Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hos geldin canim uzat sen biz okur hem motive golur birbir,imizi gaza getiririz ayni yastayiz,bu arada

Cidden yol aynı ama sizler çok güzel vermişsiniz darısı ben ve benim gibi yolun başında olan arkadaşlara....
Evet verdik sende vereceksin hergün buraya uğra, hesap ver bize yediklerin için zamanla seninde gidecek. Daha çok arkadaşımız var burada vermek için uğraşan yalnız değilsin kuzum.

Vay vay vayy
Bu arada fotoları gördüm çok iyi toparlamışsın. Hiç karnın yok mu şimdi?

Neredeymiş o yarışma? Belki kaldırırım totomu
Sezaryen li kısım var azıcık. yanlar falan komple toparladim. O kısım inat ediyor 3/4 ü gitti. Ama ben daha inatciyim disimi sıktım 29 kilo verdim bir seneye yakın. O sezaryen göbüşu mu duracak dursun bakalım. Yaza kadar ömrü
Yalnız goguslerim aynı yogunlukta gitmiyor. Onun da az zamanı var herhalde.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm; sabah 3 mil yaptım 8 de
7 de bir elma yarım portakal
10.00 1 yumurta 1 büyük dilim peynir 10 tane yesil/siyah zeytin bir domates dört ceviz Bit mandalina
14.00 pide 3/4 kadar evet yani 400 kalori bir tabak salata
18.00 bir kase çorba ve iki bardak ayran biraz da turşu
3 litre su
3 yeşil çay ve 1 fincan Türk Kahvesi

Canim guzel menun bende kendimi simartip kendime misir patlattim bugun koca bi tabak

Arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz en az 3 litre su içiyorsunuzben ikiyi zor buluyorum.....yöntem önerebilir misiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…