- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Hos geldin canim uzat sen biz okur hem motive golur birbir,imizi gaza getiririz ayni yastayiz,bu aradaYarışmaya İzmirden katılıyorum....ciddeno kadar istiyorum ki bu defa....aslında beynimi yendim sanırım....önce içimde bitirmek lazım mış....bazı şeylerin hırsını yemekten çıkarmışım....değmez miş....ama olucak....çünki zayıftım ve rahatlığını biliyorum....40 bedendim ....38 beden üstümdü...bacaklarım hep biraz topikti...ama kendimi seviyordum.hala seviyorum ve sağlıklı olmak istiyorum.....ve tabiyki mağzada utanmadan herşeyi denemek istiyorum....işte öyle çok uzattım sanırım ama herşeye baştan başlarken kendimide yenilemek istiyorum.....
Ne güzel çok üyelerimize bakamadım ama sanırım çoğumuz aynı yaş grubundayız.....Hos geldin canim uzat sen biz okur hem motive golur birbir,imizi gaza getiririz ayni yastayiz,bu arada
Yok canim ben bideNe güzel çok üyelerimize bakamadım ama sanırım çoğumuz aynı yaş grubundayız.....
Aynı yaş gruplarında olmasakta , aynı kafaya sahibizNe güzel çok üyelerimize bakamadım ama sanırım çoğumuz aynı yaş grubundayız.....
Cidden yol aynı ama sizler çok güzel vermişsiniz darısı ben ve benim gibi yolun başında olan arkadaşlara....Aynı yaş gruplarında olmasakta , aynı kafaya sahibizyürüdüğümüz yol aynı en azından
Evet verdik sende vereceksin hergün buraya uğra, hesap ver bize yediklerin için zamanla seninde gidecek. Daha çok arkadaşımız var burada vermek için uğraşan yalnız değilsin kuzum.Cidden yol aynı ama sizler çok güzel vermişsiniz darısı ben ve benim gibi yolun başında olan arkadaşlara....
Sezaryen li kısım var azıcık. yanlar falan komple toparladim. O kısım inat ediyor 3/4 ü gitti. Ama ben daha inatciyimVay vay vayy
Bu arada fotoları gördüm çok iyi toparlamışsın. Hiç karnın yok mu şimdi?
Neredeymiş o yarışma? Belki kaldırırım totomu
Canim guzel menun bende kendimi simartip kendime misir patlattim bugun koca bi tabakBugünkü menüm; sabah 3 mil yaptım 8 de
7 de bir elma yarım portakal
10.00 1 yumurta 1 büyük dilim peynir 10 tane yesil/siyah zeytin bir domates dört ceviz Bit mandalina
14.00 pide 3/4 kadar evet yani 400 kaloribir tabak salata
18.00 bir kase çorba ve iki bardak ayran biraz da turşu
3 litre su
3 yeşil çay ve 1 fincan Türk Kahvesi
Arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz en az 3 litre su içiyorsunuzben ikiyi zor buluyorum.....yöntem önerebilir misiniz....
Deneyeyim google playden bulurum sanırımCanım ben telefonuma su programı indirdim her alarm da iki bardak içiyorum
Evet canim water dring remender ismiDeneyeyim google playden bulurum sanırım
Afiyet olsun canımCanim guzel menun bende kendimi simartip kendime misir patlattim bugun koca bi tabak
Günaydınlarr sanada leydimmmGününüz aydın olsun takım 1 in guzellerii
Evet malum ptesiGünaydınlar herkese... ..tatilin son günü yarın okullu annelerin ve çalışanların maratonu başlıyor.....son günde bol dinlenmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?